Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj muz bio sestog marta tamo i poljubio vrata.znam datum jer smo sedmog otisli u novi kineski na somborskom bulevaru,bila grozna klopa

...nema shanse...jela sam pre dva dana taj specijalitet kutje...proveri ti to sa muzhem...a i danas tju ih zvati da poruchim, pa tju ti javiti...

Evo ovog momenta zvala i poruchila...na istoj adresi su - Bulevar Oslobodjena 88!

Pa da znas da jeste,ja sam tamo htela
Nesporazum je ,sad sam pricala sa njim,kaze da je stao isprd i iz kola video da nema vise one velike reklame,a na njihovom sajtu pise da su trajno zatvoreni.
I jos kaze da ja sedim na usima kad on prica:lol:

Pa da znas da jeste,ja sam tamo htela
Nesporazum je ,sad sam pricala sa njim,kaze da je stao isprd i iz kola video da nema vise one velike reklame,a na njihovom sajtu pise da su trajno zatvoreni.
I jos kaze da ja sedim na usima kad on prica:lol:

...jao bre, pa nema reklame a vrata ''rade''...:zcepanje:

...''lazhe'' i za sajt...:zplez:...sad bila na da ga pohodim...ala te zeza zhmu...:malav:

jednom nedeljno se ukačim na Foursquare, davidim šta ima novo po gradu od prehrambenih i drugih artikala u ponudi i pročitam recenzije...uglavnom su tačne, odmah provališ ko je gazda i konobar i hvali svog konja...

jedoh neke šnicle iz rerne odjutros, odjutros je pala rosa, meni mala išla bosa...

Kikiriki
42.gif

doruckovala pitu s mesom
skuvala supu iz kesice naravno (to se podrazumeva)
sad odoh da przim snicle i krompir
za salatu paradajz

bas sam gladna!

i opet cu po podne da navalim na najlepse zelje :jede:

- - - - - - - - - -

moram da przim, mnogo sam gladna
vidimo se drugari kasnije, a mozda i ne
a od ponedeljka se ne vidjamo vise tolko :aha:

Back