Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
pravim se da ne postoji sve sto mi generise stres

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Оће вратиће се; само док још мало ожедниш.

Vratice ti se!![]()

Да мудрост и интелект иду руку под руку Христос би дошао да позове интелектуалце на спасење а не просте људе.
Чини ми се да имаш погрешне представе о мудрости.
Vratice ti se!![]()

Ne, bre. Osjecam. A u tvom slucaju, iako ga konkretno nijesi navela, skoro da znam.znaci ipak je bezveze komentar, ono samo da se kaze nesto
ok
Bas tako! Ili, kako bi vjernici rekli, prepustiti Bogu ono sto nije u nasoj moci.pravim se da ne postoji sve sto mi generise stres![]()
Ne, bre. Osjecam. A u tvom slucaju, iako ga konkretno nijesi navela, skoro da znam.
.

Ako vam se smeje, imali ste ruzan dan, zdrndanog sefa ili seficu, bili svi protiv vas i vi protiv svih- odes na forum Religija i odmah svi problemi nestanu ...ne zbog jake vere tamo nego od provala...

ma znala sam ja to oduvjek....Ako ti je toliko vremena trebalo, onda si stvarno bez pameti.

Nada je laz koja oduzima najbolje od zivota.
- - - - - - - - - -
Baksuz si... mogu da ti prenesem sopstvena iskustva pa da se utesis.![]()

Nada je laz koja oduzima najbolje od zivota.
- - - - - - - - - -
Baksuz si... mogu da ti prenesem sopstvena iskustva pa da se utesis.![]()
na zalost poznajem sebesebe moras da mrzis da bi naucila kako se nesebicno daje drugom
Najzesca vatra je mrznja, najtamnija noc je neznanje.
vec da nisi samoljubiv, da si realan spram svojih slabosti, siguran u svoje nesigurnosti i nezadovoljan svojim nesmotrenostima... ta vrsta mrznje.
i ti prskas ko vodoskok od srece 
nisam mislio da patoloski sebe mrzis do izjedanjavec da nisi samoljubiv, da si realan spram svojih slabosti, siguran u svoje nesigurnosti i nezadovoljan svojim nesmotrenostima... ta vrsta mrznje.
znaci znas ko si i to ti ide na ****** ne retko... a onda upoznas nekog ko ti kaze da si divani ti prskas ko vodoskok od srece
![]()

Znaci volis se...pa da, to je to...ne izmisljaj besne gliste.![]()
kako da je ne volim kad znam da uziva u mom prisustvu, kako da je ne volim kad vidim da bi nesto rekla ali se boji da ne ispadne glupa 

kako da je ne volim kad me gleda onim tuznim okama ko tibijev kerkako da je ne volim kad znam da uziva u mom prisustvu, kako da je ne volim kad vidim da bi nesto rekla ali se boji da ne ispadne glupa
e onda se zamrzim...do koske...ma ne razumes ti nista.![]()