Sta se desava u BiH?

Mogu, čim uhvatim vremena, na Samitu sam u Saudijskoj A
1742248742822.png

ok

Ljudi znam da ste zauzeti sa protestima,studentima,zvucnim topovima, ali sta se desava u BiH? Kako ce se odvijati situacija?
Da li @Kćerka Direktora Cirkusa moze da nam priblizi malo situaciju o cemu se radi kad zavrsi sa rusenjem vlasti u Srbiji?
Da li ce uhapsiti Dodika?
Za sada neće. Pustiće ga da odleti u Moskvu na poziv Putina. Pitanje je šta će biti kad se bude vratio. To jest ako se bude vratio.

Ljudi znam da ste zauzeti sa protestima,studentima,zvucnim topovima, ali sta se desava u BiH? Kako ce se odvijati situacija?
Da li @Kćerka Direktora Cirkusa moze da nam priblizi malo situaciju o cemu se radi kad zavrsi sa rusenjem vlasti u Srbiji?

Sta se desava u BiH?​

--------------------------------------------------------------

"Oni se kao otcjepuju, a mi im kao ne damo..."

[MEDIA]

Rok za završavanje presude je do 28. marta, a možda će i kasniti.

Dodikov pravni tim će uložiti žalbu, tako da presuda neće biti pravosnažna i onda ide drugostepeni postupak.

Kakvo hapšenje Dodika ako ide cela procedura drugostepenog postupka.

Rok za završavanje presude je do 28. marta, a možda će i kasniti.

Dodikov pravni tim će uložiti žalbu, tako da presuda neće biti pravosnažna i onda ide drugostepeni postupak.

Kakvo hapšenje Dodika ako ide cela procedura drugostepenog postupka.
Muslimanski sud je odredio pritvor Dodiku i drugim državnim funkcionerima po drugom "osnovu".

Back