nedobra
zatucana balkanka
- Poruka
- 49.695
evo ja ću da ti platim kartu, samo dođi do njeDok ne dođem do tebe moram se nekako znalaziti.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja ću da ti platim kartu, samo dođi do njeDok ne dođem do tebe moram se nekako znalaziti.![]()
Гров стрит генг мај нигаIgram GTA SAN ANDREAS
Na Svaštari će da zamre k'o dvorišni patuljak u Negotinskom okrugu.razlog je očigledan, destinacija svaštara, psovke neka obriše neki dokoni mod, čini mi se da je luka onlajn, a tebi dođem 2 dana mira na ljisu sa moje strane
Neka fina, zrela.Opet kmečiš?razlog je očigledan, destinacija svaštara, psovke neka obriše neki dokoni mod, čini mi se da je luka onlajn, a tebi dođem 2 dana mira na ljisu sa moje strane
koja čula .Svakako vrlo loše po tebe...jedi salamu ali zadovolji svoje misli,maštu i ziveces zdravije.Nije sve u hrani...zadovolji svoja druga čula
ne mogu u ovom moru treša da otvaram kvalitetne teme, inače bih ti izašla u susretNa Svaštari će da zamre k'o dvorišni patuljak u Negotinskom okrugu.
Meni ne treba mir na Ljisu već akcijaNeka fina, zrela.
Kakva šteta?ne mogu u ovom moru treša da otvaram kvalitetne teme, inače bih ti izašla u susret
nego se pitam što je bre meni jutros obrisano brdo poruka kao spam, a ovde evo sve može
jel to opet do mene nešto ili je bitno samo ko je od modova prisutan?

Ne znam na koje poruke misliš i gde.ne mogu u ovom moru treša da otvaram kvalitetne teme, inače bih ti izašla u susret
nego se pitam što je bre meni jutros obrisano brdo poruka kao spam, a ovde evo sve može
jel to opet do mene nešto ili je bitno samo ko je od modova prisutan?
Kao da mi je rekla?aj samo reci corvusu da me ne čačka pošto mi je odavno na ignoru
neka me preboli već jednom
Дођи да ми похујеш тиквицеOdmrzavala bi i ja al nemam šta![]()
Pazi, Bebo, to što si me ti stavila na ignor, ne znači da je ne mogu da se osvrnem na tvoj lik i delo.aj samo reci corvusu da me ne čačka pošto mi je odavno na ignoru
neka me preboli već jednom

Тобож ставила те на игнор, а можеш све да читаш, значи нијеPazi, Bebo, to što si me ti stavila na ignor, ne znači da je ne mogu da se osvrnem na tvoj lik i delo.![]()
Ja mogu, ali mene ona ne čita...Тобож ставила те на игнор, а можеш све да читаш, значи није
Neka beba je i meni ignorPazi, Bebo, to što si me ti stavila na ignor, ne znači da je ne mogu da se osvrnem na tvoj lik i delo.![]()

znači jesamТобож ставила те на игнор, а можеш све да читаш, значи није
Ma ja joj sve prepričamТобож ставила те на игнор, а можеш све да читаш, значи није
Ма чита и онаJa mogu, ali mene ona ne čita...
Tako to funkcioniše, valjda.
1312Ma ja joj sve prepričam
Nemam pojma.Коме се обраћаш овом кики голубовићу или токсичној? Мада токсичној није потребан Голубовић, бар да ја знам
Шта је тема?Nemam pojma.
Svima?
Treba li da se grupišemo?
Svi smo mi odrasli i imamo sopstvena mišljenja o svima ovde, nažalost, više nego li o temama..