Skafander
Poznat
- Poruka
- 9.715
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
coce, onda je resenje za vas sto rece Hristos da cete biti baceni u tamu najkrajnju, kosmicku, jel imas ti pojma koliko je zvezda od zvezde udaljena? kosmos je ta tama, nistavilo, prazan prostor, bolje cuci gde si, jer ni za di si nisiJa sam čisto zvezdano seme, zvezdana duša. Za mene je ova "civilizacija" kavez.
coce, onda je resenje za vas sto rece Hristos da cete biti baceni u tamu najkrajnju, kosmicku, jel imas ti pojma koliko je zvezda od zvezde udaljena? kosmos je ta tama, nistavilo, prazan prostor, bolje cuci gde si, jer ni za di si nisi
zamisli pcelu da kaze da joj je kosnica kavez? pa izadji na livadu sakupi med
@hm337 ovo neki tvoj, iz matriksa, snevac? bukvalno trazi da mu se drma kavez od nas kao "povrsnih", ne bi li se probudio
I koji je % jednih, a koji drugih?
coce, onda je resenje za vas sto rece Hristos da cete biti baceni u tamu najkrajnju, kosmicku, jel imas ti pojma koliko je zvezda od zvezde udaljena? kosmos je ta tama, nistavilo, prazan prostor, bolje cuci gde si, jer ni za di si nisi![]()

Meni ova planeta nije kavez, ali ovakvo "čovečanstvo" puno ratova, egoizma, poroka, lenjosti, patnji, gladi i siromaštva jeste trn u oku.zamisli pcelu da kaze da joj je kosnica kavez?
Misliš da je bitniji kvantitet od kvaliteta?I koji je % jednih, a koji drugih?
Je l' bitniji jedan Isus ili hipnotisana gomila?I koji je % jednih, a koji drugih?
Mozda je stvar mode da se neko identifikuje sa zvezdanom grupom pa bi ispalo da vecini ne lezi 3D, samo zato sto su takve ove 2020-eMisliš da je bitniji kvantitet od kvaliteta?
Pa može samo sebe da laže. Ako se vidi da mu ne smeta ovakav sistem onda nije zvezdana duša. Meni sve smeta iz ovakvog sistema.Mozda je stvar mode da se neko identifikuje sa zvezdanom grupom pa bi ispalo da vecini ne lezi 3D, samo zato sto su takve ove 2020-e
Ti si adam prvi dogmaš. Hahahaonda verujes da sam ja darth vader, kao ta mracna sila, a ti moja meta?
Misliš da ovo nije mračna sila:onda verujes da sam ja darth vader, kao ta mracna sila, a ti moja meta?
mislis trun? izvadi ga onda da bolje vidis, evo saletova tema, kako je jahve postao glavni ako su postovali tog baal-a i moloch-u prinosili zrtve, sto si ti zalepio pamflet - to je posao da se istrazuje kao onaj nikfrik sto radi, a ne da se bega u kosmicku tamu od teorija zavera iluminatskih, ja sam ti samo skrenuo paznju
Meni ova planeta nije kavez, ali ovakvo "čovečanstvo" puno ratova, egoizma, poroka, lenjosti, patnji, gladi i siromaštva jeste trn u oku.
ja sam usao u biblijski narativ da bih dokucio sve, ali ti kazes, lepis plakat da smo mi duse zive povrsni, jes ti si bas dubiozan kao deep space 9... te vodio tata u bioskop da gledas "imperija uzvraca udarac, zvezdane staze" kad si bio mali? zar ne vidis da si zalepio iznad darth vader-a? tvoj nivo ostadose sf filmovi, badava me etiketiras kao dogmasa, ja sam sve samo dogmas nisamTi si adam prvi dogmaš. Hahaha
Kako nisi dogmaš ako propagiraš religiju, hrišćanstvo i pravoslavlje? To Isus sigurno ne bi želeo. Bog je u tebi, a ne van tebe u nekoj crkvi, bibliji...mislis trun? izvadi ga onda da bolje vidis, evo saletova tema, kako je jahve postao glavni ako su postovali tog baal-a i moloch-u prinosili zrtve, sto si ti zalepio pamflet - to je posao da se isytrazuje kao onaj nikfrik sto radi,a ne da se bega u kosmicku tamu, ja sam ti samo skrenuo paznju
ja sam usao u biblijski narativ da bih dokucio sve, ali ti kazes da smo mi duse zive povrsni, jes ti si bas dubiozan kao deep space 9... te vodio tata u bioskop da gledas "imperija uzvraca udarac, zvezdane staze"? zar ne vidis da si zalepio oznad darth vader-a? tvoj nivo ostadose sf filmovi, badava me etiketiras kao dogmasa, ja sam sve samo dogmas nisam
Kako bi procenio ovog @bas kao npr... on ocigledno smatra da je 3D-ovac... a da li jePa može samo sebe da laže. Ako se vidi da mu ne smeta ovakav sistem onda nije zvezdana duša. Meni sve smeta iz ovakvog sistema.

