Šta Srbiji treba urgentno ?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Srbiji ne trebaju nikakve ne daj bože nacionalne i radikalne kabadahije…. To su sve neopevane vucibatine u paketu, koje misle da se u Srbiji živi od „Mita“, od prošlosti, od rodoljublja, od kurčenja, od busanja, od srbovanja i ostalih političkih kanalizacija.
Sve to treba ismejati, obesmisiti i baciti u kantu za smeće ili Wc šolju.
Šta Srbiji treba hitno, odmah, urgentno ?
Srbiji treba oko 1000 radikalnih, odvažnih, hrabrih, neustrašivih socijalno-ekonomskih HARAMBAŠA, koji će se obračinati silom, milom, bilo čime po potrebi, a sa svima onima koji vrše opstrukciju u društvu u cilju promene našega društveno-ekonomskog sistema.
U toj borbi lično bi bio spreman da poginem ako treba, ne bi li slomili kičmu, vrat svim banditima u Srbiji koji koče svaku živu reformu, a koji donose namerno nakaradne i komplikovane zakone i propise.
Dok se Srbija i te Harambaše ne obračinaju fizički, i na svaki drugi način protivu tih i takvih hohštaplera, mi dzaba pričamo o bilo kome, čemu, sve će to biti trćanje u krug, i vraćanja na start odakle smo počeli.

Poslednja izmena od moderatora:
Jok, sve pare sveta da nam neko da, mi bi ih potrošili i pojeli...i ostali švorc.
Nama trebaju programi, ideje, projekti, strategije održivog razvoja privrede i države.
Ali vidim da su to za tebe Portugalska sela.

U Portugalu i njegovim selima sam boravio, tako da je tvoja metafora bespredmetna i glupa.
Drugo, ja se ne bavim teoretisanjem sta nam treba po forumima, vec konkretnim stvarima, sto i tebi preporucujem. Da si vreme za koje si napisao 5.000 postova na krstarici proveo razvijajuci programe, ideje i projekte o kojima pricas, Srbija bi bila daleko bolje mesto, zar ne? :)

U Portugalu i njegovim selima sam boravio, tako da je tvoja metafora bespredmetna i glupa.
Drugo, ja se ne bavim teoretisanjem sta nam treba po forumima, vec konkretnim stvarima, sto i tebi preporucujem. Da si vreme za koje si napisao 5.000 postova na krstarici proveo razvijajuci programe, ideje i projekte o kojima pricas, Srbija bi bila daleko bolje mesto, zar ne? :)

Lepa ta Protugalska sela, i ne GORE ko naša...
Nego, moje konkretne stvari nikome u Srbiji ne trebaju, znaš li zašto ?
Pa baš zato što su konkretna, dobra, jasna . Mi i kao političari/narod i birači volimo sve suprotno od toga i to biramo, to podržavamo.
Tako da, za moje ideje nema podržke rekoh, jer kvare idilu u drušvu koju seju mediji i vlastodržci.

Treba ukloniti sve sve sve politicare od 90 na vamo i dovesti ekonomiste i investitore.
Treba da se sljaka, fabrike, fabrike i jos fabrika.Zemlja ne moze da zivi samo od poljoprivrede, tu je prinos sezonski iliti jednom do dva puta godisnje.

Kljucna je teska industrija - automobili, sirovine - to treba da se radi...Tadic, Toma, Seselj kad dodje, Ivica, Mrka, Cheda - more svi po lopatu i na Koridor 10 i da se grade i mostovi i pruge.

To nam treba, a ne svakodnevni politicki show, danas neprijatelji a za 6 meseci u koaliciji, a narodu kratka pamet, ne seca se sta je bilo.

Srbiji treba

1.mocna armija koja ce moci da zastiti Srbe koji zive van granica krnje avnojevske Srbije,armija koja ce biti u stanju da oslobodi okupirane srpske teritorije kad dodje vrijeme za vojnu akciju
2.treba jaka ekonomija,narod treba edukovati,ici po selima ozivjeti sela,stocarstvo,vocarstvo itd srbija treba donjeti zakone kojim ce omoguciti ekonomski napredak i opravak sela,svako seosko domacinstvo treba da pokrene vlastiti biznis,farme,plantaze voca,plastenici,kad prodjes kroz srbiju treba da bude kao kad prodjes kroz svicu na sve strane treba da vidis krave ili holandiju da vidis plastenike sa cvijecem,ili italiju plantaze voca a ne oronula i napustena sela

Jaka i mocna armija ce garantovati stabilnost sto ce privuci strane investitore,samo sa mocnom armijom srbija moze postati politicka i ekonomska sila

Srbiji treba

1.mocna armija koja ce moci da zastiti Srbe koji zive van granica krnje avnojevske Srbije,armija koja ce biti u stanju da oslobodi okupirane srpske teritorije kad dodje vrijeme za vojnu akciju
2.treba jaka ekonomija,narod treba edukovati,ici po selima ozivjeti sela,stocarstvo,vocarstvo itd srbija treba donjeti zakone kojim ce omoguciti ekonomski napredak i opravak sela,svako seosko domacinstvo treba da pokrene vlastiti biznis,farme,plantaze voca,plastenici,kad prodjes kroz srbiju treba da bude kao kad prodjes kroz svicu na sve strane treba da vidis krave ili holandiju da vidis plastenike sa cvijecem,ili italiju plantaze voca a ne oronula i napustena sela

