sta se desava ovdje?

• Začetnik teme Začetnik teme janka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

janka

Gost
neznam vise sta da mislim, nemogu da dodjem do bilo kakvog zakljucka. Imam vezu u inostranstvu, udaljeni smo 1000 km tako da se malo vidjamo. na pocetku je bilo u redu, govorio je da ce preci kod mene da malo sacekam. razveden je i ima djete. imala sam dosta povjerenja u njega sve dok jednom nisam procitala nekakve poruke koje je on slao nekim zenama od kojih znam da ih nije sretao sigurno 2 godine. mislila sam glupira se i nisam tome toliko paznje posvetila ali sam postala oprezna, posto je i meni lijepe poruke slao. u medjuvremenu pocela je da mi se javlja njegova bivsa zena, salje mi u 4 sata ujutro poruke sa njegovog telefona, to se vec dva puta desilo. Oba dva puta sam pokusala da prekinem vezu ali je tesko, imam jos dosta osjecanja za njega i ako je istina da je sa njom onda znaci da me je godinu i po lagao a ja do usiju bila zaljubljena. on se kune da nije snjom, kaze da je bio tako pijan, da nezna ni sam zasto je tamo otisao, moli me, place ali ja sam povjerenje izgubila. Zove me, pise poruke, prijeti ali ne dolazi, vise me izludjuje. ja sam nekoga jako prijatnog upoznala ali zbog te prve veze nemogu da se opustim ali znam da mi njegovo drustvo odgovara i osjecam da je stvarno zaljubljen u mene. Moze li mi neko protumaciti sta se desava sa tim covjekom, kakvu igru igra?

Draga Janka,
Mislim da bi trebala da zaboravis na tog muskarca i okrenes se nekom drugom, boljem, ko ce te vise voleti, ceniti, i pre svega vise postovati.
Kakvu igru igra - tipcnu. Njegovom muskom egu prija saznanje da tamo neko daleko samo njega ceka, da mu je beskrajno veran i da ga voli.
To je bar moje misljenje.
U svakom slucaju zelim ti sve najbolje!

bajadera:
Draga Janka,
Mislim da bi trebala da zaboravis na tog muskarca i okrenes se nekom drugom, boljem, ko ce te vise voleti, ceniti, i pre svega vise postovati.
Kakvu igru igra - tipcnu. Njegovom muskom egu prija saznanje da tamo neko daleko samo njega ceka, da mu je beskrajno veran i da ga voli.

Hvala ti, to je sto osjecam ustvari i ja ali tesko je to prihvatiti.

bajadera:
Draga Janka,
Slazem se sa tobom.
Kakvu igru igra??/ Pa ocigledno igru zamajavanja i gubljenja necijeg tudjeg vremena ,u ovom slucaju tvojeg. Ostavi ti njega blago meni odmah i okreni se malo oko sebe. Sigurno ces naci neku srodnu dusu koja se nece pravdati recima bio sam "mrtav pijan".Jednostavno zapitaj se sta ce ti neko kod vec sad priznaje da je bio mrtav pijan.U principu nevolim ljude koji su u stanju da se opiju na mrtvo ime, jer alkohol je jedno od zla danasnjice pa zato ramisli kao ce ti biti kad on pocne cesce da ti dolazi kuci mrtav pijan.U svakom slucaju deluje mi kao veoma nezrela osoba zato "put pod noge" i ostavi ga.
Sretn

Slazem se sa tobom.
Kakvu igru igra??/ Pa ocigledno igru zamajavanja i gubljenja necijeg tudjeg vremena ,u ovom slucaju tvojeg. Ostavi ti njega blago meni odmah i okreni se malo oko sebe. Sigurno ces naci neku srodnu dusu koja se nece pravdati recima bio sam "mrtav pijan".Jednostavno zapitaj se sta ce ti neko kod vec sad priznaje da je bio mrtav pijan.U principu nevolim ljude koji su u stanju da se opiju na mrtvo ime, jer alkohol je jedno od zla danasnjice pa zato ramisli kao ce ti biti kad on pocne cesce da ti dolazi kuci mrtav pijan.U svakom slucaju deluje mi kao veoma nezrela osoba zato "put pod noge" i ostavi ga.
Sretn[/quote]

vidim, slozni ste, havala vam!

Back