J
janka
Gost
neznam vise sta da mislim, nemogu da dodjem do bilo kakvog zakljucka. Imam vezu u inostranstvu, udaljeni smo 1000 km tako da se malo vidjamo. na pocetku je bilo u redu, govorio je da ce preci kod mene da malo sacekam. razveden je i ima djete. imala sam dosta povjerenja u njega sve dok jednom nisam procitala nekakve poruke koje je on slao nekim zenama od kojih znam da ih nije sretao sigurno 2 godine. mislila sam glupira se i nisam tome toliko paznje posvetila ali sam postala oprezna, posto je i meni lijepe poruke slao. u medjuvremenu pocela je da mi se javlja njegova bivsa zena, salje mi u 4 sata ujutro poruke sa njegovog telefona, to se vec dva puta desilo. Oba dva puta sam pokusala da prekinem vezu ali je tesko, imam jos dosta osjecanja za njega i ako je istina da je sa njom onda znaci da me je godinu i po lagao a ja do usiju bila zaljubljena. on se kune da nije snjom, kaze da je bio tako pijan, da nezna ni sam zasto je tamo otisao, moli me, place ali ja sam povjerenje izgubila. Zove me, pise poruke, prijeti ali ne dolazi, vise me izludjuje. ja sam nekoga jako prijatnog upoznala ali zbog te prve veze nemogu da se opustim ali znam da mi njegovo drustvo odgovara i osjecam da je stvarno zaljubljen u mene. Moze li mi neko protumaciti sta se desava sa tim covjekom, kakvu igru igra?