MEXES
Početnik
- Poruka
- 9
uvek kad to kazem prikrivam nesto...tj precutim da ne zna a posle joj kazem da nisam dobar za nju....sve u svemu sitne lazi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek kad to kazem prikrivam nesto...tj precutim da ne zna a posle joj kazem da nisam dobar za nju....sve u svemu sitne lazi...
Kuku....
@ a sta ako niko nikog ne uzdize u nebesa i idealizuje ga...
A sta su za tebe sitne lazi? Idem na utakmicu sa drustvom a odes sa nekom devojkom ili....u prodavnici nije bilo maskare za oci a ti si i zaboravio da odes u prodavnicu...
Rekla sam - a mislila baš to što sam rekla
Nix idealizacija
ako sam ti rekao da nisam TOLIKO dobar znaci da sam primetio da me hvalis na "poseban" nacin.
Osim ako nisi mislila na drugu vrstu "dobrine"...
Da li ste nekada partneru rekli: "Nisam ja toliko dobar/a." i sta ste mislili time ... i pre svega, zasto ste to izjavili??
A zamisli da te ne hvalim uopste.. tad po logici ne bi imao razloga da to kazes, zar ne...
Znaci ja sam sam od sebe rekao da nisam toliko dobar?
Onda imam gadne tripove u glavi...
Misim, kako je doslo do toga da ja to kazem? Ne moras ti verbalno da me hvalis, mozda se lepis kao taksena marka stalno i ili me gledas netremice zaljubljeno ili pricas celom gradu pa to dodje do mene ili hiljadu drugih sitnica koje ukazuju da si se prezapalila, a ja samo hocu da sve bude kako je trenutno dok traje...
?
Ma zamisli da nista od toga nije...koja je onda definicija?
Trenutno sam u vezi u kojoj se upravo tako osecam, kao da nisam TOLIKO dobra.
TOLIKO je zapravo njegova dobrota prema meni.
I kazem mu, "nisam toliko dobra"
a to znaci
-za razliku od njega on se ne ljuti ako ja nesto pogresno uradim a ja se ljutim u obrnutom slucaju
-osecam da vise pokazuje ljubav prema meni nego sto to ja njemu pokazujem
-razmisljam o mogucnosti da zabrljam i povredim ga necim (ne namerno) a on to ne zasluzuje
-imam utisak da me idealizuje i vidi ruzicastim ocima a ja ne mogu da ispunim takva njegova ocekivanja
sve u svemu kad to kazem mislim da sam obicno ljudsko bice sa svim vrlinama i manama i zelim da i on to zna, da zna da me ne cine samo vrline
Da li ste nekada partneru rekli: "Nisam ja toliko dobar/a." i sta ste mislili time ... i pre svega, zasto ste to izjavili??
dobro razradjeno, cenim iskrenost.... ali sta je sa boldovanim? osecanja nisu toliko jaka prema partneru pa odatle strah da se ne zabrlja ili zbog zbog partnerove idealizacije?
Ako ne pitam previse...
Nisam toliko dobra i požrtvovana da budem sa tobom koji mi se ne sviđaš dovoljno..
To znaci - prestani da me uzdizes u nebesa jer nemam nameru da sa tobom gradim buducnost.
To sto (se) dobro je'bes ne znaci da te volim.