Sta raditi kada vas profesor muva???

• Začetnik teme Začetnik teme CeC@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ah,sto volim ove "skolse teme" otvarane u periodu od 2004-2006...tako su...nzm....misticne....secam se jedne teme izto negde 2004.nekal likusa je pisala kako se njena drugarica muva sa nastavnikom fizickog,pa tu neka nastavnica matematike ljubomorna...druga nastavnica mate mu je zena,nastavnica,ova prva ljubavnicaa...pa njih dve kuju planove protiv one likuse,pa dza,pa bu.pa ta likusa na casovima radi sta hoce ....i....itd...itd....svaki dan je u detalje opisivala...i svaki dan sve zagonetniji i zagonetniji... :D

Meni su najjaci debilni komentari ispod takvih textova...koliko tu odvala ima, straho strasno....obozavam stare teme... :mrgreen:

hahah realno, brate sto se kod mene u skoli ne desava tako nesto zanimljivo ***... :lol:

Niste dovoljno zgodne pa vas nece profesori... :mrgreen: :per:

Imam jedan problem i ne znam kako da ga resim.
Student sam prve godine na fakultetu, imam profesora koji je oko 50-tak godina, razveden i ima cerku malo stariju od mene. Uglavnom desilo se to jednom u novembru kada me je sacekao pre predavanja u jednom kabinetu da bi mi rekao kako se on meni divi i sve to,..dok nije poceo da me ljubi i grli. istrgla sam se i z jegovog zagrljaja i ceo taj dan bila izbezumnjena nisam znala sta da radim, javila sam decku da se nadjemo posle predavanja i rekla sam mu sta se desilo. Zamolila sam decka da nepravi probleme, jer ja ipak uskoro imam ispit kod njega (profesora). I kada je doslo vreme ispita namerno me nije pustio nego mi je rekao da dodjem u Ns i tamo da polazem ispit jer ovo nije dovoljno iako me je on namerno zeznuo za pitanje,...ne bi li me srusio.
Molim Vas recite mi sta da radim,..kolege sa faxa mi govore da to iskoristim u svoju korist..ali ja to ne mogu jer mi se covek gadi. Nabavio je i moj broj mob. verovatno od studenske sluzbe.Molim Vas recite mi sta da radim i da li da ga prijavim?!
Danijellaa
Sad ću te analizirati:
Student si nekog bla fakulteta, očigledno jer ni u snu ne smeš napisati ne pravi spojeno. Veoma si to teško podnela(ironičan smeh- to nije muvanje to je napastvovanje, ne smeš da prijaviš profesora koji te vata?),povrh svega ona dva l i ona dva a još više ti idu u korist. Čuvaš ga od dečka,koji ga naravno nije istukao što znači da manipulišeš njime, jer bi svaki normalan dečko napao. Verovatno furaš neke firmirane tike, a na fakultet čizme sa malim štiklicama, tek toliko da ti malo ublaže visinu.

Nisam te vređao, samo analizirao iz tog jednog posta. Poruka je da ga prijaviš, ko ga j što je profesor.

Back