Sta raditi sa devojkom ili devojkama

e, ima onih koji osecaju da je duznost prici devojci.

jednom mi je neki lik prisao u diskoteci, ali tek kad sam se spremala vec da krenem, i poceo da me ubedjuje da izadjemo. nisam isprva htela,jer mi se nije dopao, ali pomislih - a mozda je sjajan tip "iznutra", upoznaj ga. i pristanem ja , jer je bio bas uporan.

sutradan smo izasli u jedan kafic i pricali bla bla bla...da bi on u nekoj tacki razgovora spomenuo da mi je prisao jer je osecao duznost da to uradi (!). izgledalo mu je da se smaram sama i duznost mu je bila da mi pridje.

njegova duznost je bila iz razlicitih pobuda od onih koje ti opisujes,cini mi se. u pitanju je vitesko spasavanje smorene devojke.

ali ta duznost....

Dobro....i sta na kraju osecas prema njemu?

Pretpostavljam da smo ja i on u prilicno drugacijoj situaciji, iako ja mozda prilazim iz drugih pobuda, glupo mi je sto moram da prodjem celu igru da bih uopste stigao do toga na kraju i znao da li mi se *to* sa njom svidja ili ne....Sa ove distance cak mislim da mi se mozda ni ne svidi krajnji "produkt", ali ne mogu znati ako ne dodjem do kraja, zar ne??

Dobro....i sta na kraju osecas prema njemu?

Pretpostavljam da smo ja i on u prilicno drugacijoj situaciji, iako ja mozda prilazim iz drugih pobuda, glupo mi je sto moram da prodjem celu igru da bih uopste stigao do toga na kraju i znao da li mi se *to* sa njom svidja ili ne....Sa ove distance cak mislim da mi se mozda ni ne svidi krajnji "produkt", ali ne mogu znati ako ne dodjem do kraja, zar ne??

pa ne ocesam nista znacajno, jer se posle tog prvog izlaska nismo videli nikada vise :)

ma, cim se iz duznosti spajaju ljudi, a ne iz zelje, nista od toga.... valjda.

ne mozes znati ako ne dodjes do kraja, da , mada ne bih ja bas rekla kraj, nego jednostavno dok ne upoznas osobu bolje.
mada ne znam o cemu sad pricamo... govorimo li o tome da devojka treba da ti se svidi ili sex sa njom? "to" sa njom? jer, iz tvog prvog posta moze da se zakljuci da ti devojka ionako nije interesantna u varijanti u kojoj treba da joj se posvetis.

bio je predlog da kreses bez obaveza dok ne nadjes neku koja ti je interesantna i sa kojom ce razgovot teci sam od sebe... to je ok.

e sta sad mislis sa onim "dok ne dodjem do kraja ne mogu da znam da li ce mi se dopasto "to" sa njom"? veza sa njom? sex sa njom?

jest` zajebano sto moras da se davis oko ribe i da je muvas i trudis se da joj se dopadnes cak i ako samo sex od nje hoces. a tek ako na prvi pogled i ne znas da li hoces , nego tek "na kraju" otkrivas da li je hoces... uh. zavrzlama.

za tvoj slucaj bi bilo zgodno da imas neku koja znas da ti se svidja, a koja je raspolozena za povremeno sexanje i kad god ti treba zensko vi se lepo nadjete i zadovoljite se, pa ti ostaje vremena za pivo sa drustvom i utakmice i sve sto te usrecuje. a neka tebi inspirativna kad naidje. ako naidje.

pa ne ocesam nista znacajno, jer se posle tog prvog izlaska nismo videli nikada vise :)

ma, cim se iz duznosti spajaju ljudi, a ne iz zelje, nista od toga.... valjda.

ne mozes znati ako ne dodjes do kraja, da , mada ne bih ja bas rekla kraj, nego jednostavno dok ne upoznas osobu bolje.
mada ne znam o cemu sad pricamo... govorimo li o tome da devojka treba da ti se svidi ili sex sa njom? "to" sa njom? jer, iz tvog prvog posta moze da se zakljuci da ti devojka ionako nije interesantna u varijanti u kojoj treba da joj se posvetis.

bio je predlog da kreses bez obaveza dok ne nadjes neku koja ti je interesantna i sa kojom ce razgovot teci sam od sebe... to je ok.

e sta sad mislis sa onim "dok ne dodjem do kraja ne mogu da znam da li ce mi se dopasto "to" sa njom"? veza sa njom? sex sa njom?

jest` zajebano sto moras da se davis oko ribe i da je muvas i trudis se da joj se dopadnes cak i ako samo sex od nje hoces. a tek ako na prvi pogled i ne znas da li hoces , nego tek "na kraju" otkrivas da li je hoces... uh. zavrzlama.

