Quantcast

Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.215
Opšte je poznata stvar da je Ljubiša Buha Čume nedavno kupio fakultet Singidunum i da ga je odmah nakon kupovine preimenovao u “StigniDigniZulum”. I tu je bilo spora, da li jeste kupio ili nije ali to sad nije tema nego je tema šta se uči na Čumetovom fakultetu “StigniDigniZulum”. Pa da vidimo:

Na tom faksu imate teorijsku i praktičnu nastavu a evo najvažnijih smerova i predmeta:

Diplomirani kriminalac opšte prakse;
Diplomirani zaštićeni svedok;
Diplomirani mafijaš.

Posle fakulteta su vam omogućene sledeće specijalizacije:

Specijalizacija iz oblasti kraduckanja kod asfaltiranja;
Specijalizacija iz oblasti cinkarenja i
Specijalizacija iz oblasti organizovanog kriminala.

U prvoj godini studija imamo sledeće predmete:

Krađa na trafici
Krađa u prodavnici
Krađa u butiku
Krađa u kineskoj radnji
Krađa u apoteci i
Krađa u mesari

Ovi predmeti se odnose na krađe isključivo kada je trgovac u radnji i odnose se samo na manje radnje i manje krađe kao što su krađe lizalica, žvaka, smokija, štapića, jafe i Plazme (mini). Predmeti u I godini studija se nikako ne odnose na novčana dobra već samo na robu. Krađa u mesari se odnosi samo na živinsko meso. Za sve ove krađe treba iskoristi trenutak nepažnje prodavca, brzo 'ćapiti odgovarajući proizvod i staviti ga u prvi dostupni džep.


U drugoj godini imamo:

Džeparenje,
Obijanje trafike,
Obijanje prodavnice,
Obijanje apoteke,
Obijanje-razno.

Praksa iz Džeparenja se obično vrši u punim autobusima GSP-a, na stanicama ili na pijaci. Odaberete žrtvu, lepo je snimite, iskoristite gužvu, pribijete se uz nju, gurnete mu levu ruku u desni džep i izvadite novčanik iz njega. Ako je žrtva ženskog roda procedura je ista samo što se umesto u džep ruka studenta gura u torbu ili tašnu. Prilikom ovih radnji najčešće se ćorišu novčanici i mobilni telefoni. Praktična nastava iz drugih predmeta se sprovodi isključivo noću kada ti objekti ne rade a za ovu nastavu od instrumenata su vam potrebni što bolji pajser, kalauz i štangla. Kada radite ove stvari gledate da izabrani objekti nemaju rešetke, alarm i video-nadzor. U slučaju da izabrani objekti imaju rešetke koristiti dizalicu za kola. Cilj ovih obijanja je uglavnom krađa novčanih dobara a u predmetu Obijanje-razno se uči obijanje svih objekata u kojima navedena dobra mogu da se nađu.

U III godini naših studija uči se:

Pucanje iz utoke
Pljačka menjačnice,
Pljačka zlatare,
Pljačka banke i
Asfaltno kraduckanje.

Na početku praktične obuke u III godini studija treba savladati pravilno stavljanje kapuljače. Kako se to radi na fakultetu "StigniDigniZulum" najbolje ilustruje sledeća fotografija:Kasnije se uči Pucanje iz utoke, naime, učite pucanje iz pištolja, heklera, škorpiona, uzija, duge devetke, i na kraju iz zolje. U svojoj najnovijoj knjizi "Pucnjava" sve vam je to stručno objasnio naš cenjeni profesor Dr KOLEGA IVAN.

http://forum.krstarica.com/threads/238566

Iz ovog predmeta ćete takođe naučiti kako da što efektivnije koristite hladno oružje kao što su bezbolne palice, močuge i ostale zajebancije i kako da sve to upotrebljavate preko vrećica i džakčića sa peskom.

Kada savladate stavljanje kapuljače i osnove pucanja možete da krenete u akciju. Gledajte da prilikom vaše intervencije u banci bude što manje ljudi, i u banku ulazite sa ljubaznim pozdravom: "LEZI DOLE, BRE ! SVI NA POD ! OVO JE PLJAČKA ! NEMOJ NEKO DA JE MRDNUO !" Ljubazni blagajnik će vam napuniti vreće sa novcem, 'vatate vreće i begate napolje. Kada posećujete banku, gledajte da banka nije u nekoj prometnoj ulici i da ne bude saobraćajnog kolapsa jer će vas, u protivnom ako se zaglavite u saobraćajnoj gužvi, posle primopredaje zarađenog novca, u blizini banke sa električnim pendrecima sačekati ekipa interventne brigade policije koja će vas kasnije ispratiti do 29. novembra i tamo "natenane i ljubazno popričati" sa vama. Što se tiče predmeta Asfaltno kraduckanje, tu se uči kako da u saradnji sa resornim ministrima prilikom asfaltiranja puteva i ulica uradite što tanji asfalt a naplatite što deblji i tako kraduckate i uštedite u isto vreme.

