koja ti godina stoji na kalendaru ?
Batice, ja nemam nikakve veze sa Hrvatima niti nameravam da idemu u njihovu zemlju. S obzirom da ti tamo zivis, potpuno razumem tvoje frustracije sto te tamo tretiraju kao gradjanina drugog reda i nize bice. Pre nego sto se upustis u bilo kakvu polemiku o situaciji u Srbiju, a u nju se razumes extra vidim..... Nemoj da me vuces za jezik Srbine iz Hrvatske, jer mi je Vas vise nego zao, kad vidim sta su Vam uradili u Oluji, tako da cu se iz saosecajnosti suzdrzati bilo kakvih grubih komentara...
To sto si rekao odnosi se na izgubljeni medijski rat i tu nemam sta ja kao pojedinac da na tom planu menjam image Srbije. Ti da imas i malo osecaja jedinstva sa Srbima u Srbiji ne bi ih nazivao takvim nazivima. Ovako ti jedino preostaje da gulis "opce ambrozovske teme o Kumrovcu, demokraciji i komunizmu od prije Krista".
Lepo je jednom prilikom rekao commodore na temi o Seselju da se tipovi nacionalista srbijanskog i prekodrinskog tipa znatno razlikuje. Ovo potpuno podrzavam i stavovi foslivasa to potvrdjuju.