PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.625
jako,jako tesko pitanje,ali mozda da pitas av oni ionako rade za 50 eu sta im se kaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izlazi iz sobe gleda sigurna sam, Happy - Tv ili pink -info i evo ga primer tj. posledica da mator covek pomahnita
Pa šta očekuješ drugo? Teško da ćeš od zatupelih roditelja da imaš pametnu i razvijenu decu. Verovatno je da sin poljoprivrednika ili automehaničara neće imati sklonost ka muzici i umetnosti. Ako ti je okolina takva onda i ti verovatno budeš isti.Decica su nam slatka i zastrasujuce slabog obrazovanja.
Na kraju oni dobiju te neke hartije, medjutim, hartija donose samo novac, sto je na duze staze neodrzivo i tako se kroz zivot na kvalitetan nacin ne moze.
Slabo citaju, slabo se informisu, nisu zainteresovani ni za filmove, nisu ni za muziku, hobije retko imaju.
Postavlja se pitanje koliko oni sebe uopste mogu da razviju.
Pametna su to deca...ali zatupela nekako. Kognitivno i emotivno.
Tu fazu sam ja prevazišao posle devetomartovskog drkanja.Mislim da jako, jako gresimo vezano za kvalifikovanje starijih osoba kao rezimaca.
Ja sam bio na mnogim protestima od 2020. na ovamo, pisem to redovno kao ocevidac i ucesnik i kao neko ko, s tog stanovista, imam pravo i da kritikujem ko NIJE BIO i da kazem kako je bilo.
Na moje iznenadjenje, a potvrdio je to i Nikola Simicevic u jednom od poslednjih intervjua, na protestima protiv OVE VLASTI tih letnjih dana 2020. posle onog zatvaranja povodom COVID cirkusa, najvise je bilo starijih ljudi, i sto me je jos vise zapanjilo prednjacile su ZENE - znaci najveci broj ucesnika tih NAZALOST jako malobrojnih protesta (Nogovi - tu je jos i bilo mladih, onda Dragasevi, pa ukradeni od Dundjerovaca, pa opet Nogo 20. juna, pa onda idu julski ali tu je vec bila eksplozija, pa Nikodim i Danko, pa UNS itd) BILE SU STARIJE ZENE - tragedija za Srbiju, da nam zene, i sto u godinama, biju bitku za slobodu naroda protiv ovog izdajnickog i lopovskog rezima. ALi to je cinjenica.
Mladi su prolazili, smejali se, gledali zacudjeno sta mi to radimo, a tamo ljudi placu zbog onog sto se Srbiji radi i sprema - i bili smo u pravu.
DA STE IZASLI SVI KOJI SADA OVDE GUNDJATE 2020. GODINE, NAKON CORONE, KADA SU IMALI PRAVNI VAKUUM VEZANO ZA IZBORE, i da smo ih tada pocistili, racunajte koliko bi se losih stvari manje desilo, za pocetak ono na KiM, ne bi bilo EXPO-a, ne bi bilo nakaradnog Metroa, ne mogu da se setim kad su prodali Aerodrom, ne bi narucili idiotske Rafale od Francuske, ne znam ni kada je dao Bor i Zrenjanin KInezima - i to je moglo da se spreci, itd itd itd.
Ali niste, i svaki izboru su sve gori i sve vise nas Vucic sa svojom bandom hebe.
Znaci nisu problem STARI LJUDI problem su MLADI LJUDI KOJE NISTA NE ZANIMA. Ja spadam u srednje, neko bi me nazvao i starijim, ali jos mogu i da se bijem i da protestvujem, ali ne moze nas 500 ili 1000 da smeni vlast. Posto ostale to ne zanima, nego idu kao ovce za nazovi liderima nazovi opozicije, tako nam je kako nam je.
Najbolje da sledece izbore glasamo za Djilasa koji ce se dogovoriti sa Vucicem - OPET. A znamo kako se dogovorio. Nadam se da o ovoj Zeleno-prljavojo koaliciji niko ozbiljan vise ne razmislja, buduci da su sve shebali i na protestima protiv nasilja i na sadasnjim izborima.
Tu fazu sam ja prevazišao posle devetomartovskog drkanja.
Nikad seljačke bune nisu davale rezultate.
Nije mi čudno što mladi Simićević počinje da sazreva.
Nekom oči otvori otac, nekom prijatelji, nekom neprijatelji
Poserem se na muvu; ta filozofija je i dovela do toga da ovim svetom upravljaju degenerici.Ne ostavljati ih na cedilu.
Biti otvoren, ali I obazriv sa njima.
Primerom im pokazivati da je sreća preuzeti odgovornost za sebe, ali i druge, kao da ni muva nije stvorena da je neko omalovažava... ITD.
Zamisli samo sa kakvom gorčinom su umirali naši četnici gledavši kako mi naše generacije)nosimo štafete Alibabi.To za proteste sam pisao usput, nije to bitno, evo i ja sam o'ladio, prosto jer nema ljudi tj nece da se bore. Ako narod hoce da proda vrednu Srbiju za male pare (koje dobije sam taj narod, Vucicevi banditi se opasno omaste jer Srbije JESTE bogata) i da nestane - ko sam ja da mu to sprecavam.
