Sta stavljuju u vodu cesmovacu?

Poruka
4.292
Sta stavljaju u vodu cesmovacu koju u Srbiji pije preko 80% gradjana svakog dana i koristi za spravljanje jela a 100% gradjana Srbije koristi za umivanje i kupanje i pranje sudova?

Nije nepoznato a i verujem da i kod nas stavljaju hemiju koja utice na psihu, smanjuje paznju, izaziva tugu, bezvoljnost, strah. Nije ovde rec o fluoridima vec o daleko vise psihoaktivnih supstanci. narocito je to izrazeno u zadnjih nekoliko nedelja!!!!

Takodje ima indicija da se stavlja i u hleba. Zapravo u kvasac koji kontaminira i hleb.

Hlor...i mrtve mačke. Izadju tako noću njih 10-15,sa crnim maskama i naočarima za gledanje u mraku,i svaki od njih nosi dzak sa mrtvim mačkama,koje bacaju u vodu česmovaču. Kada se izvrši zadatak,šifra je "mačka je van dzaka,mačka je van dzaka,prijem" :eek:

Takodje ima indicija da se stavlja i u hleba. Zapravo u kvasac koji kontaminira i hleb.

Pre ce biti samo u kupovni hleb; mislim zbog price koju je neki lik postavio na internet, a isla je ovako:

Njegova mama inace pece hleb kod kuce za porodicu, ali je nesto bila obolela i pala u krevet, pa su par dana kupovali hleb u prodavnici.. posto lik jede dosta hleba, osetio je tih par dana koliko se hleb kupovao, da je kao malo drogiran (opisao je "high"), pa je postavio otvoreno pitanje na foumu da li je jos neko imao iskustava da mu je od hleba cudno..
(btw ja ne mogu da jedem kupovni hleb, isto ga kod kuce pecemo)

Pre ce biti samo u kupovni hleb; mislim zbog price koju je neki lik postavio na internet, a isla je ovako:

Njegova mama inace pece hleb kod kuce za porodicu, ali je nesto bila obolela i pala u krevet, pa su par dana kupovali hleb u prodavnici.. posto lik jede dosta hleba, osetio je tih par dana koliko se hleb kupovao, da je kao malo drogiran (opisao je "high"), pa je postavio otvoreno pitanje na foumu da li je jos neko imao iskustava da mu je od hleba cudno..
:eek:
Neko je to izjavio POTPUNO OZBILJAN?!?!?!?
Da je bio 'high' od hleba??

Nije "neki lik" to postavio na internet negde,već je baš ovaj lik,Tražim curu zabrak,postavio ovde temu po imenu "Moja sumnja da stavljaju psihoaktivne supstance u narodni hleb"
Ta tema je izbrisana 2017-e,a otvorena 2016-e,ja mogu da je vidim jer sam moderator. Ide ovako
Majka stalno mesi hleb tako da ne kupujemo jer je ovaj kupovni jako zilav ko zvaka pa ne moze da ga ona jede posto ima vestacke zube. Medjutim imala je grip pa sam kupovao par dana. Dok smo jeli taj hleb poceo sam da se osecam nekako bez razloa srecan, radostan, sve mi nekako lepo ali onako nije mi prijalo jer znam da to nije prirodno. Iz prva nisam provalio zbog cega i poceo sam da analiziram da li sam negde bio, nesto udisao, pio ali nista sto bi bilo konstantno. Onda sam poceo da analiziram nijeli nesto zbog hrane i skapiram da se to pocelo desavati od kad sam poceo da jedem narodni hleb. Kad sam to provalio tad otprilike i majka ozdravila i opet pocela da mesi. I reko ok, ajde da vidim jel ce nestati. I stvarno nestalo, postao sam svoj. Prosle su jedno 3 nedelje i reko ajde opet da jedno 4, 5 dana jedem narodni hleb da vidim da li ce da mi se opet vrati to "srecno stanje". I kako sam jedo posle 2, 3 dana opet je pocelo celodnevno to stanje neprirodno da sam stalno srecan.

Eto neznam ne mogu da tvrdim bas 100% ali sumnjam da mozda ne stavljaju neku psihodelicnu supstancu, litijum ili sta vec. kontam idu izbori i mozda ovo pomaze da opet osvoje vlast. Samo nagadjam

E da zaboravio sam da napisem, inace ja jedem bas bas dosta hleba tako da ovi sundjerasti narodni hlebovi koji su naduveni a kad ih stisnes stanu u pesnicu jeo sam i po 4 komada dnevno pa kontam moguce da sam ja uneo bas mnogo te supstance pa sam zato osetio drasticno dok ostali ljudi obzirom da jedu daleko manje manje i osete pa i ne mogu jasno da razluce da im to smeta kao meni vec oni to pripisuju sebi.

Poslednja izmena:
E, da je samo poslednjih par nedelja. Smanjena je volja za inicijacijom bilo čega. Godinama to rade da bi smirivali ljude. Ceo Balkan je test područje za sve njihove stvari. Na koji način to rade, ne znam, ali voda može opušteno da prođe i bez kontrole.

Kako je u Barseloni bilo onomad 4.000 ljudi obolelo jer je pilo vodu iz plastičnih flašica? Stabilna Evropska zemlja, ali eto, dešava se.

To ovi koji imaju psihičke probleme za svoje nestabilno stanje krive vodu, lebac, košavu, osiromašeni uranijum, WiFi rutere, retrogradni Mars, i sve ostalo... a sve bi to bilo beznačajno kad bi sve sinapse bile na svom mestu.

Al' iebiga, što kaže jedan neuropsihijatar, "4% populacije su moji doživotni pacijenti, a to je MNOGO posla!", što se nekako pokazuje istinitim i na ovom forumu.

Back