Quantcast

Sta se sprema "SRBIMA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Da bi se shvatile sve radnje koje se desavaju nekako se mora poceti sa ISTORIJOM,jer sve datira jos od davnih vremena.Mislim da i sami mozete shvatiti da se postavlja pitanje "OPSTANKA SRPSKE NACIJE",kako?

Trebali bi da se vratimo malo u davna vremena tj. u raspad/delidbu na Pravoslavne i Katolicke vernike tj. tacnije trebalo bi se ici i dalje na vreme Rimske imperije i Vizantije ali da bi bilo lakse za shvatiti idemo na godinu podele u Hriscanstvu.
Nebih zeleo ulaziti u detalje jer je komplikovano ali ovako stvari stoje,dolazi do podele HRISCANSTVA na ISTOCNI deo tj. pravoslavlje i ZAPADNI deo KATOLIKE. Razlika je u IDEOLOGIJI.
Katolici su postali vise MATERIJALISTI a PRAVOSLAVCI se okrecu vise DUHOVNO, katolici su vrsili porobljavanja tj. pokatolicavanja drugih vera i bili su u potrazi za MATERIJALNIM BOGASTVOM,dok pravoslavci su se okrenuli duhovnosti i filozofiji jednakosti medju svim ljudima ma koje vere bili. Ali nije samo u tome stvar,u pravoslavnoj veri postoje izemlje kao RUMUNIJA-Latini,BUGARI-Hunsko,tursko,tatarsko itd. poreklo neznano cak se pise da su bili pod HAZARIMA,GRCKA-takodje se moze pisati dugo ali se nezna sigurno u svakom slucaj tajna ali se ponavlja non-stop da su bili centar sveta i kulture. Znaci kad se sve to pogleda samo smo mi ostali jedini kao SLAVENI PRAVOSLAVCI na BALKANU.
E sad kad bi pogledali ISTORIJU hm,Vatikan oduvek pokusava da zagospodari SRBIJOM tj. BALKANOM ali to mu nikad nije polazilo za rukom tacnije uvek je tu POSTOJAO FAKTOR ZVANI "SRBIJA" koja ga je ometala u tome i to VEKOVNO.
Da biste shvatili nemojte misliti prosto zamislite da neko stoji iza VATIKANA taj neko je isto i naveo Hriscanstvo na podelu,taj neko je neko koga interesuje vise MATERIJALIZAM,neko ko je tako mocan ...taj isti neko je radio svo ovo vreme na nasem unistenju jer je jedino logicno objasnjenje. Mi SRBI kako god da bilo i sta god da bilo uvek smo imali to KOSOVO i METOHIJU jer odatle smo crpeli tu nasu snagu VERNIKA DUHOVNU,ali neko je sad promenijo sistem,veznije postaju PARE,KOLA,EU itd. znaci neko pokusava da probaci pricu kao to nije VREDNO NASIH ZIVOTA dobro dosli u EU-NATO itd. znate i sami pricu,prava svima ali ne prema nama,zamislite da postoje NASI/nisu nasi IZDAJNICI koji nas uce nekim stvarima kontra od ISTINE. PRVO je to bio nas KRALJ i kad je uvideo sta je cinio/je bio mason i VRATIO se VERI svojih predaka UBILI SU GA u Marseju,Bugarin na nagovor HRVATA/Hrvat Ante Pavelic ha ha ha...
Nas Kralj je u poslednje vreme svog zivota bio sa Nikolajom Velimirovicem i ZNAO JE STA GA CEKA u Francuskoj kad je krenuo brodom iz CG.
samo da kazem na zahtev MASONA je i napravljena YU,pocinje drugi svetski rat ha ha ha...sve se ponavlja SRBE treba istrebiti/ 1/3 pobiti-1/3 proterati 1/3 pokatoliciti, Albancima se daje VELIKA ALBANIJA i sve sto je srbsko ISTREBITI,citajte malo o Albanskim,Hrvatskim i Muslimanskim pirevima nad SRBIMA.
Vidite Arapi se povlace iz SPANIJE a drzali su je svu sem ASTURIJE do nekih 900 god. skoro i onda nestaje i posle polazi raskol u Hriscanstvu,i uspon Muslimana protiv nas i to vekovni a KATOLICI ostaju mirni za UVEK?
Na Balkanu je problem ta SRBIJA jedini SLAVENSKI narod sem RUSA i BELORUSA koji je pravoslavan,zato je uvek i RUSIJA koliko je mogla bila uz nas,e sad vi vidite politiku TITA ha ha ha...sve da ali samo PRAVOSLAVAC SRBIN "NE" komunista da ateista da ali pravoslavac NE,neznam dali ste vi culi kad su govorili da ko zna ko je bio TITO? Jedan Austrijanac koji je bio sa Josipom Brozom u Austrougarskoj vojsci koji kad je bio zarobljan u 2s.r. je rekao da poznaje Josipa Broza i da su bili zajedno i da on nema jedan ili dva nisam siguran prsta na ruci jer nesto su uradili nisam siguran zaboravio sam/dal na strugu dal u ratu 1s.r. uglavnom je ostao bez prstiju/ kad je TITO cuo da trazi neko da se vidi ko ga poznaje neki Austrijanac je naredio "ODMAH" da ga ubiju!Nije dobro ni govorio SLAVENSKI jezik/Srbski-Hrvatski itd. ali u svakom slucaju je bio CAR NAD CAREVIMA ali nezaboravite SRBI SU MOGLI BITI SVE ALI NE PRAVOSLAVCI! Pitajte tacnije VIDITE VASE RODITELJE ha ha ha...60% vasih roditelja ako ne i 80% su bili KOMUNISTI i KUNULI SE U TITA ha ha ha...
Sve je to radjeno sematski tj. planski od koga hm,ako bih rekao od VATIKANA ha ha ha...ne ali u njegovo ime ali neko je drugi IZA NJIH ISTO i danas taj neko stoji u USA-Eu ali nisam siguran sto se tice Rusije jer i USSR je njihova TVOREVINA.
Sta mislite koje lud i da PRIHVATI SRBIJU U EU-NATO jer mi necemo niti bi mogli "NIKAD ni IKAD" ratovati u ime TOGA PROTIV PRAVOSLAVACA RUSA a to je sto ONI hoce e pa zato sto i oni to znaju zato nam je ovako kako nam je.I Zlobo je bio njihov covek ha ha ha...
Srbima se SPREMA NESTANAK SA BALKANA jer smo kamen koji ZULJA i o koji se sve moze RAZBITI u parna parcad.
RAZMISLITE MALO ima puno da se pise ali sve je to jedno pa isto!
Citacete i necete shvatiti,Videcete i necete verovati,cucete i necete cuti ali BRACO i SESTRE molite se ako ne za vas a ono za vase najBLIZE
GOSPODE BOZE POMOZI NAM
 

