šta se svi palite na JENNIFER LOPEZ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
račice,da te pitam nešto,onako drugarski.
Ideš ulicom,ili sediš u kafić,nije bitna situacija.I sad,prolayi neki lik onako baš po tvom ukusu.I još više no što si možda očekivala.ti ne bi rekla WOWWWWWW,kakav dasa. Rekla bi,makar u sebi.E sad,dodje neko pa ti šibne sliku dotičnog u mladjim godinama.On na slici suv,nikakav.Dal bi se tvoje misljenje o dotičnom promenilo_Od wow do bljak?!

Ponavljam,samo pričamo.....
 
račica:
J LO branilac:
račica:
:?: IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA

DE JE ONA UMETNA !!!!! zivela J LO
samo sto po meni greshi za pevanje ali je OK
pogledaj njem film "selena" da vidiš kakava je pre bila.nebi je niko ni pogledo,pa ti onda meni reci da nije imala plastične operacije lica,tela..a dupe,obima 120 cm je stvarno previše! :roll:

Odgovor je vrlo logican, a nalazi se u Vinchanskoj kulturi i kulturi Lepenskog vira. Ako pogledas venere (figure) tamo iskopane videces da ni jedna nema dupe manje od 150cm (u proporciji). A ti i takvi kukovi se u muskoj podsvesti izjednacavaju sa plodnoscu (ta moze da rodi desetoro dece bez posledice)... A sad to jeste malo retro, posto danas vrlo mali broj ljudi o potomstvu razmislja ozbiljno... Ja licno nemam nista protiv nje, izuzev ako nije ludaca (histeruse ne trpim), a zuta stampa je tako predstavlja...
 
lolla:
taja:
Lord of Chaos:
račica:
:?: IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA

Ja da se palim na J-LO? Pa to je uvreda, bre. Nju bih najradije sutnuo u ono vrecasto, slonovsko dupiste.

to je muskarac sa ukusom

Ma hajde, a tebi je zensko - zensko samo ako ima koshcato dupe? I onom iznad?
:twisted:

Ma ne koschato, bre, ali ono proglasavati za naj-zadnjicu u Holivudu je tolika glupost da mi se dize kosa na glavi....Volim ja kukove, ali JLO je slon.
 
Ne razumem muškarce,svi dave o onom idealu 90-60-90,kad se pojavi Dž.Lopez-120,sad je ona kao riba.Ona na ekranu možda izgleda nekom privlačna,ali pronađite devojku iz kraja sa tolikim dupetom i vidite kako to izgleda u prirodi pa mi recite da je to OK.Plus što je DŽ.L.O. niska,još više liči na karikaturu.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top