Sta raditi?

Hedonist021

Zainteresovan član
Poruka
125
Pre jedno mesec dana na devojkinom telefonu poceo da blikce ekran i ona ga odnese u servis, kad je dosla po telefon videla je da su to sredili ali da su znakovi na pomocnom ekranu naopacke i oni su opet uzeli telefon to da srede. Posle par dana je dobila telefon i samo posle jednog dana ponovo je poceo da blikce i ona ga opet odnese u servis. Posto tad nije mogla da ode po telefon poslala je tatu da joj ode po telefon a covek ga je samo pokupio i nije ga zagledao, kada je ona dosla kuci videla je da joj je maska zinula pa je ponovo vratila telefon da joj to srede. I sad u petak su joj vratili telefon i kao sve radi i stavili su drugu masku, posle par sati kad je ukljucila kameru videla je da je sve mutno i da je kamera postala neupotrebljiva a juce je ekran ponovo poceo da blikce. E sad ta agonija traje vise od mesec dana i dogovorili smo se da ja sutra odnesem telefon ponovo u servis. E sad ja ne znam sta da radim? Koja ona prava ima s obzirom da su joj svaki put vratili telefon sa novim kvarom? Sta mi vi savetujete da uradim? :confused:
Unapred hvala na odgovorima! :ok:

Kakav servis, nego sto kupujete aparate koje ne znate sami da popravite. Valjda je prvo kuci trebala da proba sa promenom softvera..sto je najlakse preko usb-a... ako je pukao ekran, onda servis ne gine, ali tada nema blikcanja ili kako vec kazes. Moje misljenje je da je to bilo do softvera,jer imam dosta iskustva sa tim stvarima..sad ne znam koji je stepen stete vec nanet.a sto se tice kamere sto je mutna,verovatno su mnogo pipali i balavili kad su ga rasklapali,a nisu ga obrisali.Pa rasturite telefon,pa obrisite ljudski...ne moze se nista tako pokvariti,osim ako to ne radite sivonjski...

sve zavisi od toga kako je do prvog kvara uopste i doslo? ako je telefon pokvasen, vrlo je moguce da se redom kvari sve i nema veze sa servisom koji je popravljao neki prvi kvar....npr slupas auto, odneses kod limara da ti ispegla vrata, i onda mu reklamiras menjac ili auspuh....

Back