strumpfeta
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Zna li neko da mi kaze?Ja nisam mogla da se "prikacim" na vreme,a sada nikog nema u sobi #svadba,pa me zanima da li je sve bilo kako treba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sunrise:ceshtitam mlada![]()
pokloni shutra na mail... frizider, vesh-mashina i ostale djakonijepppp
čik pogodi ko ga je uhvatioian:dozvola da lansirate deverushu u medjuprostor...nikako nisam mogla da se konektujem... najzalije mi shto sam propustila bacanje bidermajera...
![]()
zelim vam svu cyber sre'u, i mnogo putovanja, radosti, dece...
ian:dozvola da lansirate deverushu u medjuprostor...nikako nisam mogla da se konektujem... najzalije mi shto sam propustila bacanje bidermajera...
![]()
zelim vam svu cyber sre'u, i mnogo putovanja, radosti, dece...
frajer_:Jovana jel to znaci da si sada slobodna???
mnogo si dobra djevojka tebe najvise cijenim na ovom forumu......pazi na sebe i cuvaj se
:shock: :shock: Joko!!!Pa kako sad to???JOVANA77:d1 i JOVANA77 nisu vise zajedno!
inco, jel moras ti kao maticar na vencanju sad i da nas razvedes...........ili u cyber brakovima to nije neophodno...........ma i nije..........hehehehe
ajde ljudi uzdravlje............i zovite na svadbu ako se udajete i zenite :wink:
Peta W.::shock: :shock: Joko!!!Pa kako sad to???JOVANA77:d1 i JOVANA77 nisu vise zajedno!
inco, jel moras ti kao maticar na vencanju sad i da nas razvedes...........ili u cyber brakovima to nije neophodno...........ma i nije..........hehehehe
ajde ljudi uzdravlje............i zovite na svadbu ako se udajete i zenite :wink:![]()