Ja da se palim na J-LO? Pa to je uvreda, bre. Nju bih najradije sutnuo u ono vrecasto, slonovsko dupiste.račica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
Nista tu nema sto bih odbio.Boze moj,ukusi su razliciti.........račica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
to je muskarac sa ukusomLord of Chaos:Ja da se palim na J-LO? Pa to je uvreda, bre. Nju bih najradije sutnuo u ono vrecasto, slonovsko dupiste.račica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
DE JE ONA UMETNA !!!!! zivela J LOračica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
pogledaj njem film "selena" da vidiš kakava je pre bila.nebi je niko ni pogledo,pa ti onda meni reci da nije imala plastične operacije lica,tela..a dupe,obima 120 cm je stvarno previše!J LO branilac:DE JE ONA UMETNA !!!!! zivela J LOračica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
samo sto po meni greshi za pevanje ali je OK
Odgovor je vrlo logican, a nalazi se u Vinchanskoj kulturi i kulturi Lepenskog vira. Ako pogledas venere (figure) tamo iskopane videces da ni jedna nema dupe manje od 150cm (u proporciji). A ti i takvi kukovi se u muskoj podsvesti izjednacavaju sa plodnoscu (ta moze da rodi desetoro dece bez posledice)... A sad to jeste malo retro, posto danas vrlo mali broj ljudi o potomstvu razmislja ozbiljno... Ja licno nemam nista protiv nje, izuzev ako nije ludaca (histeruse ne trpim), a zuta stampa je tako predstavlja...račica:pogledaj njem film "selena" da vidiš kakava je pre bila.nebi je niko ni pogledo,pa ti onda meni reci da nije imala plastične operacije lica,tela..a dupe,obima 120 cm je stvarno previše!J LO branilac:DE JE ONA UMETNA !!!!! zivela J LOračica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
samo sto po meni greshi za pevanje ali je OK![]()
Ma hajde, a tebi je zensko - zensko samo ako ima koshcato dupe? I onom iznad?taja:to je muskarac sa ukusomLord of Chaos:Ja da se palim na J-LO? Pa to je uvreda, bre. Nju bih najradije sutnuo u ono vrecasto, slonovsko dupiste.račica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
Ma ne koschato, bre, ali ono proglasavati za naj-zadnjicu u Holivudu je tolika glupost da mi se dize kosa na glavi....Volim ja kukove, ali JLO je slon.lolla:Ma hajde, a tebi je zensko - zensko samo ako ima koshcato dupe? I onom iznad?taja:to je muskarac sa ukusomLord of Chaos:Ja da se palim na J-LO? Pa to je uvreda, bre. Nju bih najradije sutnuo u ono vrecasto, slonovsko dupiste.račica:IONAKO JE ONA SVA UMETNA.ŠTA TU IMA
![]()
Ote mi slova sa tastatureIncognito:Ma daj... ko se jos pali na lopezovu?
Najbolja poznata riba: Monika Beluci![]()
![]()
![]()