Šta se dešava sa vodom?

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
48.188

https://gradskeinfo.rs/smanjen-kapa...redne-tri-noci-od-utorka-do-petka-03-12-2024/

Смањен капацитет изворишта воде у наредне три ноћи, од уторка до петка​

03.12.2024.
Извор: Градске инфо

ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад ће од поноћи до 4 сата ујутру, у наредне три ноћи (уторак, среда, четвртак), радити у режиму најнижег притиска у целој дистрибутивној мрежи, како би се резервоари напунили и тиме постигло да током дана водоснабдевање буде стабилније.

sad kao i leti mantra o niskom nivou dunava ...

ovkao je bilo letos, prvo nocu smanjeni pritisak, oni na visim spratovima su ostajali apsolutno bez vode...

potom se pojavise crvi u vodi. prisetite se...

da li je sada opet ista prica ?

dokle ce kvalitet pijace vode u ns biti tajna ?

direktor voda vojvodine je srednju školu završio sa 23 godine.

jel opet crvi ?

https://gradskeinfo.rs/smanjen-kapa...redne-tri-noci-od-utorka-do-petka-03-12-2024/

Смањен капацитет изворишта воде у наредне три ноћи, од уторка до петка​

03.12.2024.
Извор: Градске инфо

ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад ће од поноћи до 4 сата ујутру, у наредне три ноћи (уторак, среда, четвртак), радити у режиму најнижег притиска у целој дистрибутивној мрежи, како би се резервоари напунили и тиме постигло да током дана водоснабдевање буде стабилније.

sad kao i leti mantra o niskom nivou dunava ...

ovkao je bilo letos, prvo nocu smanjeni pritisak, oni na visim spratovima su ostajali apsolutno bez vode...

potom se pojavise crvi u vodi. prisetite se...

da li je sada opet ista prica ?

dokle ce kvalitet pijace vode u ns biti tajna ?

direktor voda vojvodine je srednju školu završio sa 23 godine.

jel opet crvi ?
Koga ti to pitaš ? Možda nekog doktora za ,... toplu vodu.

Ne znam, ja sam negde pročitao da je navodno problem u niskom vodostaju.
isto je bilo i letos opravdanje . posle tog smanjenja pritiska i obustave vode nocima, dolazi do onih crva i afere...zato pitam jel opet neka mucka u pitanju...
Međutim to mi baš ne deluje logično jer je nizak vodostaj bio i pre pa nismo imali takvih problema.
da

Sad je pre svega problem pritisak. Noću je u prizemlju još kako - tako, a na višim spratovima nikako.
Paa, ja nagađam,.. nešto rade,..
a vidiš prijatelju, kakva je javnost,.. (bolje im je da 'ćute' o tome )
Ovi samo čekaju, kao hijene, da se obruše, na neku žrtvu, .. na kraju krajeva, budi pozitivan,.. nemoj i ti da padneš,..
Mi iz Vojvodine,.. nismo,.. niti ćemo biti,.. to što ovde na Krsti preovladava

<3

Paa, ja nagađam,.. nešto rade,..
a vidiš prijatelju, kakva je javnost,.. (bolje im je da 'ćute' o tome )
Ovi samo čekaju, kao hijene, da se obruše, na neku žrtvu, .. na kraju krajeva, budi pozitivan,.. nemoj i ti da padneš,..
Mi iz Vojvodine,.. nismo,.. niti ćemo biti,.. to što ovde na Krsti preovladava

<3
Tako treba, uvek pozitivno. :ok:
Jedino bojler pred spavanje moram staviti u minus. Ako bude ostao bez vode neće biti dobro.

Zbog niskog vodostaja Dunava, tokom noći smanjen pritisak vode širom grada – evo kakve su prognoze za naredne dane​

Vodostaj Dunava kod Novog Sada je u manjem porastu i stagnaciji sa tendencijom manjeg porasta i stagnacije naredna četiri dana.​

Prema poslednjim merenjima, trenutna visina vodostaja Dunava kod Novog Sada iznosi 120 centimetara, što je izuzetno nizak vodostaj. To nepovoljno utiče na pritisak vode. Podsećamo, granica redovne odbrane grada od Dunava je 450 centimetara, dok je vanredna odbrana 700 centrimetara.

Iz JKP “Vodovod i kanalizacija” obavestili su korisnike da će narednih dana biti smanjen pritisak vode, zbog niskog vodostaja.

-Zbog i dalje nepovoljne hidrološke situacije i niskog vodostaja Dunava, te nedovoljnog priliva vode u podzemna izvorišta, ali i radova na regeneraciji bunara na izvorištima, JKP „Vodovod i kanalizacija” primorano je da nastavi sa režimom rada sa najnižim pritiskom, koji će danas i sutra biti od 2 do 4 sata ujutru, dok će se u nedelju i narednih radnih dana pritisak snižavati od ponoći do 4 sata ujutru. Molimo naše korisnike da imaju razumevanja, jer je sve ovo neophodno kako bi se sistem stabilizovao i pritisak u mreži tokom dana bio u optimalnom režimu, kao i da bismo spremni dočekali sledeću letnju sezonu – stoji u saopštenju JKP “Vodovod i kanalizacija”- rekli su tada u saopštenju.

https://nsuzivo.rs/novi-sad/zbog-ni...nWq3DpCSF8qJ7abGLs_aem_UuX9U47QPWDdKYJAIuoSKQ

Back