Sta ste nocas sanjali?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
125.999
retko pamtim snove ali nocas sam imao loodacki san.
kao bio sam na moru u grckoj i odlazim u prodavnicu u kojoj sam ranije bio jer imaju velike popuste i kad pogledam razocarano sve ono sta me je zanimalo je rasprodato i nema, samo neke bezvezne stvari na popustu i onda naletim na jedan dzemper mancester junajteda i ja kao, super to cu uzeti kad ono on nije na popustu vec kosta 180€ i ja kao ..daj zahebi, nisu normalni

i onda sam se probudi :kez:

Zbog ovih poplava, već drugi put zaredom sanjam kako moje stvari plutaju u vodi u dvorištu.
Najsmešniji deo sna noćas, iako je tematika sve samo ne smešna, je kad sam svoj krevet jednom rukom podigla kao da je od stiropora, a spremila se da upotrebim svu snagu, i vratila ga u svoju sobu. Usput sam mislila: "Bože, Bože, zašto je ovo ovako lako?"
Ode voda, a ja sve svoje stvari pokupila i vratila na svoje mesto.

Napisacu sta sam sanjao tj zadnja nekoliko sna koja se secam.

Sanjao sam da idemo helikopterom na kupanje na jezero i nikako da stignemo, nikako da uzletimo van grada i sve nekako nisko letimo i pazimo da ne zakacimo zice od bandera.I tako trazimo cistinu i nikako, ja poceo da se nerviram a pilot me zeza jos i ostali.Helikopter vojnicki veci.

Sanjao sam da sam u nekoj sobi sa vise televizora i monitora koji su orikljuceni i povezani napolju sa najvecom satelitskom antenom na svetu i da ja kao tu nesto radim ali ne znam bas sta i masa ljudi fanova upada u sobu i pocinju polako da prave stetu a ja se nerviram i pokusavam sve da ukljucim i povezem opet.

Sanjao sam da je neko mojoj porodici namestio nesto, neku krivicu tj ubistva i kradju i moj otac kao u policijskoj stanici ubije nekog lika i njegovu zenu i par rodjaka jer kao provalio da iza sve stoje oni.Njega osudili na dozivotnu robiju pre toga i jos hoce da nas pohapse da robijamo skroz neduzni.Poale kao bezimo i pokoljemo se sa policijom i tom porodicom, familija protiv familije haha.
Nismo svi oreziveli i ja takodje i odjednom se nalazim mrtav kao na nekom mestu kao groblje koje je ujedno i stanica i tu vidim sve moje rodjake i koji su kao poginuli u snu i koji su davno umrli na javi kao cekamo prelazak u taj neki svet bez smrti itd ali nisam bio siguran da li bi svi mi bili primljeni ili razdvojeni bar nesto tako u meni govorilo.Ovi sto su bili umrli na javi mnogo pre kazu da uopste ni 5 minuta nije proslo od kad su se nasli ovde da smo i mi stigli.Ustvari za njih odmah posle smrti mi smo stigli samo nekoliko trenutaka posle.Kao da he vreme drukcije nama tece a njima ne tj oni su kao posle smrti odmah vec sa nama a isto mi sa njima...

Sanjao sam da sam na nekoj proslavi u prirodi pod velikom satoru i tu su svi rodjaci itd kao neka slava sta li je i neka oluja ide i ja se trudim da pricvestim taj sator i unutar njega satore za spavanje da izdrzi oluju a niko mi ne pomaze.Oluja vec tu i ja se trudim i nekako jedva uspevam.Posle je oluja oslabila pa smo svirali i pili.I opet najavili oluju i opet ja sam pricvecujem konce itd.

komsije koji mi nisu simpaticni, ja njima jos manje :thumbdown:

Sanjati da se svađate sa komšijom Kada se u snu svađate sa komšijom to implicira da ne date na sebe. Vi ste osoba koja svaku kritiku suviše lično shvata zbog čega ljudi moraju da smišljaju kako da vam priđu i šta da kažu, a da vas ne uvrede. Takvim stavom ih samo terate od sebe i retko kome je drago kada shvati da mora da vodi ozbiljan razgovor sa vama.

Pročitaj više na: https://www.sanovnik.org/snovi/sta-znaci-sanjati-suseda-komsiju.html

Sanjao sam da sam supermen ali imam problem da lepo letim i nekako problem da letim visoko🙂

biti superman - ovo je znak da ćete u bliskoj budućnosti preuzeti previše nepotrebnih obaveza.

superman outfit - ovo je znak da ćete dokazati svoju slavu samo zahvaljujući mišljenju osobe besprekornog stava i velikog srca
leteći supermen - podsvjesno sanjate da pobjegnete od svega što povezujete sa lošim periodom u vašem životu.