za tvoj slucaj bi bilo zgodno da imas neku koja znas da ti se svidja, a koja je raspolozena za povremeno sexanje i kad god ti treba zensko vi se lepo nadjete i zadovoljite se, pa ti ostaje vremena za pivo sa drustvom i utakmice i sve sto te usrecuje. a neka tebi inspirativna kad naidje. ako naidje.

zadovoljan sam odgovorom, prilicno dobro shvatas celu pricu, a i sasvim je logicno to sto kazes, imas pravo.
pod *to* sam mislio verovatno na vezu, jer nekako mi ne ide dobro 'iskoriscavanje' samo zbog sexa, mislim da prvo glumim da je sve super i dajem sve prave odgovore, a posle sexa da raskinem onako bezveze i jos se podsmevam...ne krivim muskarce koji tako rade jer i devojaka ima svakakvih, ali ja tesko da mogu da udjem u tu ulogu.
jeste zamrseno, mislim: pa jos nisam ni probao sex sa njom, odkud znam kakva ce biti?? a pogledaj koliko vremena i truda treba investirati u vezu i tek odjednom usledi :cry:

:wink:

Mislim sta raditi, osim sexa naravno?? :confused:

Ja hocu da idem sa drustvom na pivo svako vece, popodne da gledam utakmice i idem u kladionicu, prepodne da radim, ostatak vremena da gluvarim sa starim drustvom u stanu i igramo karte/pricamo sa komsinicama ili budem na netu...I sad kako u celu tu pricu uklopiti nekog, pa jos zensko??

S njom ne mogu nista...umesto toga mora da smislim neki bezveze randevu, i sta? O cemu da pricam i sta posle randevua?? Covece koliko samo energije oduzima smisliti dobru spiku za phone...
A i ne prija mi nesto izlazenje u paru...imao sam pre toga drugara koji je uvek hteo da kao nesto nas dvojica idemo sami zajedno negde...i fakat je bezveze, ne znam o cemu da pricam, nemam inspiraciju, malo ljudi=dosada...........:neutral:

nadji cicu koja je zabavna i koja ti se zaista svidja...onda je sve lakse i neces se suocavati sa takvim pitanjima ...tipa sta da radis i sta da pricas...u takvoj si situaciji jer ti drustvo doticne ne prija...a ako ti je tako sa svakom devojcicom...nadji decka...mozda bude bolje...pozz

Ja hocu da idem sa drustvom na pivo svako vece, popodne da gledam utakmice i idem u kladionicu, prepodne da radim, ostatak vremena da gluvarim sa starim drustvom u stanu i igramo karte/pricamo sa komsinicama ili budem na netu...I sad kako u celu tu pricu uklopiti nekog, pa jos zensko??

S njom ne mogu nista...umesto toga mora da smislim neki bezveze randevu, i sta? O cemu da pricam i sta posle randevua?? Covece koliko samo energije oduzima smisliti dobru spiku za phone...
A i ne prija mi nesto izlazenje u paru...imao sam pre toga drugara koji je uvek hteo da kao nesto nas dvojica idemo sami zajedno negde...
Jednostavno joj reci ideš s muškim društvom i kraj..nekada izadjite zajedno,nekada sami,nekada muško društvo..samo bez pritisaka i smaranja,od takvih riba beži ko djavo od krsta ;-)

A i ne prija mi nesto izlazenje u paru...imao sam pre toga drugara koji je uvek hteo da kao nesto nas dvojica idemo sami zajedno negde...i fakat je bezveze, ne znam o cemu da pricam, nemam inspiraciju, malo ljudi=dosada...........:neutral:

:lol: Kakav kralj.Zaljubices se,polako,sve ce ti biti jasnije;)

Nije to nishta strashno, znam nekolicinu ljudi koji su 5 puta sretniji kada su solo i sve njihove priche traju samo par dana dok se ne istresu.

pa odredis dane u nedelji ,mislim ja kad sam bio bas u vezi poslednji put vazilo je pravilo sve moze samo petak i subotu mi ne diraj :mrgreen:
mada i ona je to obicno razumela i nije joj bilo privlacno da ide na navijacka gostovanja koja traju od jutra do sutra ,ekstremene rejvove ili opijanja i brljavljenja u prirodi ,posete sumnjivoim kafanama i slicno :lol:
sa devojkom je najlepse da se vidjanje radnim danima ili nedeljom kada onako smoren od celog vikenda lezis sa njom u krevetu i razvlacis se po ceo dan ,
i naravno i romanticni izlasci u dvoje se podrzaumevaju sa vremena na vreme
mada ako nemas bas nista da pricas sa njom onda ti nema bas pomoci

Back