електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Спанаћ и роштиљ-кобасице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je goros samo na autenticnom mestu..u Grckoj
Znam ali kao sto rekoh ,Trg Republike nije GrckaNisi znala da Gyropolis na trgu drze Grci i da Grci takodje rade sa mesom u restoranu. Ja bas zato i idem tamo jer je autenticno grcko 100 posto, a i blizu mi je faksa..

Musaka,kombo mlade tikvice,junetina i krompir i salata od mladog kupusa .Mislim kad smo već kod Grka
Inače ne pamtim da mi je nekad toliko masnoće "iscurelo" dok sam dinstao "čisto" juneće mleveno kupljeno u Lidlu,u stvari ne sećam se ni čisto svinjsko mleveno da je imalo ikad približan efekat. Vraćam se mlevenju kod mesara od vrata i plećke, jes' da košta kao od zlata ovih dana ali barem znam šta jedem.
Idem povremeno u Lidl i kupim neke druge stvari ali njihovo meso, posebno mleveno ne bih kupila ni u ludilu..najbolje kada ti mesar na licu mesta samelje..hoces mesano , hoces samo junece 2 x mleveno ili svinjsko 1 x mleveno ili pilece..kako hoces

Iako mi je u startu presvetlo bilo za čistu junetinu,pošto inače uglavnom mixujem 2/3 junećeg 1/3 svinjskog za musaku pa rekoh nije ni bitno toliko ako su podvalili za te pare ali opet nisam očekivao baš ovakav "efekat" 

Da nisi kupio i probao mislio bi da je ok. Sada znas![]()
Dajj to nije moguce..gde si to video ..Kad sam video snimak na fejsu kako curi gnoj iz pileta iz hrvatskog lidla, reko sam sebi nikad tamo necu krociti
Mislim da meso treba kupovati samo u mesarama, a te markete zaobilaziti... Na primer cevapi iz Maxija nisu ni za k.
Dajj to nije moguce..gde si to video ..