gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Šta ste danas obukle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako sam ja jedno vreme razmišljo da otvorim temu "obucite DeeLite-ta" (misim ne da bi sebe popularizovo il neznam ni ja šta, nego što je zabranjeno otvaranje tema o drugim forumerima, a hteo sam junca recimo da metnem da se sme), znaš ono ko što ranije bilo u politikinom zabavniku ono kao seckaš pa lepiš, samo ovo sajber varijanta...al nisam vičan tome preko kompjutera, pa odustadoh
Zahebala sam se i obukla baletanke, a trebala sam obući čizme. Pantalone, bluzu i džemper koji razmišljam da zakopčam do grla.![]()
Zahebala sam se i obukla baletanke, a trebala sam obući čizme. Pantalone, bluzu i džemper koji razmišljam da zakopčam do grla.![]()
tema je za žene
sori evo brišem
Kad si ti napolju na vazduhu, a ja u mermeru i pod klimom. Cenim da ima 12 stepeni i klima mi direktno udara u glavu. Nije ni čudo što sam bolesna već 3 nedelje kad sedim u ovakvim uslovima po 12 sati dnevno.
ja kupaci kostim..idem da plivam![]()
Kad si ti napolju na vazduhu, a ja u mermeru i pod klimom. Cenim da ima 12 stepeni i klima mi direktno udara u glavu. Nije ni čudo što sam bolesna već 3 nedelje kad sedim u ovakvim uslovima po 12 sati dnevno.![]()
Pa ne mogu sestro slatka jer je klima centralna za celu zgradu i duva sa plafona.pa iskljuci klimu sestro slatka![]()
ajde opet, uniformu
a ispod?pantalone...
pantalone su deo uniforme... a za ispod je već tabovo pitanje sa one teme