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
Krajnji cilj jeste zapravo uništenje pravoslavne vere. Hrišćanska vera je mnogima trn u oku, naročito onima koji žele da zagovaraju new age, odnosno oni koji danas seju globalizam po svetu. Uništiti nacionalnu svest svakog naroda, reći da treba da živimo u jednom globalnom društvu, ali u tom društvu će naravno vladati oni koji će upravljati masama. Njihov cilj upravljanja masama je u tome da mogu da vladaju svetom. Postoje jasno određeni mehanizmi na koji način se taj cilj ostvaruje. Milton Fridman je napisao knjigu u prošlosti o populaciji ljudskog stanovništva, i tobože, da treba smanjiti broj ljudi na svetu. On je bio plaćen kao mlad čovek od strane onih koji su videli u tome začetak jednog novog doba (new age), tako da je od tada počelo da se stalno govori kako se broj stanovnika na planeti mora smanjiti. Međutim, problem je bila hrišćanska vera koja održava porodicu na okupu, i što se kroz ideju hrišćanske porodice prenosi ideja o velikoj porodici sa puno dece. Zbog toga je sve što je došlo oko 60-tih i 70-tih godina do pojave do tada prvi put termina kao što su "hard rock", "heavy metal" "deca cveća", "cool" itd...termini koji nikada do tada se nisu pojavili. Cilj je bio da se omladina žustro odupre ustaljenim vrednostima kojima su učeni u okrvirima porodice, odnosno "buntovna omladina" koja će naravno posećivati rok koncerte na kojima će ovi omladini rasturati drogu. Trgovina drogom jedan je od najunosnijih biznisa u svetu, i oni koji rade na upravljanju masama upravo izbacuju stvari kao što su: Exit, biće takođe i prenos fudbalskih utakmica sve više zastupljen u medijima jer se time radi na "ispiranju mozgova" kod ljudi. Dakle, oni žele da čovek ne razmišlja svojom glavom, već da gaji vizije masa. Krajnji cilje je uništenje hrišćanske vere i ne bih da idem dublje, jer bi je tema zaista opširna, pa ću se ovde zaustaviti. Ono što je važno je da naš narod stane u odbranu svog NACIONALNOG INTERESA jer u protivnom ćemo nestati kao narod, a onda dolazi na red cepkanje sledeće pravoslavne zemlje Rusije. Da ne idem dublje, završiću ovde.
 

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.974
Prema Ustavu Srbije za koji ste glasali, tradicionalne verosipovesti su: pravoslavna, katolička i muslimanska.
Takodje, po istom tom Ustavu, religija je odvojena od države, što ne odgovara verskim organizacijama.
Ovaj forum neće služiti za potrebe istih dok se Ustav ne izmeni.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.