Sta sad?

sve mi je jasno, i jasno mi je da je on na potezu, ja se samo pitam kako da pocnem da disem i kako da iskuliram da vrsim bilo kakav pritisak

Zasto bi iskulirala i zasto da ne vrsis pritisak?
Bas treba da ga stisnes, da ne moze bez tebe da dise, da mu se uvuces u svaku poru.....samo diskretno, da i ne bude svjestan sta mu se desilo!
A djevojka.........da mu je sa njom fenomenalno, tebe ne bi ni pogledao.....zato, samo naprijed, punom parom!

kakav je to muškarac koji nema hrabrosti da prekine nešto što je onako a ima nešto što je super? ili je vrdalama ili je nikogović. šteta dobrog seksa. ne znam šta da kažem. neodlučan tip. ništa gore od neodlučnog muškarca. mada ne mora da znači da neće da se sve sredi i vrati se tebi. ynam jedan sasvim blesav slučaj. želela bih, najiskrenije, da ti se vrati, pošto je ono što si napisala fantastično. volim srećne ljubavne priče, zato navijam za tebe i nadam se samo da on ima trenutno pomračenje svesti. :)

kakav je to muškarac koji nema hrabrosti da prekine nešto što je onako a ima nešto što je super? ili je vrdalama ili je nikogović. šteta dobrog seksa. ne znam šta da kažem. neodlučan tip. ništa gore od neodlučnog muškarca. mada ne mora da znači da neće da se sve sredi i vrati se tebi. ynam jedan sasvim blesav slučaj. želela bih, najiskrenije, da ti se vrati, pošto je ono što si napisala fantastično. volim srećne ljubavne priče, zato navijam za tebe i nadam se samo da on ima trenutno pomračenje svesti. :)

cekam, samo ne znam sta da radim dok cekam :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

prvo je, kad smo se videli prvi put, sam poceo da blebece da ima devojku ali da je ona jako mlada i da to nije nesto bitno. posle ludila, kad pricamo o tome, jer ja tesko mogu da iskuliram, najednom je frka jer je veza ozbiljna

mislim, dobro si se issexala, on je ispao lagator...otkuda sada brkanje sa emocijama :rolleyes:???...ako hoces da mu budes sex mashine ok, ali sa lagatorom da gradis emocije cista je glupost.....:confused:

ja se nikad ne bih smuvala sa nekim kome sam bila ljubavnica, inache.
i nisam.

prosto, kao shto je upoznao mene na netu, upoznace i neku trecu kojoj ce reci da ima "neozbiljnu" devojku.

ali, uvek ima izuzetaka.
mislim, ovaj se chini da je iskren. :D

Da, samo da dodam ovim pametnicama forumaškim, da nije sve crno-belo i da stvari mogu da se dešavaju na više načina. Čudne su mi ove školske aluzije. Ali nije bitno. A sujeta je strašna stvar, pošto najjače pogađa nezrele.

Back