Na IV godini fakulteta učite sledeće predmete:

Transfer droge,
Mito i korupcija,
Milioni, kamioni, avioni,
Silikonska dolina,
Policijsko ispitivanje,
Informativna saradnja,
Zatvor,
Ranjavanje i smrt.

U predmetu Transfer droge se uče osnove šverca droge, gde i kako nositi drogu, sve o duplom dnu automobila, duplim rezervoarima i tajnim pregradama u kolima, duplim krovovima autobusa itd. Uči se takođe i kako se može preći što više kilometara puta kolima sa samo 10 litara u rezervoaru, uči se kako i zašto se tako često puni rezervoar gorivom. Iz ovog predmeta ćete naučiti i sve o nosačima droge koji prenose drogu u svojim telima prilikom avionskih letova. Saznaćete i zašto po svaku cenu treba izbegavati put u Kinu, a zašto često treba posećivati Kolumbiju, Meksiko, Tursku i Avganistan.

U predmetu Mito i korupcija ćete saznati kako, kada, i koliko treba podmićivati carinike, policajce, sudije i ostale. Iz ovog predmeta ćete naučiti sve o našim platnim spiskovima i gde idu naše mukom zarađene pare. Milioni, kamioni i avioni je predmet iz kog ćete naučiti kako da što nekvalitetnije potrošite svoj krvavo zarađeni novac, kako što više uživati u Dubaiu, Dominikanskoj republici, Maroku, Havajima, Kubi i drugim egzotičnim turističkim destinacijama. Naučićete dosta o tome kako što više da se luksuzirate u skupim hotelima, bazenima, splavovima, diskotekama, džipovima, vilama i svojim privatnim avionima, kako što više para da potrošite na Don Perinjon i ostala alkoholna pića i pijančenje do zore.

Uz vas i ovaj posao se lepe mnoge silikonske lepotice i radodajke a u našem glavnom gradu postoji čak i jedna ulica koja se tako zove. Pravo ime te ulice je Strahinjića Bana a svi je u žargonu zovu Silikonska dolina. E pa zato iz Silikonske doline ćete učiti kako da u toku jedne noći u svoj X5, bazen ili vilu privedete što više riba. Ribe će se, kada završite naš fakultet, ložiti na vas i lepiti za vaše pare ko muve na go*na.

Međutim, svima koji se bave ovim poslom se desi da "padnu". To je ružnija strana ovog posla ali morate se pripremiti i za to jer se svima nama posle dugogodišnjeg poštenog bavljenja ovim poslom dešava da se jednostavno umorimo i padnemo. Iz predmeta Policijsko ispitivanje učite kako da se ponašate u takvoj situaciji. Postoje 2 metode policijskog ispitivanja koje se primenjuju u policijskoj stanici posle hapšenja:

1) Policijski inspektori vas sačekaju u stanici i uz kafu, slatko i kiselu vodu, u krajnje prijatnoj i srdačnoj atmosferi, u jednom ljubaznom i nadasve konstruktivnom razgovoru sa vama, krajnje suptilnim metodama ispitivanja pokušavaju da dođu do podataka, imena i dokaza.

2) BIJU KO TUĐI !

E samo što se prva metoda policijskog ispitivanja ne primenjuje nikad a druga uvek ! Posle jednog takvog suptilnog i konstruktivnog razgovora, postoji mogućnost da uz ljubaznu asistenciju policijskih službenika budete zamoljeni da pričuvate radijator u stanici. Razlog je taj što su radijatori u policijskim stanicama mnogo nemirni i 'oće da begaju. Budite spremni i na sve to !

Predmet Informativna saradnja se nekada u komunističko vreme zvao Cinkarenje ali je sada došlo novo EUropsko vreme pa se ta procedura sa nadležnim državnim organima sada zove informativna saradnja. Prilikom "padanja" bićete fino zamoljeni da odate imena, prezimena i adrese svih vaših saradnika iz kriminalnih delatnosti, u suprotnom preti vam 20-40 godina Padinjaka. Prilikom ovih razgovora u stanici policija vam ponudi 2 opcije: Ili da pevate ili da igrate (kako oni sviraju). I vi, naravno, gde ćete, šta ćete, izaberete prvu opciju, propevate i izrecitujete im podatke svih vaših kolega s fakulteta sa kojima ste bili u akciji. A kad izađete (ako izađete) moraćete da se pripazite tih istih kolega. Postoji i drugi vid informativne saradnje a to je trajna tj. specijalna informativna saradnja za koju se opredelio i sam vlasnik vašeg fakulteta i kao što vidite dobro mu ide-investira u budućnost. U tom slučaju nećete morati da se pazite od kolega sa fakulteta pošto će vas isti oni koji su vas bili sada štititi jer ćete biti zaštićeni svedok-informativni saradnik i uprava fakulteta "StigniDigniZulum" vam toplo preporučuje ovaj vid informativne saradnje sa policijom.

