Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

Ti si mali i nemas nikakvog iskustva. Ti ne znas razliku izmedju oslobodilackog i okupatorskg rata. Zamisli sad da mene iz Vojvodine regrutuju da idem na Kosovo. To bi za mene bio osvajacki rat, jer me zabole za sve van mojeg regiona. Ne smatram se Srbinom dokle god vecina Srba bude nepismena i dok se ona povodi nekim neracionalnim razmilsjanjem. Ne mogu da se ponosno borim za buljuk imbecilno orijentisane gomile :D

Kapiras?.

Sad ja treba sa slepcima koji gledaju grand show i pale se na Cecu, na Arkana i ostale gluposti, ne peru se svaki dan, zube ne peru nikad, i slicno ja treba sad da rame uz rame idem s njima i da osvajam neko Kosovo za koje me zabole rektum moj lepi :D

Pa ne da se ne vidim u toj prici... nego brateeeeeeee....

Evo i ja sam recimo iz Vojvodine i jedva cekam takve kao ti koji lupetaju da im je osvajacki rat ako idu da brane KOSOVO I METOHIJU.Koji BRE OSVAJACKI RAT

Poslednja izmena od moderatora:
Kompletna Srbija da se mobilise, Srbija kao prvo nema moral na zavidnom nivou, a on je osnov za uspeh, drugo NATO bi opet intervenisao a sa njima nema zezanja (to samo moron ne misli posle 1999.), a kao trece, na Kosovu imas 2.000.000 Albanaca... sta bi sa njima radio?

Sve dok ima ljudi kao sto si ti, a koji smatraju da je tih 100.000 Srba na Kosovu neki okov na nogama, vas ,lepih i pametnih iz Vojvodine,
zaista nema nikakvog morala, ni u vojsci, ni medju civilima.

Uostalom, ne radi se ovde o zauzimanju Kosova nego o jednom delu (relativno malom) na kome zive Srbi.

Kompletna Srbija da se mobilise, Srbija kao prvo nema moral na zavidnom nivou, a on je osnov za uspeh, drugo NATO bi opet intervenisao a sa njima nema zezanja (to samo moron ne misli posle 1999.), a kao trece, na Kosovu imas 2.000.000 Albanaca... sta bi sa njima radio?

1. srbija nema moral, ne u smislu nemoralnosti(mada i to) vec u smislu borbene motivisanosti.(da razjasnim zbog nekih). i to je cinjenica.
2. srbija nema ekonomiju, ratovi kostaju milijarde.
3. srbija nema saveznike, pod saveznicima mislim na velike sile koje ce da pomazu ekonomski i vojno. imamo "saveznike" koji ce da nas potapsu po ledjima.
4. albancima je kosovo dom, i albanci brane svoj dom, jer prosto oni tamo zive. mi bi morali da napadamo 2 miliona ili milion(svejedno, za one koji fantaziraju da albanaca ima mnogo manje) ljudi koji brane mesto u kome zive njihove porodice. da li znate koji odnos u snazi treba da bude kada neko napada? da ne govorim o borbenom moralu...
5. 3 miliona albanaca u albaniji su im rezervna podrska, znaci ukupno koliko je to miliona?
6. sve susedne zemlje nas sigurno ne bi podrzavale, vec suprotno iskoristile bi za...
7. dezintegrativni procesi i regioni u samoj srbiji, koje cekaju samo povoljan trenutak da mi jos vise sebe, svojom vojno-diplomatskom brilijantnoscu, unazadimo i oslabimo
8. njih brani NATO pakt najjaca vojna sila u istoriji ljudskog roda.

Sve dok ima ljudi kao sto si ti, a koji smatraju da je tih 100.000 Srba na Kosovu neki okov na nogama, vas ,lepih i pametnih iz Vojvodine,

Uostalom, ne radi se ovde o zauzimanju Kosova nego o jednom delu (relativno malom) na kome zive Srbi.

I Tadić sprečava da se skupe hajduci? :lol: Ne morate ići pod srpskom zastavom... Maskirajte se, stavite fantomke. Kao kad krljate kontejnere, izloge, žardinjere i automobile braće Srba.

