Ups, ovo nije kulinarstvo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I obiĉan seljak pa vara na kantaru ili prodaje bolesno svinjče a ne ovi što ih čkolovali iz takvih kuća...
Imaš neku vest ili si samo gledala u tarot?Ja mislim da će Oktobar biti dinamičan
Bar da udari pljusak da se narod zanima al jok stoji oblačno na pause..
Ovo sam gledao...
I tamo dosadno?
Auuuuuu.....
Narodu se sve smučilo.Vojni rok, Draža i Kosovo bacili litijum u senku plus kišovito vreme.
за Тебе,БРАТЕ МОЈ..уколико ти ово одговара..ја одлепио на ову Ствар :Ovo sam gledao...
I Gileta za retrospektivu Novog Talasa 80-ih, bilo je i drugih samo je Gile bio jedini iskren i precizan.
Jaooo nema ni na youtubu ništa...
Šta se ovo dešava sa svetom?
Pokvario se Matrix?
Žao mi je što ste bili u nedoumici.Kad sam video naslov teme, pomsilih "evo nesto normalno, sta danas kuvate, sta danas spremate za klopu"... a ono corak, po 2546-ti put ista tema.
Sad videh da nisam jedini, neko se uhvatio na istu foru a prijavio je da kuva paprikas.
Nazvacu suprugu da vidim sta kuva za rucak, danas je njen red, pa cu da vas obavestim.
Narodu se sve smučilo.
Kosovo nije funkcionalno naše, Srbi iz S.Mitrovice uvek mogu da djipe u Srbiju za razliku od onih Srba južnije koje niko ne pominje, plus ovi iz S.Mitrovice dobijaju kintu i radni staž, ima ih i po Beogradu drže firme i kafiće registrovane na penzionere ili familiju u inostranstvu da ne bi ostali bez besplatnih para i radnog staža, litijum rekla ambasada pššš, gde se dede onoliki čestit narod koji sad ne brine za trovanje jer rekla ambasada pšššš...
Jel mogao neko da natera ceo narod da utrči u komunizam posle bahate monarhije? Penziono, socijalno, svinjske polutke, besplatno zubalo i školovanje... Djoku (moj rodjak) bi videli svinjsku polutku kod četnika. Niko se nije žalio sa foruma da mu komunisti nekog streljali... Pa i da nije smeo onda sme danas da kaže...
I sad kao zašivamo se na ledja i kao iznenadjeni smo..
Vojni rok... U susednu opštinu i umesto da u nedelju uče kako se čisti klonja i peru prozori puštaju ih nazad mami pod suknju...
Da su takvi išli u kosovski boj mi balkanske ratove dočekali ne bi još manje I i II
Kompletno dosadne igračke..
Mislim ok Kosovo je kolevka Srbije
ali..
Šta će kolevka narodu najstarijem?