Kada ipak napipate aps, predmet Zatvor će vas naučiti kako da se ponašate posle ćorkiranja, kako i zašto da pazite na sapun prilikom tuširanja, kako da švercujete i punite mobilni u zatvoru uspomoć fasunga, kako da vam dopremaju drogu u zatvor itd. U predmetu Ranjavanje i smrt ćete učiti o tome koga treba zvati i sa koje kartice kada vas upucaju, šta pričati lekarima i policiji posle ranjavanja i kako se u slučaju težeg ranjavanja i smrti ponašati na sa'rani.

Kao izborni predmet u toku sve 4 godine studija imate mogućnost da izaberete Sport i rekreaciju a većina naših studenata se opredeljuje za tenis. Moto "StigniDigniZulum" fakulteta je: "SA REKETOM U EVROPU !"Nastavne baze našeg fakultete za praktičnu nastavu su:

29. Novembar;
BIA (Institut za bezbednost na Banjici);
Ministarstvo za infrastrukturu i kapitalno kraduckanje;
Narodna banka Srbije;
Centralni zatvor;
Specijalni sud;
Sedište CIA-e za Evropu-Beč;
Hoteli u Budimpešti;
Nikozija;
Zemun;
Priština;
Bogota;
Meksiko Siti;
Istanbul;
Kabul i
Kandahar.

DOBRO NAM DOŠLI !

VAŠ UNIVERZITET "STIGNIDIGNIZULUM"

:rotf:
 
Poruka
19.761
"Na IV godini fakulteta učite sledeće predmete:

Transfer droge,
Mito i korupcija,
Milioni, kamioni, avioni,
Silikonska dolina,
Policijsko ispitivanje,
Informativna saradnja,
Zatvor,
Ranjavanje i smrt..........Ови жути ће о`ма да ускоче на четврту годину :zcepanje:
(чуди ме да овако комликован факултет не траје пет година)


п.с.
жао ми што тренутно немам боне, а заслужио си за овако
надахнуту тему....


.
 

SANDRINAbg

Elita
Banovan
Poruka
16.741
"Na IV godini fakulteta učite sledeće predmete:

Transfer droge,
Mito i korupcija,
Milioni, kamioni, avioni,
Silikonska dolina,
Policijsko ispitivanje,
Informativna saradnja,
Zatvor,
Ranjavanje i smrt..........Ови жути ће о`ма да ускоче на четврту годину :zcepanje:
(чуди ме да овако комликован факултет не траје пет година)


п.с.
жао ми што тренутно немам боне, а заслужио си за овако
надахнуту тему....


.

:lol: Evo ja mu dala...tema je vrh ukoliko ne odskoči o'ma na hroniku , a javlja mi se da 'oće:worth::mrgreen:
 

Тихи

Zaslužan član
Poruka
120.446
Praksa iz Džeparenja se obično vrši u punim autobusima GSP-a, na stanicama ili na pijaci. Odaberete žrtvu, lepo je snimite, iskoristite gužvu, pribijete se uz nju, gurnete mu levu ruku u desni džep i izvadite novčanik iz njega. Ako je žrtva ženskog roda procedura je ista samo što se umesto u džep ruka studenta gura u torbu ili tašnu. Prilikom ovih radnji najčešće se ćorišu novčanici i mobilni telefoni. Praktična nastava iz drugih predmeta se sprovodi isključivo noću kada ti objekti ne rade a za ovu nastavu od instrumenata su vam potrebni što bolji pajser, kalauz i štangla. Kada radite ove stvari gledate da izabrani objekti nemaju rešetke, alarm i video-nadzor. U slučaju da izabrani objekti imaju rešetke koristiti dizalicu za kola. Cilj ovih obijanja je uglavnom krađa novčanih dobara a u predmetu Obijanje-razno se uči obijanje svih objekata u kojima navedena dobra mogu da se nađu
CUME je kupio ovaj univerzitet da bi mladi narastaji DS-ovaca imali gde da se skoluju!

Da bi deca Tadica Djilasa Dinkica Jelasica Vlahovica sutra bili SKOLOVANI LOPOVI
 

Toki-Voki

Ističe se
Poruka
2.150
CUME je kupio ovaj univerzitet da bi mladi narastaji DS-ovaca imali gde da se skoluju!

