- Poruka
- 8.169
A kada kmekavci kmeče, iako sam na izboru, poruke se brišu, naravno...
Imali promena?
Objašnjenja šta je razlog?
Imali promena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se radi?Шта је тема?

Tema je kako provodite produženi vikend,a da ste usamljeni ali propade temaШта је тема?
Poruke su obrisane.Ja ne verujem sta čitam,aj sad lepo gde su moderatori sad brisite ove toksične komentare,uvrede,nemam nameru da se pravdam starijim zenama dal imam sexa ili ne.Hvala
Sto se mene tice rešenoPoruke su obrisane.
Ako može da se prestane sa vređanjem i da se nastavi konverzacija po zadatoj temi.
Nisam stražar da čuvam i pratim ko je koga vređao tako da ako se nastavi tema se zaključava.

Spam, vređanje...dovoljno?A kada kmekavci kmeče, iako sam na izboru, poruke se brišu, naravno...
Imali promena?
Eh kad bi ti znao ko je mene upleo u mrežu,bolje da ti ne kažem, nece ti se svidi![]()
![]()

Znaš likaEra Ojdanic?
Tužikala se iako sam joj na inoru?Poruke su obrisane.
Ako može da se prestane sa vređanjem i da se nastavi konverzacija po zadatoj temi.
Nisam stražar da čuvam i pratim ko je koga vređao tako da ako se nastavi tema se zaključava.
Nije.Spam, vređanje...dovoljno?

Ok je nisi ti kriv,bilo je tu vredjanja mene sa nečije strane.a sve vezane poruke za to su obrisane.no sikirikiNije.
Nisam vređao.
Šta je spam na temi šta se radi?
Zbilja, Pinokio?
Tema je kako provodite produženi vikend,a da ste usamljeni ali propade tema
Поштеноznači jesam
Pogledajte prilog 1860178
OŠ da uđemo u pakt neki?Ok je nisi ti kriv,bilo je tu vredjanja mene sa nečije strane.a sve vezane poruke za to su obrisane.no sikiriki
Можеш батице, ти да ми изашовиш башту сад са пролећа, а токси да се љубимо на обалиOŠ da uđemo u pakt neki?
Da dobijemo čopor, ja i ti?
Mhm?![]()
![]()
Čopor protiv koga,pazi sad ovo ovo će biti obrisano garant pojedinci i dalje misle da sam muško,a neko kome je ograničen mozak i dalje misli da sam muško no dobro.Druga stvar je poraditi malo na rečniku jedne dame,pisati da nekom fali stvar pa da joj je napune mislim da stvarno nema smisla ovakve stvari hocu lično da se reše izmedju mene i dotične s toga cu aktivirati taba istog momenta.veliki pozdrav svimaOŠ da uđemo u pakt neki?
Mhm?![]()
![]()
Niko nije tužakao, bila dam prisutna, već si zaboravio da smo zajedno pisali ovde? Stari se...Tužikala se iako sam joj na inoru?
Avaj!
Oprošteno ti je, ali nemoj da se ponovi.
Nisam vređao?
Spam je sve što nije tema. Vređanja je bilo.Nije.
Nisam vređao.
Šta je spam na temi šta se radi?
Zbilja, Pinokio?
Nemoj molim te. Pa gde na praznik!Mada - boli me ćuna...![]()
Samo vas dvoje? I posle se ljutite.OŠ da uđemo u pakt neki?
Mhm?![]()
![]()
Citirao sam tebe, Batice?Можеш батице, ти да ми изашовиш башту сад са пролећа, а токси да се љубимо на обали
Запињем увеликоCitirao sam tebe, Batice?
Ti već ašoviš?
Obrisani je već.Čopor protiv koga,pazi sad ovo ovo će biti obrisano garant pojedinci i dalje misle da sam muško,a neko kome je ograničen mozak i dalje misli da sam muško no dobro.Druga stvar je poraditi malo na rečniku jedne dame,pisati da nekom fali stvar pa da joj je napune mislim da stvarno nema smisla ovakve stvari hocu lično da se reše izmedju mene i dotične s toga cu aktivirati taba istog momenta.veliki pozdrav svima

Ма шалаBra'o ti ga.
Izvinjavam se.
Samo ti upri...