Šta Šešelj hoće?

Prica da prvo treba odrzati parlamentarne izbore, pa promeniti Ustav kako bi se predsednik birao putem parlamenta a ne na izborima jer tako predsednik ima previse ovlascenja?

WTF?

Ту идеју му треба избити из главе !

Изборили смо се за:
- републику,
- непосредне председничке изборе,
- јак динар, замењив на берзи монета

Не дајмо то ни по коју цену !

Највише ме нервирају неупућени, а дипломирани економисти
кад почну да ме убеђују да би нам боље било да обарамо Динар.

Такви немају никакво животно искуство,
не разумеју да је чврстина валуте битна јер је то основна мера вредности у савременом друштво.

Ако обараш Динар, обараш и општи морал и све друге вредности,
материјалне и духовне.

Сећам се деведесетих смо толико пропали духовно,
да срушисмо све што градисмо годинама и за шта гинусмо ...

Страшно !
И онда дође неко и прича како би нам кренуло да се малко поиграмо са курсом ! :ljutko:

Hoce pune bankovne racune sa mrskim dolarima i evrima.
Seselj, je to davno izjavio ...davao je neki intervju i na pitanje novinara, da li ima ustedjevinu , pocetnicki vojvoda izjavi...Imam nesto u dolarima i to cuvam u americkim bankama...da se ne poveruje, koliko se Seselj sprda i zaebava, sa srpskim narodom...brise ga po prljavom patosu, a dobar deo naroda, podrzava ga

Seselj, je to davno izjavio ...davao je neki intervju i na pitanje novinara, da li ima ustedjevinu , pocetnicki vojvoda izjavi...Imam nesto u dolarima i to cuvam u americkim bankama...da se ne poveruje, koliko se Seselj sprda i zaebava, sa srpskim narodom...brise ga po prljavom patosu, a dobar deo naroda, podrzava ga

Sigurno nece stekati rublje u ruskim bankama.

Највише ме нервирају неупућени, а дипломирани економисти
кад почну да ме убеђују да би нам боље било да обарамо Динар.

Такви немају никакво животно искуство,
не разумеју да је чврстина валуте битна јер је то основна мера вредности у савременом друштво.

Ако обараш Динар, обараш и општи морал и све друге вредности,
материјалне и духовне.

Сећам се деведесетих смо толико пропали духовно,
да срушисмо све што градисмо годинама и за шта гинусмо ...

Страшно !
И онда дође неко и прича како би нам кренуло да се малко поиграмо са курсом ! :ljutko:
ti mesecima vrtiš samo priču o kursu... koj ti je???

Др Шешељ, по мом мишљењу, греши. Концет непосредног избора предсједника земље српске сигурно има подоста недостатака, у одређеној мјери даје простор злоупотребама, но свакако је пуно бољи од посредног избора у парламенту ове наше Србијице гдје би се тек отворио простор злоупотребама, незајажљивости партија које би дошле у прилику да се питају, шибицарењу и трулим компромисима.
Тако да овај концепт избора има своје мањкавости али тренутно са прихваћеним начелима републиканског система, тешко је наћи бољи.

Back