Poenta mog posta je bila da sam video svojim ocima da su najbrojniji, a mogu da kazem i najborbeniji, deo opozicije Vucicu i njegovoj bandi na ulici STARIJE ZENE. I da je isto primetio Nikola Simicevic, koji je takodje bio ucesnik pretpostavljam istih protesta kao i ja, te je i primetio isto sto i ja.
Znaci nije problem starija populacija, problem je mlada. Videli smo one scene iz Novog Sada, puta hala klinaca, vrse kriminal za male pare a prave ogromnu stetu Srbiji.
Zamisli samo sa kakvom gorčinom su umirali naši četnici gledavši kako mi naše generacije)nosimo štafete Alibabi.
Uvek su stariji oni koji vide propadanje, a mladi oni koji traže modus da žive i prežive.
Ne mislim da iko od matorih prdonja ima i trunke prava da prebacuje bilo šta današnjoj deci, sa obzirom na to šta smo im zakuvali i ostavili.
Omladinu pustiti na miru kad već nije bilo pameti da im se ostavi nešto više od čega mogu da krenu.
Probušena lađa će da tone dokle god pacovi koji su je proglodali ne pobegnu sa nje.Velikim delom se slazem sa tobom, ali mora da se bude covek - bio sam i ja mlad pod Slobom pa nisam radio ono sto su radili neki drugi.
Ali da smo krivi mi matori jesmo, i da smo im ostavili haos - jesmo.
A gorcinu koju pominjes mogu samo da pokusam da zamislim - jer Copavi je pobio stotine hiljada Srba NAKON rata, a oni to gledali.
Ali zasluzili smo to kao narod, ko cuti i trpi ne zasluzuje bolje. Ima ona izreka otprilike rob koji se ne bori i zasluzuje da bude rob.
Ja sam to prepevao malo na danasnje uslove: mi smo svi vec zombiji, citaj bolesni i prakticno mrtvi, sto od trovanja hranom, zagadjenja iz vode i vazduha, uvoze nam migrante, kriminalci vrsljaju ullicama, placaju nas jako malo a sve skupo - prema tome, nema mnogo da se mislimo, kad smo vec mrtvi i nasa imena izbrisana iz spiska stanja, bar da mremo kao ljudi u borbi - mozda neko i prezivi, a mozda i pobedimo, a ne kao ovce na klanje (citaj da radimo za SNS za male pare i izdajemo Srbiju - opet, za male pare)
u zatvoruGde živiš i kuda se krećeš kada uvek vidiš samo najgore u ljudima?
Iz ludare Stojko kličeTi si umobolan, i trebalo bi ozbiljno da se lecis.
Pa šta očekuješ drugo? Teško da ćeš od zatupelih roditelja da imaš pametnu i razvijenu decu. Verovatno je da sin poljoprivrednika ili automehaničara neće imati sklonost ka muzici i umetnosti. Ako ti je okolina takva onda i ti verovatno budeš isti.
Izgleda...u zatvoru![]()
Сад више ништа,касно је!Imamo dve grupe koje imaju problem...
Grupa od 16 do 32 godine i grupu maloletnika od 10-16 godina
Sta cemo sa njima...
Da pojasnim prvo ovu prvu grupu..
To su osobe koje bi trebalo da su u vrhu svoje snage i psiholoskih sposobnosti , a valjda i intelektualnih sposobnosti, ali nisu....nije im neki vrh , to kazem..
Navikli na stremljenje i bleju , nelogicnosti i ljigavost, oni su nova generacija koja prihvata od svega samo laganice, a ostalo je tu da se mulja i krsi....
Stvoriti takvih 16 generacija je poprilican problem za svako drustvo , pa i Srpsko...
Imas mnogo neuravnotezenih osoba, sa psiholoskim i dushevnim problemima, nemas izgradjene potencijale i dobro imas urusene vizije i planove, to se jos i da ispraviti u nekom drugom sistemu i drustvu , sa drugim shvatanjiima sta je mogucnost , jer to je najveci problem....
Kad starije generacije ne vide mogucnost drugacijeg puta, a mladje generacije osim toga ne vide ni sposobnost kojom bi mogli to da ostvare osim na prepad i na brzu grebku...to garantuje stabilnost parazitiranja na duzi period...kakva god bila zaposlenost i produktivnost, osnova je parazitizam..
Pri tome se starije generacije drze u nesposobnosti da bi podrzale tu sliku , tj one parazitiraju jer su blokirane na razne nacine...administracijom ili guranjem na siromastvo troskovima i slabim primanjima..
Ostaje problem koji je tema, sta sa ove dve grupe mladih ljudi...
Prvi su u svom prajmu ali se snalaze radom na poslovima novog milenijuma....influenserstvo i kriminal..
A dobro , moguce da si u pravu , jer i kad se trazi pomoc osnovno je da zelis promenu svega, a ne samo dela oko cega hoces pomoc...kao da nista ostalo ne postoji...Сад више ништа,касно је!
Ti si sigurna, kao i svi pametnjakovici u Srbiji , sve znate....a jedva uspevate da ne padate u depresiju i to uz pomoc lekova...