Isus Hristos - odatle, od te reci Hristos je hriscanstvo, carstvo nebesko je unutrasanje, ali On je taj put do Boga, Vrata, ali tebi trazzi neki nebeski portali, mastas o njima....Kako nisi dogmaš ako propagiraš religiju, hrišćanstvo i pravoslavlje? To Isus sigurno ne bi želeo. Bog je u tebi, a ne van tebe u nekoj crkvi, bibliji...
zalosno je da se ti sa 10d osecas kao u kavezu, ja adam sam znao sa zivotinjama u raju bez ikakvih kaveza, a jesam binaran, moram da idem u korak sa AI, od ljudi mrka kapaOn je slika i prilika ne 3D, nego 1D, binarno. Hahaha Nema ni drugu dimenziju. Hehe
Eeeej, pa religije su isto besmislica, iluzije i bajke kao i zvezde, religije su i nastale od astrologije, od gledanja u sunce i zvezde. To je sve proto psihologija, odnosno manipulacija masama. Indoktrinacija.Isus Hristos - odatle, od te reci Hristos je hriscanstvo, carstvo nebesko je unutrasanje, ali On je taj put do Boga, Vrata, ali tebi trazzi neki nebeski portali, mastas o njima....
To sto tvrdis da znas sta bi On zeleo, to je neozbiljno, jer kako znas, na bazi cega? postavljas sliku darth vader-a, jel shvatas, pozivas se na neke zvezde, ej!.
Žalosno je takvo ukalupljivanje ljudi. Žalosno je ovakvo čovečanstvo. Ja sam došao da vas izbavim okova. Hehezalosno je da se ti sa 10d osecas kao u kavezu, ja adam sam znao sa zivotinjama u raju bez ikakvih kaveza, a jesam binaran, moram da idem u korak sa AI, od ljudi mrka kapa
Pa ja i pričam o grehovima.Mozda je samo tvoj pogled na ono sto je Isus pogresan. Takodje, ovo sto pricas za svet, da je los i to, on je takav zbog grehova...
Pa ja i jesam medijator, ja sam kao radio stanica odakle možeš da čuješ glas prirode. Stalno pričam protiv egoizma.nemoj da bezis od covecanstva i da se izdvajas. Svi smo mi zajedno u ovom loncu. Izdvajanje je egoizam. Pomozi drugima, budi vredan, radi na sebi, udalji se od laznog JA, sprovodi Bozju rec kroz sebe, budi medijator...
Isus je isto bio medijator, "zvezdana" duša. Budio je ljude. A oni još više zaspali. Takvi smo i mi, oni koji jesu, te iste "zvezdane" duše.Mozda je samo tvoj pogled na ono sto je Isus pogresan. Takodje, ovo sto pricas za svet, da je los i to, on je takav zbog grehova...nemoj da bezis od covecanstva i da se izdvajas. Svi smo mi zajedno u ovom loncu. Izdvajanje je egoizam. Pomozi drugima, budi vredan, radi na sebi, udalji se od laznog JA, sprovodi Bozju rec kroz sebe, budi medijator...
Aha, nisam dobro rastumacio ove AI slike, mislio sam da si Isusa svrstao na ovu drugu stranu. A vidi, on nas je ucio da volimo sve...za te gresne, lenje, zle, treba se molimo, iako je tesko. Meni je npr. tesko da se molim za dobrobit Vucica, iako bi trebalo, ali ja nisam IsusIsus je isto bio medijator, "zvezdana" duša. Budio je ljude. A oni još više zaspali. Takvi smo i mi, oni koji jesu, te iste "zvezdane" duše.