Sta se desava sa ovom zemljom ?

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Da li je moguce da je ovo ovoliko smesno?
Da li je moguce da smo mi postali toliki '' bednici '' od naroda da se ovolika vulgarnost i glupost pusta

Ovo vam direktno pisem jer mi drug radi kao kamerman na Happy Tv-u i licno mi je rekao da je ovo sve iscenirano i lazirano, da bi se sto vise zaglupljivao narod :worth:
Boze gospode na koji smo mi nivo spali, ja ne mogu da verujem sta sam za nesto vise od 1 minuta video i cuo!

Ja sam mislio da ovakve drze na neuropsihijatriskim klinikama sa posebnim potrebama...prosto ne mogu da nadjem rec koliko su ovi ljudi jadni i bolesni !!! :dash:

Za mene se postavlja pitanje, ko je sada gluplji ti što to rade ili oni što šire ovako nešto?

Da sam na mod mestu ja bi turio kljič na svemu što ima ikakve veze sa parovima, hvala.

Dobro, ajde onda ovako. Objasni mi molim te sta tera Srbe da gledaju toliko gluposti po tv-u? Zasto je finale farme pratilo preko 4 miliona stanovnika, posto je RRA izmerila preko piplmetra sve i objavila na portalu?

Kako Amerikanci to uopste ne gledaju, a od njih je to sve stiglo ???

Poslednja izmena:
Ja sam samo postavio ovo da ljudi vide sta se pusta na Tv-u koji oni placaju, posto je Happy nacionalna televizija. Ja ovo ne gledam, ovo je vest sa Kurir-a

To je ista priča kao sa čemeričkom propagandom u kino i tv, ja još uvek odlučujem šta se gleda u mojoj kući (nebitno čiji tv), kome nepaše džada.

Naravno kao u svakoj post-demokratiji (mi nismo daleko) medije se finasiranju preko grbače naroda jer njihova govna nekupuje skoro niko,

BIRN Srbija

Tajno finansiranje srpskih medija iz Brisela

Adrija Media Group

To je ista priča kao sa čemeričkom propagandom u kino i tv, ja još uvek odlučujem šta se gleda u mojoj kući (nebitno čiji tv), kome nepaše džada.

Naravno kao u svakoj post-demokratiji (mi nismo daleko) medije se finasiranju preko grbače naroda jer njihova govna nekupuje skoro niko,

BIRN Srbija

Tajno finansiranje srpskih medija iz Brisela

Adrija Media Group

A sto smo mi onda kao narod spali na taj nivo da toliko to gledamo, samo bih te molio da zaobidjes bomabrdovanje i ratove, posto to nema veze ni sa Amerikom ni sa EU. Jer mnogi ljudi ovo ne gledaju, kao sto smo ja i ti, dok vecina ne moze da izdrzi da ne gleda Paramparcad, Ferihu, Izgubljene godine i Parove!

Moja mama i baba gledaju Paramparcad i digo sam ruke od njih, jer sam se svadjao svaki dan i rekao im da ih to zaglupljuje, a one mi kazu da ih to opusta! i sta cemo sad ???

A sto smo mi onda kao narod spali na taj nivo da toliko to gledamo, samo bih te molio da zaobidjes bomabrdovanje i ratove, posto to nema veze ni sa Amerikom ni sa EU. Jer mnogi ljudi ovo ne gledaju, kao sto smo ja i ti, dok vecina ne moze da izdrzi da ne gleda Paramparcad, Ferihu, Izgubljene godine i Parove!

Moja mama i baba gledaju Paramparcad i digo sam ruke od njih, jer sam se svadjao svaki dan i rekao im da ih to zaglupljuje, a one mi kazu da ih to opusta! i sta cemo sad ???

Uzmi deset kutij i podeli narod srpski po tvom mišljenju, kakvih nas sve ima,
siguran sam za jednu jbnu većinu trebaće ti najviše kutija, to su ti ljudi neka su mi rodženi al jbn istina.

- - - - - - - - - -

paramparcad je pocelo kao zanimljiva prica

brzo se pretvorilo u smece

sto se tice tuce , pocelo je kao pokazivanje poteza a preraslo u sparing, nije bila tuca

Takve možeš u realni svet na svaki ćošak po zapadu posmatrati, afrikanci, arapi, turci, albanci, čečeni, rumuni, bugari jednostavno divljaci.

Oni to kriju nepokazuju na tv, ali narod se sukobljava na ulici stime svaki božji dan.

MA STA MENE COVECE TO BRIGA!!! JA NISAM GLASAO ZA VUCICA, NITI PRAVIO OVU VLADU, NITI OVAJ MENTALITET NITI OVAJ GLUPI NAROD!

Sta ovaj onda narod kuka kad je to dopustio? Hoce da zive svi kao Amerikanci, a ovamo u dubini duse ce da crknu za Ruse i budu njihovi sledbenici.
To su sve mediji napravili...ajd odo da popijem lekove za smirenje!

Турци бар праве добре, поучне и квалитетне серије, за разлику од нас који не правимо никакве серије

attachment.php

Ovo vam direktno pisem jer mi drug radi kao kamerman na Happy Tv-u i licno mi je rekao da je ovo sve iscenirano i lazirano, da bi se sto vise zaglupljivao narod :worth:

Baš to ti rekao - inscenirano da bi se zaglupljivao narod?

Ne zarad rejtinga i posledično para od reklama, već da bi se zaglupljivao narod? U smislu da su seli urednici i razmatrali na sastanku - hm, šta možemo danas da uradimo i ostvarimo svoju misiju zaglupljivanja naroda, buahahaha?

- - - - - - - - - -

Dobro, ajde onda ovako. Objasni mi molim te sta tera Srbe da gledaju toliko gluposti po tv-u? Zasto je finale farme pratilo preko 4 miliona stanovnika, posto je RRA izmerila preko piplmetra sve i objavila na portalu?

Kako Amerikanci to uopste ne gledaju, a od njih je to sve stiglo ???

Zaglupili nas mangupi. :(

Isto ko Sloba kad je izmislio turbo-folk.

Dakle u svakom narodu intelektualci su manjina a glupih u principu ima više.

I sad vi očekujete da televizija svoje programe podredi manjini a ne većini?

Dobra fora.

Pa neka se slobodno samougase ako će forsirati samo kulturno-obrazovne programe koje će gledati manjina.

Back