Quantcast

Šta ste noćas sanjali

Vaske

Veoma poznat
Poruka
11.870
Malo sam prehladjen, ali ništa ozbiljnije (malo mi curi nos ali mi je sa grlom sve uredu). Pa sam tako u skladu sa tim, sanjao noćas (i budio se na svakih neznam kolko minuta) da nemogu da dišem od sekreta u grlu.
 

snowtrooper

Buduća legenda
Poruka
39.838
I dalje sam pod snažnim utiskom iako sam ga sanjala nedavno, kako sam vozila besnog motora 'Yamahi' na auto putu preko 200km/h, kakav je to motor kakva sila, doživela sam kao da je stvarno, najstvarnije da ne može biti što mi je najčudnije, a tek kakve su mi ruke, nisam znala da sam jaka i prosto sam uživala!
(Ali uopšte ne volim motore!):zcepanje:


@Tema:
Ne pamtim cesto snove.
Poslednjeg kojeg se secam je bio kako stojim na kolskom putu pored velikog polja punog cveca.
 

Vaske

Veoma poznat
Poruka
11.870
Jednu Milicu iz moje srednje škole (postoji i Milica i iz osnovne, sa ovom iz srednje škole se može reći da sam bio puno bolji)

Bila je to ko neka noćna mora. Poslao bi joj čestitke povodom praznika (Božića, nove godine), ona je možda i jedina osoba sa strane kojoj bi ove godine (po trenutnim osećanjima) poslao čestitku za praznike, ali se plašim da mi neće odgovoriti, ni u fejsbooku me nije primila za prijatelja (ali nije ni odbila) plus mi stvarno otkad se udala ni na jednu poruku nije odgovorila

Eto, to sam noćas sanjao
 

Top