Šta se dešava u KVu ovih dana...

3214_1077768856881_1006036392_17247-1.jpg

Nisam sigurna da li je to po koncepciji za ovu temu i nisam sigurna oko detalja tipa cene karte, samo znam da večeras u muzeju u 20h počinje koncert na kom (možda samo oni a možda i između ostalih) učestvuju učenici etnomuzikološkog smera iz srednje muzičke. Prihod od prodatih ulaznica ide u fond Udruženja obolelih od multiple skleroze raškog okruga (ko ne može da se seti, to je ono od čega ja bolujem). Pa dođite! :)

Nisam sigurna da li je to po koncepciji za ovu temu i nisam sigurna oko detalja tipa cene karte, samo znam da večeras u muzeju u 20h počinje koncert na kom (možda samo oni a možda i između ostalih) učestvuju učenici etnomuzikološkog smera iz srednje muzičke. Prihod od prodatih ulaznica ide u fond Udruženja obolelih od multiple skleroze raškog okruga (ko ne može da se seti, to je ono od čega ja bolujem). Pa dođite! :)
Ko ne može da se seti boluje od Alchajmerove bolesti...valjda :think:

O dotičnom čiki-Nemcu i njegovoj bolesti ne znam baš bog-zna-šta ali mi moja bolest nije za zezanje a ovo sa podsećanjem je bilo zato što je medijska pokrivenost i edukovanost nesrazmerno niska u odnosu na ozbiljnost bolesti i činjenicu da sve više ljudi oboljeva. Ako neko nije znao, MS je imao i Lazar Ristovski, klavijaturista, naš Kraljevčanin!

O dotičnom čiki-Nemcu i njegovoj bolesti ne znam baš bog-zna-šta ali mi moja bolest nije za zezanje a ovo sa podsećanjem je bilo zato što je medijska pokrivenost i edukovanost nesrazmerno niska u odnosu na ozbiljnost bolesti i činjenicu da sve više ljudi oboljeva. Ako neko nije znao, MS je imao i Lazar Ristovski, klavijaturista, naš Kraljevčanin!
Probao sam samo da ispadnem duhovit :rumenko:...Naravno,ništa loše nisam pomislio....O MP znam podosta,jer podosta i čitam.Što se edukovanosti tiče,znamo samo koliko znaju i stručna lica,jer bolest nije uopšte ispitana u toj meri da se zanaju uzroci nastanka,a posledice tu i tamo... Prošle nedelje je negde bio dan obolelih od te bolesti u organizaciji SZO. Znam naravno da je i Laza pokojni (Bog da mu dušu prosti!) bio bolestan,ali opet je uzrok smrti drugi. Mom,ver mi nikada u životu nisam pomislio,a ne uradio da se zezam i podsmevam bilo čijoj muci.Jednosatvno sam osoba vedrog duha koja,pre svega svoju nevolju,uvek posmatra sa vedrije strane koliko je god to moguće. Naravno,u pojedinim trenutcima,kada situacija tako zahteva,znam i da budem vrlo,vrlo ozbiljan. Sorry...još jedama...:rumenko:

Ne, ja sam preterala sa reakcijom. Nije mi bilo do zezanja, mada inače odlično kapiram tvoj smisao za humor. I ne da mi je bilo teško, tužno, gadnjikavo... kad sam videla onu masu ljudi sa štapovima, štakama... i pomislila da ću jednog dana i ja tako! :sad2: Ali c'est la vie!

BTW koncert nije bio u 20h u muzeju nego u 19h u pozorištu. :dash: Za dezinformaciju je kriva moja ujna kojoj na kraj pameti ne bi palo da ode na ćerkin koncert pa se nije ni potrudila da upamti kad i gde se to dešava. Celu stvar je organizovao neki mali Lazar, maturant, gitarista i bilo je super. Dinamično, izvođači su se smenjivali, bio je čak i bivši dečko moje sestre od ujaka i moja Milica se pravila važna pred njim, i dalje ga mnogo voli. (Trebalo je videti moju Aleksandru kad smo joj prepričale kako je to izgledalo! :hahaha: Bila je blago rečeno :besna:) Jedino što su za onaj bend što je svirao na kraju jedva podesili ozvučenje tako da se čuju one devojke što pevaju i što mi je bilo neobično da obrade Smaka slušam sedeći.

Detaljnije o fešti"The Love Festival"u Vrnjačkoj Banji.
n596342929_1407807_9340.jpg

Petak,17.jul:
Marco Bellocchio/t’en’t/Italija
Vladimir Aćić/happynovisad/Srbija
Alexandar Ivković/Srbija
Četvrti izvođač biće objavljen u sredu.
Subota,18.jul:
Martijn Ten Velden/Holandija
Marko Hollywood/gramophonedzie/Srbija
Kosmi/t’en’t/Italija
Pookie/Srbija

Karte za obe večeri u prometu od 15.juna po ceni od:
700 dinara-do 1.jula
800 dinara-od 1.do 10.jula
1000 dinara-od 10.jula
Prodajno mesto:kraljevački"Caffe Square"od 20.juna.

Kontakt:
Sajt
MySpace
Facebook
info@thelovefestival.org

Back