- Poruka
- 248
Misliš da je meni to bitnoSamo nastavi, forumašice se odma' nalože koliko izazovaš.![]()
Nisam ja nehebičar poput mnogih da tražim ovde Nju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da je meni to bitnoSamo nastavi, forumašice se odma' nalože koliko izazovaš.![]()
A ti tražiš Njega, onda se izvinjavam!Misliš da je meni to bitno
Nisam ja nehebičar poput mnogih da tražim ovde Nju![]()
Zar to nije očigledno,zar nije ovde svima jasno da ja volim dečakeA ti tražiš Njega, onda se izvinjavam!
nisam razmišljao na tu temuKako vi reagujete na ovu pojavu,da li javno objavite slike i svima pokažete da je prevara u pitanju ili ćutite i sramota vas što ste ispali žrtva.![]()

Koje su ovo prevare i ketefeke ovde da se više ne zna ni ko je ko a kamoli nešto još![]()

teme je pogresno postavljena...sta sa prevarantkinjama....muskarci skoro uvek nemaju cege da se stide, ako se stide ni ne muvaju.
uglavis dejt sa nekom ribom, a na kafi te ceka neka tetka i kaze ta na fotki je moja cerka![]()

Klića,klitoris,dugmence,tako se to zove,pitaj ....ru,reći će tiOd četiri žene ti napipaš kitu xD
Da ponovim,kako reagujeteJoš ne videh odgovor,kako reagujete.Smešno vam je,ravnodušni ste,pobesnite kada ste prevareni,obmanuti![]()
imo coek lose iskustvo pa reko,e nece mene vise neki hakLeri da opljackajuJel to ona situacija kolege forumasa sa dvogledom.?...![]()

nzm da li mi se desilo al oprezan sam oko sumnjivih nalogaKako vi reagujete na ovu pojavu,da li javno objavite slike i svima pokažete da je prevara u pitanju ili ćutite i sramota vas što ste ispali žrtva.![]()
Pa uglavnom ne, ali ako joj se svidis, a ona je seksualno slobodnija, ponekad se desi i da hoce da ga vidiZene ne traze slike kite. Osim ako se glupira s drugaricom uz 3 vina i hoce da dokazu jedna drugoj kako su muskarci povrsni napaljenici xixixixi
A vremena na vreme kao da...Pa uglavnom ne, ali ako joj se svidis, a ona je seksualno slobodnija, ponekad se desi i da hoce da ga vidi
ne kapiramA vremena na vreme kao da...
Pesma od bi jelog dugmeta. Ma nista, pala mi na pamet na konto toga.ne kapiram