Sta se ovo desava? :S

Mislim da su to sve posledice skorašnjeg totalnog pomračenja Sunca...

Pomračenje se odigralo u prvoj kući, a kako u mundanoj astrologiji prva kuća predstavlja sam narod, može se reći da se narodu pomračila svest. Dodatno zbog toga što je Mesec i vladar te prve kuće. Od drugih stvari vidimo partilan kvadrat Venere i Saturna, e ovo je već tihi ubica... Venera vlada 11-om kućom (zakoni, prijatelji i saveznici naroda), Saturn vlada sedmom (drugi narodi, neprijatelji itd...) i osmom (smrtnost, smrt uopšte)... Saturn je u trećoj kući (mediji, propaganda), Venera je u 11-oj. Venera pored kvadrata sa Saturnom ima pravi i trigon sa Jupiterom koji je u malefičnoj osmoj kući. (Da dodamo da je Jupiter vladar 9-e kuće, a i inače se povezuje sa strancima). Uzevši u obzir da su i Saturn i Juiter na stepenima nasilne smrti, mislim da je tumačenje očigledno. Mediji u celom svetu pričaju o smrti (Saturn u 3-oj) Brisa Tatona (Jupiter u 8-oj), i o tome kako će naše pravosuđe da se izbori sa tim (pravosuđe je pod vladavinom 9-e kuće, ali ovde je Jupiter vladar i 9-e i 10-e kuće koja simbolizuje vlast). Venera je vladar parlamenta, pa se sve ovo može i okarakterisati i kao napad na parlament, a iz aviona se vidi da je vlast potpuno zakazala... Kažu da pomračenja traju do 6 meseci, prošlo je tek 2... Sve u svemu, prilično stresan period za ovu zemlju...

Back