Priča je sledeća. Išao sam u teretanu oko 12 meseci. Tamo je na recepciji radila jedna veoma lepa devojka. Odmah mi se svidela. Da li sam se ja njoj svideo teško je reći. Ponekad je bila veoma prijatna, fino me pozdravljala sa osmehom, par puta je prva prišla i počela da priča sa mnom, pitala me o mom životu, kako se zovem, da li se bavim nekim sportom, da li idem na fakultet, gde radim. Stalno se igrala sa kosom ili je nameštala kad smo sami u teretani ja i ona (čuo sam i čitao da devojke to rade kad im se neki momak sviđa). A onda odjednom promena, sve suprotno, jedva da mi kaže dobar dan, prođe pored mene i uopšte me ne pogleda kao da sam zid, kad je nešto pitam u vezi sprava odgovara mi uzdržano sa 2 ili 3 reči kao da moli Boga da se što pre maknem od nje. Na kraju je dala otkaz u teretani i našla momka. Taj njen momak je inače mršav, slab, umetnik, bavi se crtanjem i slikarstvom, ne voli fudbal, sve samo ne pravi muškarac. Ne kažem da je čovek ružan ali realno ja sam za njega tigar. Ne mogu verovati da je izabrala njega umesto mene. Ja bi razumeo da me pobedio neki baja koji je jači od mene, ali ovako me malo sramota da izgubim od takvog skakavca i da mi on pred nosom uzme ribu. To je kao da Crvena Zvezda u kupu ispadne od trećeligaškog kluba. Ja ne znam šta je današnjim ženama. Imaju li one oči i uši ? Ni novac joj ne može biti izgovor jer ga on ima jednako koliko i ja, znači malo. Ne verujem da su znanje i načitanost na njegovoj strani. Sudeći po njegovim slikama i pisanju na društvenim mrežama jedino što njega interesuje su crtanje, slikarstvo, muzika i kerovi. Ja nisam tako ograničen. Mene sve živo zanima: sport, politika, istorija, muzika, medicina, životinje, hrana, svemir itd. Tako da stvarno ne znam što ona vidi na njemu.