Sta sada?

vipgirl

Primećen član
Poruka
893
Posvadjala sam se sa verenikom tako strasno, kao nikada do sada :(. Uvek smo raspravljali neke stvari na miran nacin, ali ovo sada... Vise i ne znam na cemu smo, ne znam kako da se postavim... Poslati mu poruku ili ne, da ga pozovem nemam snage... Za mesec dana sam trebala da predjem kod njega, sredjivali smo kucu za nas dvoje. Toliko planova smo imali a sada kao da je sve to baceno u vodu...

p.s. molim pojedine da se ne sprdaju, nisam ovo pisala da bi mi se neko podsmevao nego da mi kao bude lakse!

Posvadjala sam se sa verenikom tako strasno, kao nikada do sada :(. Uvek smo raspravljali neke stvari na miran nacin, ali ovo sada... Vise i ne znam na cemu smo, ne znam kako da se postavim... Poslati mu poruku ili ne, da ga pozovem nemam snage... Za mesec dana sam trebala da predjem kod njega, sredjivali smo kucu za nas dvoje. Toliko planova smo imali a sada kao da je sve to baceno u vodu...

p.s. molim pojedine da se ne sprdaju, nisam ovo pisala da bi mi se neko podsmevao nego da mi kao bude lakse!

pozovi ga

ako je tako krenulo nema cemu da se nadas, raskini i otputuj u Svajcarsku

A da te nije samo iskoriscavao dok napravite i sredite tu kucu ....pa te sada otkacio jer mu vise nisi potrebna ? :think:

pa da, novi pocetak..to joj treba..vidis kako ju je povredio..nije joj lako..mozes da zamislis kako joj je tesko da je ovde dosla da otvori temu o tome..ona je u rasulu..
Slazem se, da, da...mozemo napraviti listu kandidata ko ce joj biti momak dok ovog ne preboli...

Ja se samo nadam da nije emos, inace ce se iskasapiti i to ce vereniku stvoriti veliki problem oko ciscenja, verovatno je ona obavljala kucne poslove...

I, ljudi, jos jednom vas molim...nemojte od ove teme napraviti sprdacinu, ovo je nesto ozbiljno.

pa da, jadna devojka je malala, krecila, ozidavala, izvlacila fuge, spustala plafone..iscimala se..i on je otkaci..pa se opet iscimala da kupi komp, uplati net i pozali se ovde..ako je za utehu ko god se ovde pozalio dobio bi resenje

Do svadje je doslo jer je moj verenik pre mene DOSTA pio. Ne mogu da kazem, dosta se i promenio, ali u poslednje vreme kada prica o tome kako cemo se odvojiti od njegovih kada se ta kuca zavrsi sve sto navede u vezi toga poveze sa picem. Sada, mene je pocela da plasi ta cinjenica da ce stalno dolaziti neko da se tu pijanci, sve to iz iskustva kod drugih... Na takav zivot nisam navikla jer to u svojoj kuci nemam, a gledajuci kod tih pojedinih kako je nikako mi se ne svidja. Veceras smo malo otvorili tu temu i ispalo je da ja nisam normalna jer tako razmisljam, posvadjali se... To je nesto sto je jace od mene, a ono sto mene najvise navodi na takvo razmisljanje je sto je njegov otac leceni alkoholicar, sto znam celu pricu i svaka cast toj zeni sto je sa svim tim problemima izasla na kraj, ali ja mislim da te zivce nemam. Znate kako je kad stvorite neku sliku u glavi kako bi vas zivot trebao da izgleda, jos sa voljenom osobom pravite planove o tome, a onda te nesto jednostavno kljuca da to mozda i nece biti bas tako. Volim ga, prakticno mi je sve u zivotu, ne znam kako bih bez njega, ali sada je takva situacija da ne znam sta da radim.

Slazem se, da, da...mozemo napraviti listu kandidata ko ce joj biti momak dok ovog ne preboli...

Ja se samo nadam da nije emos, inace ce se iskasapiti i to ce vereniku stvoriti veliki problem oko ciscenja, verovatno je ona obavljala kucne poslove...

I, ljudi, jos jednom vas molim...nemojte od ove teme napraviti sprdacinu, ovo je nesto ozbiljno.

Pa da, od koga ti ovde da ocekujes nesto normalno. Nikada do sada nisam pisala ovako nesto i sada kada napisah dobi ismevanje.

prvo, pio je da bi zaboravio na surovu realnost zivota sa tobom

a kukas da ne mozes bez njega, onda si nesposobna..puna Krstarica mladih momaka koji nikada ne piju..snadji se bre ;)

Pa dobro, zalije se ponekad, al' boze moj...

Pa da, od koga ti ovde da ocekujes nesto normalno. Nikada do sada nisam pisala ovako nesto i sada kada napisah dobi ismevanje.
To ti je dobro da znas za ubuduce...a i svejedno je prvi put uvek bolan, to si trebala znati pre nego sto ces na forum temu slati...

Jesi li se barem malo nasmejala na ovo sto smo pisali?

Pa dobro, zalije se ponekad, al' boze moj...

To ti je dobro da znas za ubuduce...a i svejedno je prvi put uvek bolan, to si trebala znati pre nego sto ces na forum temu slati...

Jesi li se barem malo nasmejala na ovo sto smo pisali?

Normalno, popi ali budi stoka pa znaj za granicu

Ma idi, duhoviti da nema gde.

Back