Da bi deca Tadica Djilasa Dinkica Jelasica Vlahovica sutra bili SKOLOVANI LOPOVI
Steta, ti onda nikad neces biti skolovan... :hahaha::hahaha::hahaha:
Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju...:hahaha::hahaha::hahaha: pa si sad besan i nezadovoljan.... :hahaha: al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod ... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno... :hahaha::hahaha::hahaha:
 
Poslednja izmena od moderatora:

Тихи

Zaslužan član
Poruka
120.446
Steta, ti onda nikad neces biti skolovan... :hahaha::hahaha::hahaha:
Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju...:hahaha::hahaha::hahaha: pa si sad besan i nezadovoljan.... :hahaha: al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod nazovi patriJota... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno... :hahaha::hahaha::hahaha:
sta ces . Nije se svaki Srbin rodio da bude lopov i pljackas ko vi iz Demokratske Stranke :ok:

Evo vam Cume otvorio fakultet :ok:
 

SANDRINAbg

Elita
Banovan
Poruka
16.741
Steta, ti onda nikad neces biti skolovan... :hahaha::hahaha::hahaha:
Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju...:hahaha::hahaha::hahaha: pa si sad besan i nezadovoljan.... :hahaha: al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod nazovi patriota... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno... :hahaha::hahaha::hahaha:
A koji su uslovi kod "vas" , a koji kod ovih patriota...za upis?:think:

Jel' to ide odokativno kako im ko izgleda ili moraš da priložiš potrebne ...khm..."kvalifikacije"?:sad2:
 
Poslednja izmena od moderatora:

SANDRINAbg

Elita
Banovan
Poruka
16.741
Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
Ma jok, otkud bi on to prodavao:rtfm:
Čume je poznati filantrop i on to iz ljubavi prema ovoj zemlji i njenim građanima :whistling:

pa dovoljno je da ti je neko iz sire familije u DS-u

samim tim imas izvrsne predizspozicije da postanes uspesan kriminalac :ok:

Znači, na časnu majke mi dođeš mi - dođem ti , reč i bez početnog kapitala ?:think::sad2:
 

Тихи

Zaslužan član
Poruka
120.446
Stvarno ne bih znao da vam odgovorim koji su uslovi za uclanjenje u DS, jer nisam clan(formalno-pravno), samo "simpatizer". Morao bih da se raspitam pa cu vam vrlo rado javiti!:ok::mrgreen:
ma pricaj pricu drugom da nisi clan z:D


glavni uslovi su da si ljigavac, djubre, skot, nemoralan lik kojem cilj da se kroz politiku uz izdaju i pljacku , obogati na ledjima sopstvenog naroda i drzave

Da ti je sve na prodaju, da si spreman da izdas i rodjenog brata zbog para i slicno.

bez tih predispozicija nema uspesne karijere u DS-u.
 

Toki-Voki

Ističe se
Poruka
2.150
ma pricaj pricu drugom da nisi clan z:D


glavni uslovi su da si ljigavac, djubre, skot, nemoralan lik kojem cilj da se kroz politiku uz izdaju i pljacku , obogati na ledjima sopstvenog naroda i drzave

Da ti je sve na prodaju, da si spreman da izdas i rodjenog brata zbog para i slicno.

bez tih predispozicija nema uspesne karijere u DS-u.
Ozbiljno ti kazem da nisam clan, verovao ti ili ne. Ostalo necu da komentarisem, samo me zanima sta tebi fali od ovoga pa te nisu primili? :think::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
 

mar_comm

Elita
Poruka
24.450
Steta, ti onda nikad neces biti skolovan... :hahaha::hahaha::hahaha:
Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju...:hahaha::hahaha::hahaha: pa si sad besan i nezadovoljan.... :hahaha: al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod ... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno... :hahaha::hahaha::hahaha:
Неће синак Тихи бити школован,
бар не на тај начин ...
Нити га интересује чланство у странкама, групама, удружењима ....

Да би било кога исмејавао,
да би се било коме подсмевао,
мораш бити стручнији, образованији, успешнији ....

А на жалост твоју (и твојих најближих) - ниси ...

Мораћеш још много качамака да поједеш,
млека да попијеш
да би уопште схватио о чему се овде пише ...
 

gost 191696

Elita
Poruka
16.581
A sta je potrebno za mastera? :mrgreen:
2 godine prakse u vladajucim partijama ili na funkciji u drzavnom preduzecu. inace, master je iz dvije oblasti:
1. kipar, kajmanska i djevicanska ostrva- naziv zanimanja: master perac merix
2. infiltracija u drzavne organe, organizovanje mreze, pracenje i podrska- naziv zanimanja: inspektor (master)


Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
ima, posto je dusevan i empatican, cume je uveo popust za najugrozenije clanove drustva:
1. odlezao min. 2 godine, osnove znanja stekao u domu- popust 30%
2. odlezao min. 5 godina, ne saginje se po sapun- popust 50%
3. osudjen na 5 i vise godina a nije odlezao ni dana- stipendija+ ugovor o djelu nakon studija
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.