Šta se radi?

Na Svaštari će da zamre k'o dvorišni patuljak u Negotinskom okrugu.

Meni ne treba mir na Ljisu već akcija :zper: Neka fina, zrela.
ne mogu u ovom moru treša da otvaram kvalitetne teme, inače bih ti izašla u susret
nego se pitam što je bre meni jutros obrisano brdo poruka kao spam, a ovde evo sve može
jel to opet do mene nešto ili je bitno samo ko je od modova prisutan?

ne mogu u ovom moru treša da otvaram kvalitetne teme, inače bih ti izašla u susret
nego se pitam što je bre meni jutros obrisano brdo poruka kao spam, a ovde evo sve može
jel to opet do mene nešto ili je bitno samo ko je od modova prisutan?
Ne znam na koje poruke misliš i gde.

Nisam nešto bila aktivna, stigle obaveze pa evo lagano napipavam, da prostiš.

Što se tiče treša, možemo ga skloniti i napraviti mesta kvalitetnim temama. I meni nedostaju ali baš nedostaju.

Evo, i ovu začatasmo, ja prva. Kriva sam proznajem ali me pon'o trenutak.

Lagano zaboravismo na pitanje šta se radi kada je dosadno, a slobodni dani su tu, a moglo bi se i zabaviti...sami da sobom.

@Corvus ne čačkaj i ne diraj @nedobra jer mi nešto bangav dan pa mi samo fali još da se svađam.

Ljubav je najdivnija stvar i ako ti je srcu draga ti joj pošalji nešto lepo i ne maltretiraj je.

Osveta može biti mnooogo bolna. Skoro sam kolegi na poslu pripretila da ću mu otvoriti lažni Tinder nalog pa neka posle dokaže ženi da nije on. :zper:

Тобож ставила те на игнор, а можеш све да читаш, значи није
znači jesam
1000018722.jpg

Коме се обраћаш овом кики голубовићу или токсичној? Мада токсичној није потребан Голубовић, бар да ја знам
Nemam pojma.
Svima?
Treba li da se grupišemo?
Svi smo mi odrasli i imamo sopstvena mišljenja o svima ovde, nažalost, više nego li o temama..

Back