ja ne nosim ni baletanke ni stikle.....za stikle sam visoka,pa mi se nekako ne stavljaju na nogu,a za baletanke imam previse jake misice nogu,pre svega lista,i onda izgledam ko fudbaler u svalerkinom ormanu
inace ne bih nosila kostime i po svaku cenu cu to pokusati da izbegnem jer bih u njima izgledala ko babetina. takodje mi je apsolutno odvratan animal print, sa onim zebrasto,leopardasto,tigrastim sarama,pa jos kad lupe poneku glavu ili sapu,bude dno dna

mrzim sljokice i one pripijene majice sa elastinom,sto se onako svetlucaju kad se nategnu

spicaste cipele su mi odvratne, bez obzira na velicinu noge,izgledaju ko klovnovske cipele.e da nikad ne bih obukla ono sto je poslednjih godinhu dana moderno, kao majstorski kombinezon iz jednog dela,on nekog finog materijala missim uzas zivi....onda one farmerke sa spustenim dupetom do kolena sto izgleda ko da si se usro u njih...i svu onu tursko islamsku alahu ekbar odecu u kojoj bih izgledala ko izasla iz harema

a od kose nikad one tetkaste frizure,skroz kratke pa sa valovima onako uvijeno papilotnama da izgledaju loknasto pa onda pola flase laka za kosu preko da drzi to umetnicko delo
volim sto klasicnije modele,u kombinaciji sa veselim bojama.....a to se nazalost najteze nalazi,a kad nadjes skupo ko svetog petra kajgana
edit: e da i helanke su mi totalni krs,ne stoje ni 5% devojaka koje ih obuku. a najdno kombinacija- bele providne helanke,crne tange koje se vide ispod il jos gore van helanki,naravno uz to ide neprirodno crn ten a la speceno pile il pozdravi sa bliskog istoka