Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislim da su to sve posledice skorašnjeg totalnog pomračenja Sunca...
Pomračenje se odigralo u prvoj kući, a kako u mundanoj astrologiji prva kuća predstavlja sam narod, može se reći da se narodu pomračila svest. Dodatno zbog toga što je Mesec i vladar te prve kuće. Od drugih stvari vidimo partilan kvadrat Venere i Saturna, e ovo je već tihi ubica... Venera vlada 11-om kućom (zakoni, prijatelji i saveznici naroda), Saturn vlada sedmom (drugi narodi, neprijatelji itd...) i osmom (smrtnost, smrt uopšte)... Saturn je u trećoj kući (mediji, propaganda), Venera je u 11-oj. Venera pored kvadrata sa Saturnom ima pravi i trigon sa Jupiterom koji je u malefičnoj osmoj kući. (Da dodamo da je Jupiter vladar 9-e kuće, a i inače se povezuje sa strancima). Uzevši u obzir da su i Saturn i Juiter na stepenima nasilne smrti, mislim da je tumačenje očigledno. Mediji u celom svetu pričaju o smrti (Saturn u 3-oj) Brisa Tatona (Jupiter u 8-oj), i o tome kako će naše pravosuđe da se izbori sa tim (pravosuđe je pod vladavinom 9-e kuće, ali ovde je Jupiter vladar i 9-e i 10-e kuće koja simbolizuje vlast). Venera je vladar parlamenta, pa se sve ovo može i okarakterisati i kao napad na parlament, a iz aviona se vidi da je vlast potpuno zakazala... Kažu da pomračenja traju do 6 meseci, prošlo je tek 2... Sve u svemu, prilično stresan period za ovu zemlju...