Šta se trenutno dešava u Africi: Rusija sprovodi veliku stratešku operaciju? Da li je kraj starom kolonijalnom gospodaru!

-Nešto mi govori da su SAD spremne da obezbede budžet bez dna Nigeriji za borbu protiv druge afričke zemlje i gledanje braće kako se ubijaju.
-Nešto mi govori da su SAD spremne da se bore protiv Nigera do poslednjeg Nigerijca.
- Nešto mi govori da bi neki nigerijski političari i američki vojni industrijski kompleks mogli zaraditi mnogo novca ako izbije rat.
- Nešto mi govori da je to potez zavadi pa vladaj SAD.
- Nešto mi govori da SAD ovde ne moraju da pobede, haos je sasvim u redu.

-Gde sam ovo video ranije? Možda je to bilo sa komičarom, zavisnikom od kokaina?

Vagner stigao u Niger, obezbjeđivaće sve važnije objekte, sletio veliki transportni avion sa opremom.
Nigerija odbila da vojno interveniše u Nigeru jer nema snage i vojne opreme za to a i zbog krhkog mira.

Izgleda da će Francuzi sami morati da krvare za uranijum, afrikanci neće jedni protiv drugih.

:super::super::super:
За мене су ово дефинитивно најбоље вести ове године! Сенат Нигерије је одбио учествовање у интервенцији, а сви остали су једноставно занемарљиви. Епски пораз Дивљег Запада баш тамо где је најосетљивији.

-Nešto mi govori da su SAD spremne da obezbede budžet bez dna Nigeriji za borbu protiv druge afričke zemlje i gledanje braće kako se ubijaju.
-Nešto mi govori da su SAD spremne da se bore protiv Nigera do poslednjeg Nigerijca.
- Nešto mi govori da bi neki nigerijski političari i američki vojni industrijski kompleks mogli zaraditi mnogo novca ako izbije rat.
- Nešto mi govori da je to potez zavadi pa vladaj SAD.
- Nešto mi govori da SAD ovde ne moraju da pobede, haos je sasvim u redu.

-Gde sam ovo video ranije? Možda je to bilo sa komičarom, zavisnikom od kokaina?
Nigerija je rekla “ne” amerima i eu, tako sam nesto cuo

За мене су ово дефинитивно најбоље вести ове године! Сенат Нигерије је одбио учествовање у интервенцији, а сви остали су једноставно занемарљиви. Епски пораз Дивљег Запада баш тамо где је најосетљивији.
Već sam ja pisao da je Afrika osjetila da je došao moment oslobađanja od ropstva. Jedna za drugom će otjerati zapadne kompanije. Svi.

Već sam ja pisao da je Afrika osjetila da je došao moment oslobađanja od ropstva. Jedna za drugom će otjerati zapadne kompanije. Svi.
Оно када лепо станеш у гард, а други те шутне у међуножје. Каква црна Украјина? Африка им за тепсију рибе доноси све што немају.

Nigerija je izgleda solidna demokratija čim im Senat odlučuje o ratu a ne neki pojedinac.
Да, пријатно изненађење. Требало би да буде нормално, али је ипак изненађење. Тако су нас навикли.

Оно када лепо станеш у гард, а други те шутне у међуножје. Каква црна Украјина? Африка им за тепсију рибе доноси све што немају.
Nakon vijekova ropstva konačno će se osloboditi i shvatili su da je sada pravo vrijeme.
I treba, djeca im umiru od gladi i nemaju ni osnovnu garderobu a toliko bogat kontinent resursima. Sve to da bi neki musavi Francuz živio lagodno u Francuskoj?

Svijet se budi, Istok se oslobađa a Zapad pada u anarhiju. Bog vraća ravnotežu.

I posle ovog videh drugog andjela gde silazi sa neba, koji imaše oblast veliku; i zemlja se zasvetli od slave njegove.

2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan djavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;

3 I carevi zemaljski s njom se kurvaše, i trgovci zemaljski obogatiše se od bogatstva slasti njene.

4 I čuh glas drugi s neba koji govori: Izidjite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena.

5 Jer gresi njeni dopreše tja do neba, i Bog se opomenu nepravde njene

Mislio je na to da ima ovlaštenja kao predsjednik. E sad ko mu "sugeriše" šta će to ne znam.
Знаш да ценим твоје мишљење, али ваљда је на њему да објасни, уколико жели, шта је мислио.

To je super, najblesavija teorija zavere danas, a možda i cele nedelje. :lol:

Za sve što ti se ne sviđa - krivi su Amerikanci. Ako se vršnjak ne diže - naravno da su krivi Amerikanci. Ako auto troši ulje - ko drugi nego Amerikanci. Ako baba ima išijas - zna se.

Blago vama koji imate rešenje za sve.
То је супер, најблесавија теорија завере данас, а можда и целе недеље.

За све што ти се не свиђа - криви су Руси. Ако се вршњак не диже - наравно да су криви Руси. Ако ауто троши уље - ко други него Руси. Ако баба има ишијас - зна се.

Благо вама који имате решење за све.

Не могу да верујем да си ово написао. Па Бајден не одлучује ни када ће у тоалет.

Da ali taj covek nije Bajden. Vec jedan covek iz porodice Rotsild.

50d43c0907dc7124e8c05847dae23b61c44246831d0a2ac1f38b386ecadd6686_1.jpg

Da ali taj covek nije Bajden. Vec jedan covek iz porodice Rotsild.

Pogledajte prilog 1390612
Па напиши тако. Да ли је баш он или неко други, можемо само да нагађамо, али сигурно је веома мали број, а није сигурно да су баш познати у јавности.

Back