Šiptarima ne treba niko da im kaže da treba da idu da brane ono za šta misle da je njihovo. Ni predsednik, ni premijer, ni vlada... Oni vide i krenu.
Nisu sise koje samo pričaju da će da "brane", a mole Boga da ne krenu.

:bye:

.. нису они сисе, они су '99- те били само америчко топовско месо, ни дан данас се не зна колико их је доле сатрвено...

A jel??? Pa cekaj to ti mislis. Ali ove patriote se zalazu za osvajanje celog kosova i proterivanje svih 2 000 000 Albanaca :D

zasto bi ja to radio ima ko je placen za to od mojih para-poreza i kome je to posao.Ovde nisam tema ja i paravojne formacije nego je tema legalne oruzane snage ako one jos postoje.
A ti gledaj da se mami pod suknju zavuces kao i 1999
Ako ti to nije posao, onda ni ne huškaj. ;)
A paravojne moraju jer su ti isti "paravojni" na netu utvrdili da je nastupila izdaja (to vam je posao?). I sad, kad je očigledno da vojska ne ide, zar ćete i vi da ostavite :heart: Srbije?

Ko sprečava organizovanje svih ovih naloženih majmuna po netu? Ima ih u svim desničarskim krugovima, tri rata iskustva imaju po netu, pričaju, pominju, obećavaju, prete... Da li ih Tadić ili poslanici sprečavaju da se nađu na ulasku u Kruševac prekosutra u podne i da daju zakletvu i da krenu...

Не призивај ЂАВОЛА и не призивај НЕСРЕЋУ - јер ако Срби схвате да им једино преостаје хајдучија тј. ГЕРИЛА - МНОГИ ЋЕ СЕ ЧЕШАТИ ДАМО ГДЕ ИХ НЕ СВРБИ... :cool:

Ko sprečava organizovanje svih ovih naloženih majmuna po netu? Ima ih u svim desničarskim krugovima, tri rata iskustva imaju po netu, pričaju, pominju, obećavaju, prete... Da li ih Tadić ili poslanici sprečavaju da se nađu na ulasku u Kruševac prekosutra u podne i da daju zakletvu i da krenu...

.. их! шта се ту нагомилало искуства: кол оф дјути, анрил, квејк, медал оф онор, каунтер страјк, брадрз оф армс, брадрз бајић енд прити лукић!!!!

Poslednja izmena:
I Tadić sprečava da se skupe hajduci? :lol: Ne morate ići pod srpskom zastavom... Maskirajte se, stavite fantomke. Kao kad krljate kontejnere, izloge, žardinjere i automobile braće Srba.

Nemoj da podcenjujes zdravorazumske ljude u Srbiji, pa ni Tadica.
Da li tako ismejavas i Izraelce i njihove akcije? Ili mislis da bi se i ovog puta ponovili heroji koji pljackaju albanske kuce i odnose
belu tehniku?

ok necemo da spamamo temu :) vidim da si nenadyebivo bistar !!!!
Nisu u pitanju zubici to je tvoja licna stvar u pitanju je tvoj stav da bi mi vodili osvajacki rat za KOSOVO I METOHIJU,E TO NE MOZE DA PRODJE NI PO AVNOJEVSKIM PRINCIPIMA .Pa covece necu da dozvolim sutra da neko pravi raciju na keju i baca ljude pod led , zato sto tebe briga samo za tvoj region i zato sto onaj iz BG moze da kaze da ga to ne interesuje jer boze moj to nije njegov region.

Prvo se povuce potpis sa Kumanovskog sporazuma zbog njegovog nepostovanja kao i rezolucije 1244 od strane KFOR-a i otvorenog stavljanja na stranu separatistickog rezima u Pristini.

Zatim se KFOR-u da ultimatum od 7 dana da povuce sve trupe sa kompletne teritorije Srbije.

Nakon toga tretiras ih kao okupatore a svi znamo kako se tretiraju okupatori

Olovom u kalibru 7.65 milimetara

Baš po tom scenariju je postupio Milošević,
osim što nije isterao KFOR,jer ga nije bilo tada.
Probao je opravdanom silom smiriti strasti u državi.
I......? Ko još ne zna šta nam se desilo ?
U tom konfliktu nisu Albanci ozbiljan protivnik.
Amerika i njene pudlice se upliću u to pitanje !
Jer,vode ih lični interesi.....

Back