Toxique
Iskusan
- Poruka
- 5.801
El vam prolaze prljave misli kao meni,kad imate ovaj produženi vikend,a sami,a samiiii a usamljeni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zdravo bebo,dobro je dok nisi voskrsoAaaaa
Zdravo, bebo.
Kao si i sve?
C.
Vozdigao sam se, naravno.![]()

To će me mimoći, nadam se, Bebo.Zdravo bebo,dobro je dok nisi voskrso![]()

Ne ocu da kažem,mene me radilo vise jer mi bilo dosadnoA što mora da bude produženi vikend da bismo imali prljave misli?![]()

To se podrazumeva.Ne ocu da kažem,mene me radilo vise jer mi bilo dosadno![]()
Odmrzavala bi i ja al nemam štaTo se podrazumeva.
Bolje se baviti sobom nego odmrzavati frižider, kao evo ja gloopa žena.

Umalo ne napisah - Hajde da se menjamoOdmrzavala bi i ja al nemam šta![]()

Aj,aj mlad si ti momcadTo će me mimoći, nadam se, Bebo.![]()
Jašta. Ko rosa u podne?Aj,aj mlad si ti momcad
Ma evo ti menjamo se.racunaj zivis ko tinejdz grl,imas poluprazan frizider nov ne moras ga odmrzavas i uzivas.Umalo ne napisah - Hajde da se menjamo![]()
El vam prolaze prljave misli kao meni,kad imate ovaj produženi vikend,a sami,a samiiii a usamljeni![]()
![]()
Pa brate radim to i ja,cistim spremim svojih 20 kv,samo ti očito ne znaš da uzivas u životu....Nemaš surnajstoro dece,zenu,babu,strinu pa da imas tolko obavezaNe, meni je to vreme kada treba da cistim stan, perem ves i idem u nabavku.
Jel može neki drugi vikend..za ovaj imam posla preko glave..El vam prolaze prljave misli kao meni,kad imate ovaj produženi vikend,a sami,a samiiii a usamljeni![]()
![]()

Moze i sledećiJel može neki drugi vikenda..za ovaj imam posla preko glave..![]()

Taman!Ma evo ti menjamo se.racunaj zivis ko tinejdz grl,imas poluprazan frizider nov ne moras ga odmrzavas i uzivas.
Ooo, kakvo neiskustvo! Stan se sredjuje radnim danom uveče kako bi vikend imao slobodan.Ne, meni je to vreme kada treba da cistim stan, perem ves i idem u nabavku.
MamimamiKoliko super kodova na temi!
Nešto me mami da budem bezobrazan!
Pa brate radim to i ja,cistim spremim svojih 20 kv,samo ti očito ne znaš da uzivas u životu....Nemaš surnajstoro dece,zenu,babu,strinu pa da imas tolko obaveza

Taman!
Ooo, kakvo neiskustvo! Stan se sredjuje radnim danom uveče kako bi vikend imao slobodan.

Svakako vrlo loše po tebe...jedi salamu ali zadovolji svoje misli,maštu i ziveces zdravije.Nije sve u hrani...zadovolji svoja druga čulaNemam ali volim da jedem pa mi tu ode najvise vremena
Imam smene od po 12h, nije bas da mi se posle posla radi nesto osim sto bih jeo i spavao![]()
Svakako vrlo loše po tebe...jedi salamu ali zadovolji svoje misli,maštu i ziveces zdravije.Nije sve u hrani...zadovolji svoja druga čula

Ne treba,ne budi tupav nemam ni ja mušku ruku pa uključim maštu. PozzzTreba tu i zenska ruka![]()
eee hvala..Moze i sledeći![]()
![]()