Šta ste noćas sanjali

Sigurno ste noćas nešto sanjali. Možda je bilo smešno, možda i ne baš toliko lepo. Možda neka situaciju koja nema šanse da se dogodi u realnom životu. Možda neku staru ili buduću ljubav-podelite to sa ostalima

staru, staru..izlazi iz restorana, ni manje ni vise nego sa mojim ocem, smeskaju se i rukuju, presekla sam se.. xD

P.S. mogao si prvi svoj da podelis :p
 
sećam se da je u knjizi iz biologije bila lekcija o neurotransmiterima i snu, sećam se da je bilo 3 faza, rem, non rem i jos jedna koju sam zaboravila..pokusala sam sad da iz izguglam, ali sve neke različite varijante nalazim, poenta je bila valjda da se sećamo samo snova koji su u toj nekoj poslednjoj fazi, dakle onda kada dugo spavamo ili kada neko iznenada prekine san..
 
Sanjao sam ja, jedna Tihana i njen dečko na nekoj svadbi. Ja gledam u njih koji sede za nekim stolom, on nju prosi, govori ti si jedina prava žena u mom, prava buduća majka moje dece, a ja poučen nekim negativnim iskustvom sa tim Tihaninim dečkom govorim "Neudaj se Tihana, taj će te prevariti, služićeš mu kao ukras dok on bude nameštao drugima " U tom momentu se budim, i shvatam da je sve to ružan san. Naravno da se njih dvoje vole, jer da nije tako nebi ni bili muž i žena. Ja sam tog Tihaninog dečka čuo nekoliko puta telefonom-i bio je jako neljubazan, stvarno je govorio "Nečačkaj me, namestiću ti, mogu ti namesiti da granicu nemožeš da predješ"
 
da sam bila na skijanju i tamo srela profu iz osnovne koji je predavao tjelesni

nekako smo dosli na temu sport i lijepo sam mu rekla da ja sada trcim:zper:

onda sam se spustala sa skijama niz brdo i nekako skije nisu htjele klizati po snjegu

brinula sam se, mozda su ih oni na servisu zaboravili podmazati voskom
 
Da sam kod bila kod Carole onda smo imale osjecaj da je netko tu pa smo isle kod kuce od Miriam. Bile smo na njenom dvoristu jer tu je kao sigurnije, pa je nekako sa autom dosao brat od Miriam i pitao nas je sto mi tu radimo. Rekla sam mu nesto i onda se ispostavilo da ta rijec na njegovom jeziku znaci lojtra, sto je bilo malo glupo. Jos sam mu objasnila da se skrivamo. Onda smo iz daleka vidjele da su tu, tamo na krizanju, svi u jednom redu sa nekom kao ratnom opremom. Trcale smo onda prema polju koje se nalazi iza kuce od Miriam i sakrile se u kukuruzi.


:huh::fdlan:
 
I dalje sam pod snažnim utiskom iako sam ga sanjala nedavno, kako sam vozila besnog motora 'Yamahi' na auto putu preko 200km/h, kakav je to motor kakva sila, doživela sam kao da je stvarno, najstvarnije da ne može biti što mi je najčudnije, a tek kakve su mi ruke, nisam znala da sam jaka i prosto sam uživala!
(Ali uopšte ne volim motore!):zcepanje:

motor-1.jpg
 
Poslednja izmena:

Back
Top