Соган долме, сира и колача.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
изеш де јуре республикум која је де факто мафијомонархија црних генијалкиња&талаца
Твој чипучанин улази коначно у тиранију.
Сад рече на РТС-у
Откоштени, Идеш и ти са њим...![]()
... Коњфузик ...у елементу
Показали сте да не умете да направите Републику.
Ти и Чипуљчанин сте историја....![]()
Koji je to dan?Zanima me šta ćete spremiti za posetioce mitinga 15-og?
Ako bude lepih ponuda i još lepo vreme, mogao bih da se malo protegnem.
Najmanji problem reći "Ua Vučić" punih usta.
Razni ljudi razni interesi od špijuna do nas gurmana
- autorska tema -
Pjevat cu im na uvce ovaj novi megahit od Baje Malog o VojvodiniZanima me šta ćete spremiti za posetioce mitinga 15-og?
Ako bude lepih ponuda i još lepo vreme, mogao bih da se malo protegnem.
Najmanji problem reći "Ua Vučić" punih usta.
Razni ljudi razni interesi od špijuna do nas gurmana
- autorska tema -
ja mislim izmedju 14-og i 16-og, nemoj da me držiš za rečKoji je to dan?
ma mani me pevanjaPjevat cu im na uvce ovaj novi megahit od Baje Malog o Vojvodini
Žao mi je. Taj dan tovarim hladnjaču i otpremam za Austriju. Posle neki roštilj ako bude lepi vreme. Prestonicu bih zaobišao. Mož' se dobije pendrek po pichci...ja mislim izmedju 14-og i 16-og, nemoj da me držiš za reč
druže, prodo si se za 1 šleper pod Vučićem!Žao mi je. Taj dan tovarim hladnjaču i otpremam za Austriju. Posle neki roštilj ako bude lepi vreme. Prestonicu bih zaobišao. Mož' se dobije pendrek po pichci...
Dogovor imamo, ali nemo' da falsas, da te Bosanac mora korigovati u donjim i gornjim lagama.ma mani me pevanja
ženi zaplakati i budali zapevati - najmanji problem
evo ja ću da pevam od Cece Kukavicu a ti donesi gibanicu
Ma ajde, tovaris ladnjacu i otpremas za Austriju, a nije ti dobro pod SNS-om.Žao mi je. Taj dan tovarim hladnjaču i otpremam za Austriju. Posle neki roštilj ako bude lepi vreme. Prestonicu bih zaobišao. Mož' se dobije pendrek po pichci...
Bajo, nije šleper, ali ima 5 tona. Pod dva, pendrek boli malo manje od gelera.druže, prodo si se za 1 šleper pod Vučićem!
sva ona pisanja možeš da baciš u vodu
druže, prodo si se za 1 šleper pod Vučićem!
sva ona pisanja možeš da baciš u vodu
i to što kažeš, mnogo mi je lakša za pevanje "Ja te volim Čaki"Dogovor imamo, ali nemo' da falsas, da te Bosanac mora korigovati u donjim i gornjim lagama.
Нису Београђани из Сјенице па да буду шкртицеVi Beogradjani ste skrtice uglavnom i samo kukate kako nemate, znam vrlo dobro...ziveo sam jedno vreme.
ti ih hraniš?Нису Београђани из Сјенице па да буду шкртице
Немој тако, велики је Београд.
Шта мислиш ко храни ових месеци студенте у блокади ? Нешто не пратиш. :-)
Opasna ti je ta..lako se zbuni covjek i umjesto Caki otpjeva Caci i eto problema i provokacije.i to što kažeš, mnogo mi je lakša za pevanje "Ja te volim Čaki"
ja te volim Čaki kad si u Londonu, kad si u Parizu
Ko će to da ti ocarini u subotu?Žao mi je. Taj dan tovarim hladnjaču i otpremam za Austriju. Posle neki roštilj ako bude lepi vreme. Prestonicu bih zaobišao. Mož' se dobije pendrek po pichci...
Hrvati, bajo...Ko će to da ti ocarini u subotu?
Njihovi carinici su isti lelemudi kao i naši. Napišu da rade do 15h, a ti ako im ne predaš dokumentaciju do podne, oni pobegoše kućiHrvati, bajo...
U Županji nema gužve.Njihovi carinici su isti lelemudi kao i naši. Napišu da rade do 15h, a ti ako im ne predaš dokumentaciju do podne, oni pobegoše kući