mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Колико ми се чини, мени лаику, ендометрил и орвагил су лекови за сасвим другачије бољке...
А лекар ваљда и прегледа пацијента, и узме брис...не одвалљује терапију одокативно (да не спомињем да је завршио и неке школе и специјализације те да се малко боље од нас разуме у ту проблематику...)
Поготово ми смешно што ти себи дајеш за право да преписујеш лекове против болова као нешто чиме би она могла да одложи менструацију???!![]()
Nisi me razumela. Endometril je simptomatska terapija, hormonska pritom a Orvagil je kauzalna. Džabe ti uklanjaš simptome ako se ne pozabaviš samim uzrokom. Onaj prvi, što mi je prepisao hormone, mi je uradio UZ pregled a doktorka koja mi je prepisala Orvagil me je pregledala vaginalno i na osnovu onoga što je videla "uživo" mi je prepisala terapiju. Nisam prihvatila terapiju tog doktora jer je njemu i ovako teško izvući neophodne informacije i nisam baš stekla neko poverenje u njega a intuicija me retko kad prevarila.
I nisam prepisivala analgetike, lekove prepisuju doktori, niti sam ih dovela u vezu sa odlaganjem menstrualnog krvarenja, analgetici služe da uklone ili bar ublaže bol koja je inače jako čest problem. Nadam se da sam ti sad bar malo pojasnila šta sam zapravo mislila.