mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Što se dešavanja tiče, meni žao što sam propustila Trkulju, totalno sam ga smela s uma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

konačno nešto dobro i u ovom gradu 

16.jul-Vrnjačka Banja
Hristian Stojanowski(tako je napisao za sebe,nem' nameru da ga krstim drugačije)
Škabo Maestro
17.jul-Vrnjačka Banja
Goran Zmix Kovačević
18.jul-Vrnjačka Banja
Martijn Ten Velden
Marko Hollywood
Pookie
20.jul-Kraljevo
NO DIARY(već pomenuto)
Kačiću još detalja oko Vrnjačke Banje,čim stignu.Biće veselo!![]()

Ko ne može da se seti boluje od Alchajmerove bolesti...valjdaNisam sigurna da li je to po koncepciji za ovu temu i nisam sigurna oko detalja tipa cene karte, samo znam da večeras u muzeju u 20h počinje koncert na kom (možda samo oni a možda i između ostalih) učestvuju učenici etnomuzikološkog smera iz srednje muzičke. Prihod od prodatih ulaznica ide u fond Udruženja obolelih od multiple skleroze raškog okruga (ko ne može da se seti, to je ono od čega ja bolujem). Pa dođite!![]()

Probao sam samo da ispadnem duhovitO dotičnom čiki-Nemcu i njegovoj bolesti ne znam baš bog-zna-šta ali mi moja bolest nije za zezanje a ovo sa podsećanjem je bilo zato što je medijska pokrivenost i edukovanost nesrazmerno niska u odnosu na ozbiljnost bolesti i činjenicu da sve više ljudi oboljeva. Ako neko nije znao, MS je imao i Lazar Ristovski, klavijaturista, naš Kraljevčanin!
...Naravno,ništa loše nisam pomislio....O MP znam podosta,jer podosta i čitam.Što se edukovanosti tiče,znamo samo koliko znaju i stručna lica,jer bolest nije uopšte ispitana u toj meri da se zanaju uzroci nastanka,a posledice tu i tamo... Prošle nedelje je negde bio dan obolelih od te bolesti u organizaciji SZO. Znam naravno da je i Laza pokojni (Bog da mu dušu prosti!) bio bolestan,ali opet je uzrok smrti drugi. Mom,ver mi nikada u životu nisam pomislio,a ne uradio da se zezam i podsmevam bilo čijoj muci.Jednosatvno sam osoba vedrog duha koja,pre svega svoju nevolju,uvek posmatra sa vedrije strane koliko je god to moguće. Naravno,u pojedinim trenutcima,kada situacija tako zahteva,znam i da budem vrlo,vrlo ozbiljan. Sorry...još jedama...
Ali c'est la vie!
Za dezinformaciju je kriva moja ujna kojoj na kraj pameti ne bi palo da ode na ćerkin koncert pa se nije ni potrudila da upamti kad i gde se to dešava. Celu stvar je organizovao neki mali Lazar, maturant, gitarista i bilo je super. Dinamično, izvođači su se smenjivali, bio je čak i bivši dečko moje sestre od ujaka i moja Milica se pravila važna pred njim, i dalje ga mnogo voli. (Trebalo je videti moju Aleksandru kad smo joj prepričale kako je to izgledalo!
Bila je blago rečeno
) Jedino što su za onaj bend što je svirao na kraju jedva podesili ozvučenje tako da se čuju one devojke što pevaju i što mi je bilo neobično da obrade Smaka slušam sedeći.