Hedonist021
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Pre jedno mesec dana na devojkinom telefonu poceo da blikce ekran i ona ga odnese u servis, kad je dosla po telefon videla je da su to sredili ali da su znakovi na pomocnom ekranu naopacke i oni su opet uzeli telefon to da srede. Posle par dana je dobila telefon i samo posle jednog dana ponovo je poceo da blikce i ona ga opet odnese u servis. Posto tad nije mogla da ode po telefon poslala je tatu da joj ode po telefon a covek ga je samo pokupio i nije ga zagledao, kada je ona dosla kuci videla je da joj je maska zinula pa je ponovo vratila telefon da joj to srede. I sad u petak su joj vratili telefon i kao sve radi i stavili su drugu masku, posle par sati kad je ukljucila kameru videla je da je sve mutno i da je kamera postala neupotrebljiva a juce je ekran ponovo poceo da blikce. E sad ta agonija traje vise od mesec dana i dogovorili smo se da ja sutra odnesem telefon ponovo u servis. E sad ja ne znam sta da radim? Koja ona prava ima s obzirom da su joj svaki put vratili telefon sa novim kvarom? Sta mi vi savetujete da uradim?
Unapred hvala na odgovorima!
Unapred hvala na odgovorima!