Šta se računa u botovanje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1778612433797.png

Zabrana botovanja je ugrađena u Pravilnik krstarice i često se koristi. Ali, neki bi rekli veoma fokusirano.

Moje shvatanje je da je "botovanje" svaka vest koji pozitivno prikazuje trenutnu Srbiju, njenog predsednika kao i vladajuću partiju.

Grešim li?
Nije striktno vezano samo za Srbiju, vec i za druga politicka i ekonomska desavanja u svetu. Poprilicno je to sve povezano. Nekada se to zvalo lobiranje. Slicna prica.

Na jednom xyz forumu, menjali su Pravilnik, tj dodali su zabranu pisanja botovima. Bila sam banovana na nekoliko dana jer sam afirmativno pisala o DS-u. Bila sam prva koja je banovana zbog botovanja. :D

A ovde, na Krstarici imamo nekoliko grupa botova. Mislim da svi botuju besplatno zato što sns botovi dobijaju novac za pisanje komentara na svim web portalima medija..
Možda dobijaju novac i za sve društvene mreže..ko zna..

Botovi rade koordinisano na trovanju zdravog razuma.
A pogotovo ovi botovi iz Hrvatske sto im krivo sto je Srbija stala na noge i osnazila se i vojno i ekonomski. Pa postuju ovde (na srpskom forumu) od jutra do sutra nebi li nekog ovde ubedili kako ova nasa vlast koja je sve to i postigla je nekakva "diktatura". A mozda i zato da sami sebe u to uvere, ko ce ga znati zasto, nisam psihijatar.

A ovde, na Krstarici imamo nekoliko grupa botova. Mislim da svi botuju besplatno zato što sns botovi dobijaju novac za pisanje komentara na svim web portalima medija..
Ja sam bezbroj puta ovde bio nazvan "botom", samo zato sto pisem nesto sto se to nekome ne svidja. E, jos da sam toliko para zaradio koliko mi oni pripisuju, gde bi mi bio kraj. :cool:

I ja isto. Mislim se da kontaktiram SNS da mi se beleži u radni staž i da me isplate retroaktivno za "sav trud" :)
Nemoj, nebi ti savetovao. Evo u poslednje vreme zakidaju na parama, a poslednji cek sto su mi poslali se vratio nenaplativ. Stipse jedne pokvarene! Nego, moram ja da se prebacim kod ovih "studenata", tu je gde leze pare. :D

A pogotovo ovi botovi iz Hrvatske sto im krivo sto je Srbija stala na noge i osnazila se i vojno i ekonomski. Pa postuju ovde (na srpskom forumu) od jutra do sutra nebi li nekog ovde ubedili kako ova nasa vlast koja je sve to i postigla je nekakva "diktatura". A mozda i zato da sami sebe u to uvere, ko ce ga znati zasto, nisam psihijatar.
Ma naravno.

1000012746.jpg

Na jednom xyz forumu, menjali su Pravilnik, tj dodali su zabranu pisanja botovima. Bila sam banovana na nekoliko dana jer sam afirmativno pisala o DS-u. Bila sam prva koja je banovana zbog botovanja. :D

Ukoliko napišemo nešto što je SNS uradio pozitivno za državu Srbiju dobijamo taj epitet(ili šta već) ?

Zabrana botovanja je ugrađena u Pravilnik krstarice i često se koristi. Ali, neki bi rekli veoma fokusirano.

Moje shvatanje je da je "botovanje" svaka vest koji pozitivno prikazuje trenutnu Srbiju, njenog predsednika kao i vladajuću partiju.

Grešim li?
нешто слично као овде један корисник са седам, осам налога

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back