Jaka i mocna armija ce garantovati stabilnost sto ce privuci strane investitore,samo sa mocnom armijom srbija moze postati politicka i ekonomska sila

Alo, SRBI žive 100 puta bolje u Hrvatskoj, Sloveniji, bilo gde, no u rodjenoj zemlji zvanoj Srbija.
Tako da, nama treba vojska da pobije političare u Srbiji, a ne van Srbije. Ko to ne vidi, ili je rodjen bez mozga, ili mu je neko isti odstranio posle porodjaja.

Treba pohapsiti SVE vodje politichkih partija + Miskovica,Beka,Drakulica,Lazarevica ,Kostica.......................od svih navedenih oduzeti kompletnu imovinu (inkluzivno imovinu od njihovih tetki,ujni,stricheva.....). Uvesti dvopartijski sistem , ukinuti socijalu i jasno dati do znanja da onaj ko nece da radi moze da crkne.

Srbiji ne trebaju nikakve ne daj bože nacionalne i radikalne kabadahije… To su sve neopevane vucibatine u paketu, koje misle da se u Srbiji živi od „Mita“, od prošlosti, od rodoljublja, od kurčenja, od busanja, od srbovanja i ostalih političkih kanalizacija.
Sve to treba ismejati, obesmisiti i baciti u kantu za smeće ili Wc šolju.
Šta Srbiji treba hitno, odmah, urgentno ?
Srbiji treba oko 1000 radikalnih, odvažnih, hrabrih, neustrašivih socijalno-ekonomskih HARAMBAŠA, koji će se obračinati silom, milom, bilo čime po potrebi, a sa svima onima koji vrše opstrukciju u društvu u cilju promene našega društveno-ekonomskog sistema.
U toj borbi lično bi bio spreman da poginem ako treba, ne bi li slomili kičmu, vrat svim banditima u Srbiji koji koče svaku živu reformu, a koji donose namerno nakaradne i komplikovane zakone i propise.
Dok se Srbija i te Harambaše ne obračinaju fizički, i na svaki drugi način protivu tih i takvih hohštaplera, mi dzaba pričamo o bilo kome, čemu, sve će to biti trćanje u krug, i vraćanja na start odakle smo počeli.

Миран.
К нози - власт мора да слуша усмене препоруке бриселских комесара.

1. Srbiji treba : Duhovna i moralna obnova, povratak Hriscanstvu.
2. Ekonomske reforme i zaista trzisna privreda
3. Obracunavanje sa demagozima i populistima
4. Nacionalno jedinstvo nezavisno od toga gdje zivimo
5. Obracun sa kriminalom i korupcijom
6. Priblizavanje sa Ruskom Federacijom.

Mozda bi trebalo otvoriti temu o tome sta je ova vlast stvorila. Ako je malo bolji standard od onoga koji je bio 2000 (ako je) znamo da je pomocu kredita koje cemo tek da vracamo (sa debelim kamatama),reforma drustva nije ni pocela,napritiv,korupcija i nakaradni sistemi vrednosti i dalje vladaju,Kosovo je malo dalje od Srbije nego sto je bilo,400000 ljudi manje radi nego sto je radilo pre samo 3 godine,privatizacije se ponistavaju (neuspesne uz veliku muku i strajk radnika,uspesne lako i brzo uz pomoc drzave jer nije kupio "onaj ko je trebao") itd. Spisku nema kraja a ja ne mogu da nadjem nesto lepo i korisno.

Srbiji trebaju pošteniji ljudi na vlasti...........e sad gde da ih nadjemo, nemam pojma,.......mislim, niko od političara nema osećaj da je Srbija njegova zemlja, u redu, kradi ako moraš, ali vodi računa o nacionalnim interesima, ne preteruj..........prvi, dobar korak bi bio da se svako ko se oseća iz.yeban od ove vlasti i opozicije ogradi, ne izadje na izbore............................ neka vladaju sa 10-15 posto izašlih, a onda, ako Bog da pojaviće se neko ko će povesti onih 90 posto preostalih.........
dakle političari na ignore listu!

3.jpg

Srbiji ne trebaju nikakve ne daj bože nacionalne i radikalne kabadahije…

Ja mislim da Srbiji upravo trebaju takvi. Zašto? Pa zato što Srbija nije naučila lekciju iz vremena kad su dotične najštetočinskije spodobe rovarile po Srbiji tokom devedesetih.
Pazi, posle ekonomske krize ovek dolaze fašisti. Tako je bilo i u Nemačkoj, tako je i u Srbiji. Srbija mora još jednom da se obruka i da ponovo uđe u nazadno fašističko blato i glib, kako bi građani Srbije naučili lekciju.
A cena? Neka bude kakva god, samo da narod u Srbiji nauči lekciju!

Back