Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 62.077
Znaci ne znam koliko sam reklama dobio za skolovanje od kojih je 80% sigurno besplatno, a ostalo mogu da biram placanje ili delimicno placanje..
Razumem ja nesto , a to je Austrija je imala visoko skolstvo i ranije besplatno , to nije novo , ali sad je Belgija, pa Italija, pa zaboravio sam sve..
Naravno ETHZ nije besplatan nego skup....ali da me ubijete ako mi nije stigla ponuda za mit koja je besplatna..ne mislim na kurseve, tu se nesto placa nesto ne...nego za studije...i za jos par gradova...
Nema sanse da znaju moje skolske proseke, nema sanse da je zbog takmicenja jer to je bilo odavno , zbog referenci za knjige to cisto sumnjam, nisam ja neki pisac pdf knjiga...
Sta je i pitanju..
Ja sam probao par testova, ja to radim ko iz dupeta...doduse ne sve, ali skoro sve...bio je jedan test nisam znao kako se zovem , nista nije opste znanje, nego ni recnik nije obican...
Dakle sta se desava u svetu obrazovanja?
Ovi nasi sve vise zatezu , hteo sam da sertifikujem neko moderno obrazovanje, ispade kao da platim ceo fakultet od pet godina ....pa sinko ako bas toliko mora da se plati , pa lepse mi da odem u bec i tamo polako krckam uz 4h rada pravi faks, jeste da sam stariji , ali nece biti izolacija..