- Poruka
- 31.129
nikada se nisam folirao
samo se skinem i same naskacu
samo se skinem i same naskacu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
iskrenost..Da joj je super frizura?
Da si primetio sta nosi na sebi?
Da te zanima cime se bavi?
Da joj je dosadno drustvo neafirmisanih umetnika zanimljivo i uzbudljivo?
Da joj je "najbolji drugar" intelektualac cool lik?
Da si iznenadjen koliko je deep (intelektualno)?
Da je prirodna i spontana?
Da ima smisla za humor kad se smeje tvojim forama?
I td...
Da joj je super frizura?
Da si primetio sta nosi na sebi?
Da te zanima cime se bavi?
Da joj je dosadno drustvo neafirmisanih umetnika zanimljivo i uzbudljivo?
Da joj je "najbolji drugar" intelektualac cool lik?
Da si iznenadjen koliko je deep (intelektualno)?
Da je prirodna i spontana?
Da ima smisla za humor kad se smeje tvojim forama?
I td...
P ja ne volim. Ja sam gej, samo pitam.pa ako ti ništa sa tog spiska nije nešto što zaista ceniš, ti i ne voliš žene zapravo
Ma ne, ona provali kad njoj postane dosadnoТаман кад нам досади, она провали и каже:"па па хопа цупа".
kaži im lepo,da nema problema,čovek bi se samo pickom bavioMa ne, ona provali kad njoj postane dosadno![]()
E ali evo išla na fitnes jeeeee i baš se mislim usput kako ovaj s kim se sad viđam nije mi rekao baš ništa!ni lepo ti ovo ni ono, baš ništa... Ni sviđaš mi se ni slatka si ni lepa ni zgodna. Kako je to moguće?
Jedino što je rekao posle sexa bilo je da bismo ovo mogli raditi svaki dan po ceo dan, da se slažemo telesno i to je jedino što je taj stvor umeo da kaže![]()
Ne. Neka ga.pa šta će sad da bude hoćeš da ga šutneš?
Ne. Neka ga.
To mi prija da se ne uznesem.
Brinem za tebedobro. ja tebe sve slušam i hvatam beleške
Sa tobom se svi slažu, ti si najlepša žena svetaE ali evo išla na fitnes jeeeee i baš se mislim usput kako ovaj s kim se sad viđam nije mi rekao baš ništa!ni lepo ti ovo ni ono, baš ništa... Ni sviđaš mi se ni slatka si ni lepa ni zgodna. Kako je to moguće?
Jedino što je rekao posle sexa bilo je da bismo ovo mogli raditi svaki dan po ceo dan, da se slažemo telesno i to je jedino što je taj stvor umeo da kaže![]()
JeltakoSa tobom se svi slažu, ti si najlepša žena sveta
Nisam ukapirala da si to ti.Da baš pre nekoliko dana to komentarišem na Reddit chatu, podeliću to s Tobom mislim da Sis neće zameriti
Pogledajte prilog 1368517
Znači i ne mora ovo ti govoriti da joj je "najbolji drugar" intelektualac cool lik?Jeltako
Thanks
Izvini, nije da sam razumelaZnači i ne mora ovo ti govoriti da joj je "najbolji drugar" intelektualac cool lik?
Не, та хаљина ти уопште не додаје 10кг, истиче ти очи и наглашава облине.Фолирате се да волите мале сисе/дупета
Фолирате се да волите велике сисе/дупета
Грам сала не волим да видим/стомачина ти је баш секси, ко жели плочице
Јбг свиђају ми се фит жене/права жена је бујна!
Све то код вас иде по потреби.
Zašto jbt to? Zašto?Не, та хаљина ти уопште не додаје 10кг, истиче ти очи и наглашава облине.
Једем говна, не схватај озбиљно.Zašto jbt to? Zašto?