Šta se radi?

Ja ne verujem sta čitam,aj sad lepo gde su moderatori sad brisite ove toksične komentare,uvrede,nemam nameru da se pravdam starijim zenama dal imam sexa ili ne.Hvala
Poruke su obrisane.

Ako može da se prestane sa vređanjem i da se nastavi konverzacija po zadatoj temi.
Nisam stražar da čuvam i pratim ko je koga vređao tako da ako se nastavi tema se zaključava.

OŠ da uđemo u pakt neki?
Da dobijemo čopor, ja i ti?
Mhm? :mrgreen: :D
Čopor protiv koga,pazi sad ovo ovo će biti obrisano garant pojedinci i dalje misle da sam muško,a neko kome je ograničen mozak i dalje misli da sam muško no dobro.Druga stvar je poraditi malo na rečniku jedne dame,pisati da nekom fali stvar pa da joj je napune mislim da stvarno nema smisla ovakve stvari hocu lično da se reše izmedju mene i dotične s toga cu aktivirati taba istog momenta.veliki pozdrav svima

Tužikala se iako sam joj na inoru?
Avaj!
Oprošteno ti je, ali nemoj da se ponovi.
Nisam vređao?
Niko nije tužakao, bila dam prisutna, već si zaboravio da smo zajedno pisali ovde? Stari se...
Nije.
Nisam vređao.
Šta je spam na temi šta se radi?
Zbilja, Pinokio?
Spam je sve što nije tema. Vređanja je bilo.
Mada - boli me ćuna... :mrgreen:
Nemoj molim te. Pa gde na praznik!
OŠ da uđemo u pakt neki?
Da dobijemo čopor, ja i ti?
Mhm? :mrgreen: :D
Samo vas dvoje? I posle se ljutite.

Čopor protiv koga,pazi sad ovo ovo će biti obrisano garant pojedinci i dalje misle da sam muško,a neko kome je ograničen mozak i dalje misli da sam muško no dobro.Druga stvar je poraditi malo na rečniku jedne dame,pisati da nekom fali stvar pa da joj je napune mislim da stvarno nema smisla ovakve stvari hocu lično da se reše izmedju mene i dotične s toga cu aktivirati taba istog momenta.veliki pozdrav svima
Obrisani je već.
Obrisaće i onog što ašovi i mene.
Možda i temu?
Zajebano je, zar ne?

Back