Ova tema mi je pala na pamet kada sam pre neki dan video da su i bugari, normalno uz pomoc bugarske drzava napravili neke demonstracije u bosilegradu, te da je bugarski ministar spoljnih poslova , pozvao narazgovor naseg ambasadora na razgovor,,strasno...srbija, a i jugoslavija pre toga, vise je brinula o nacionalnim manjinama nego o narodima koji su stvorili te drzave.. u nasoj zemlji oni uce na svom jeziku , ali sve predmete, kao i na fakultetima.. koliko to kosta ovu zemlju, da li nasi sunarodnici imaju toliko prava npr. u albaniji, madjarskoj, bugarskoj , hrvatskoj, sloveniji, rumuniji, kosovu, makedoniji i crnoj gori...na kraju krajeva da je njih i njihovih predaka srbije ne bi ni postojala( SETITE SE BALKANSKIH RATOVA, I SVETSKOG RATA, II SVETSKOG RATA, I OVIH NAJNOVIJIH RATOVA, TE RAZNIH POLITICKIH IGARA U ZADNJIH DEST GODIN), a sada su oni, iz takvih kuca, takvim tradicijama prema srbima , najveci pobornici nekih demokratskih i drugih prava . pozdraav
intersuje me stav realnih ljudi, da li se to dobro vidi...da li iza toga stoje neke sile...