Sanjati da se svađate sa komšijom Kada se u snu svađate sa komšijom to implicira da ne date na sebe. Vi ste osoba koja svaku kritiku suviše lično shvata zbog čega ljudi moraju da smišljaju kako da vam priđu i šta da kažu, a da vas ne uvrede. Takvim stavom ih samo terate od sebe i retko kome je drago kada shvati da mora da vodi ozbiljan razgovor sa vama.

Pročitaj više na: https://www.sanovnik.org/snovi/sta-znaci-sanjati-suseda-komsiju.html
Zaista si pogodio moje osobine :eek:

Sanjao sam da treba da idem u bitku ali nesto tipa kao iz filma Bande Njuorka.Bilo je nekako cudno tj mesavina nekog proslog vremena i modernog doba i kao da su u srbiji neki ljudi kao englezi i irci ali ipak srbi samo sa nekom cudnom kulturom mesanom...

U snu sam se spremao za taj okrsaj znajuci da verovatno necu da prezivim.Nisam mogao da nadjem sebi odgovarajuce hladno oruzje koje bi mi bilo prikladno da se osecam malo sigurnije i hrabrije.

Nesto se motala tu moja keva iz nekog razloga.Kao kod nekog engleskog grofa smo i mene cekaju da krenemo da odemo gde ce se odrzati bitka.Ja ukradnem od tog engleza njegovu porodicnu sablju kao mac malo pozlacenu jer nista nisam imao.Jedan lik me primetio i kaze sad je kasno da te prijavim da vratis jer bi ubio i mene i tebe a kasno je i za samog tebe jer svakog momenta videce da mu fali sablja i svakako preziveo borbu ili ne mislim da ti se lose pise.

Odjednom pre borbe vidim mog pokojnog ujku i nesto smo pricali kao u vezi borbe i nesto nehasno kao tipa on je umro pa nece nista biti strasno i ako ja poginem.

Odjednom krenula bitka a moja sablja se nekako iskrivila, i nekako sam preziveo prvu rundu.Rundu, mislim opet cudno kao nesto na mahove se desava, i sve je postalo kao neko nadmetanje u necemu gde neke discipline su smrtonosne a neke ne. Tu se san kida i krece drugi gde sanjam sneg i kao odlazak na jezero gde odjednom u toj dolini gde ide put ka jezeru se obrusi lavina i koja je preprecila put i stigla cak do centra grada...

Tu se san prekida...

Sanjao sam da treba da idem u bitku ali nesto tipa kao iz filma Bande Njuorka.Bilo je nekako cudno tj mesavina nekog proslog vremena i modernog doba i kao da su u srbiji neki ljudi kao englezi i irci ali ipak srbi samo sa nekom cudnom kulturom mesanom...

U snu sam se spremao za taj okrsaj znajuci da verovatno necu da prezivim.Nisam mogao da nadjem sebi odgovarajuce hladno oruzje koje bi mi bilo prikladno da se osecam malo sigurnije i hrabrije.

Nesto se motala tu moja keva iz nekog razloga.Kao kod nekog engleskog grofa smo i mene cekaju da krenemo da odemo gde ce se odrzati bitka.Ja ukradnem od tog engleza njegovu porodicnu sablju kao mac malo pozlacenu jer nista nisam imao.Jedan lik me primetio i kaze sad je kasno da te prijavim da vratis jer bi ubio i mene i tebe a kasno je i za samog tebe jer svakog momenta videce da mu fali sablja i svakako preziveo borbu ili ne mislim da ti se lose pise.

Odjednom pre borbe vidim mog pokojnog ujku i nesto smo pricali kao u vezi borbe i nesto nehasno kao tipa on je umro pa nece nista biti strasno i ako ja poginem.

Odjednom krenula bitka a moja sablja se nekako iskrivila, i nekako sam preziveo prvu rundu.Rundu, mislim opet cudno kao nesto na mahove se desava, i sve je postalo kao neko nadmetanje u necemu gde neke discipline su smrtonosne a neke ne. Tu se san kida i krece drugi gde sanjam sneg i kao odlazak na jezero gde odjednom u toj dolini gde ide put ka jezeru se obrusi lavina i koja je preprecila put i stigla cak do centra grada...

Tu se san prekida...
i ja sam nocas sanjala pokojnu tetku .. dan mi je bas los :(

i ja sam nocas sanjala pokojnu tetku .. dan mi je bas los :(
Mene to ne pogadja jer cesto sanjam one koje nisu vise zivi a u snu nekako kao zivi a kao se zna da su umrli...Tj ne iscudjava me mnogo jer svaki put sanjam nesto i cesto zivopisno pa sam malo naucio.Nekad moze da bude malo vise morbidno i da utice ali treba bas da se potrudi san za to...

Ne treba ljudi da primaju snove na srce tj da ne daju da uticu bas...

Back