Zasto ne mogu na pricaonicu.Stalno mi izbacuje da se ucitava Java program,kao da mi je prvi put da ulazim.Kao da ima neku gresku.Upali mi da udjem ali posle neznam ni sama koliko vremena.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Aman pored toliko chat klijenata ti preko browsera... Mirc, HydraIRC, X-Chat.... I cetuj do mile volje...
Btw. Cero imas ti instaliranu javu?
Imam instaliranu javu,i do skoro sma ulazila bez problema.Udjem i sada ali mi treba bas puno vremena dok da kazem ne ucita program.A koliko su ti chat klijenti pouzdani,mislim diskretni...
Evo sta tacno pise kada pokusam da udjem:Java( TM) plug-in Fatal Error
The Java runtime environment cannot be loaded
MSN ti je zakon sto se tice chata !
A preko kog pretrazivaca pokusavas da udjes u pricaonicu ???
Ne bih se kladio, pre je obratno. To sto imas MSN je jedno a kako radi i koje probleme prouzrokuje je sasvim drugo a toga ima previse. mozes pogledati i na ovom forumu. Sto za ICQ i SKYPE nema toliko pitanja a sluze istoj svrsi
pazi i meni msn dobro radi, ali na mnogo foruma se ljudi zale i ne to par njih, nego stvarno mnogo ljudi. sad na to moze da utice dosta faktora, ali cinjenica je da ovaj novi msn bas, bas baguje.