Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo je gore desno,mnogo je fina.skinula sam im jelovnik:zcepanje:
12459593_10205590120893058_1435376215_n.jpg

- - - - - - - - - -

Како велико када је дугачко као прутић помфрита.

nije dobar ugao,bas je veliko

- - - - - - - - - -

za ove cene si mogla pola kila pečenice da dobiješ z:mrgreen:

e sećam se kad sam radio u biblioteci, i vraćam se posle vikenda iz ns, i pričam onim kokoškama tamo, platio sam parče torte 400 din., pitale me gde sam izlazio i tako to

kako 400 dinara? :eek: au koje rasipanje....ja gledam, što rasipanje? i tako jedno 20x ponovile to do kraja radnog vremena, na nos mi izašlo :zroll:

da ja jako volim njihovu cokoladnu tortu i tu krempitu.ostalo nisam probala
al kad bi hteli konobari da mi daju pola parceta jedne i pola druge bila bih vrlo sretna
:rumenko:

- - - - - - - - - -

za ove cene si mogla pola kila pečenice da dobiješ z:mrgreen:

e sećam se kad sam radio u biblioteci, i vraćam se posle vikenda iz ns, i pričam onim kokoškama tamo, platio sam parče torte 400 din., pitale me gde sam izlazio i tako to

kako 400 dinara? :eek: au koje rasipanje....ja gledam, što rasipanje? i tako jedno 20x ponovile to do kraja radnog vremena, na nos mi izašlo :zroll:
pa jeste sta ima toliko da trosis :lol:
e a ovu veceru sam ja platila,mora nekad i da se trosi,ne moze samo da se zaradjuje kupujuci,na najlonu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

...e sad da nisam prestala da jedem slatko i da mi se moze, ovo sve sa slike bi bila u stanju da pojedem u toku jednog dana....sve mi se svidja i sve bih rado jela, a sad
mogu samo da gledam i secam se kako to bese....ali istrajavam i jako sam ponosna na sebe zbog toga.....a cokoladna im je vrhunska to se vidi (ako je ista kao sa slike)...

...ja tako sve ili jedem ili ne jedem, ne mogu ja to malo kolaca, ako moram tako onda radje necu....i dok sam jela slatko, deca su znala sve sto one ne mogu ima ko moze :rumenko:

...e jedino milku nisam nikad nesto narocito volela i jedino mi bas ni malo nije zao sto ne mogu da jedem slatko zbog nje, ali jeste zbog ovakvih kolaca....eno pojela sam jedan pre
tacno mesec dana za Čupavicin rodjendan i mozda cu sutra uvece, mada ne verujem, za docek....to bi bilo to u proseku jedno parce mesecno :)

Back