Sta raditi kada vas profesor muva???

• Začetnik teme Začetnik teme CeC@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
d4ch4:
tamahardi:
Imam jedan problem i ne znam kako da ga resim.
Student sam prve godine na fakultetu, imam profesora koji je oko 50-tak godina, razveden i ima cerku malo stariju od mene. Uglavnom desilo se to jednom u novembru kada me je sacekao pre predavanja u jednom kabinetu da bi mi rekao kako se on meni divi i sve to,..dok nije poceo da me ljubi i grli. istrgla sam se i z jegovog zagrljaja i ceo taj dan bila izbezumnjena nisam znala sta da radim, javila sam decku da se nadjemo posle predavanja i rekla sam mu sta se desilo. Zamolila sam decka da nepravi probleme, jer ja ipak uskoro imam ispit kod njega (profesora). I kada je doslo vreme ispita namerno me nije pustio nego mi je rekao da dodjem u Ns i tamo da polazem ispit jer ovo nije dovoljno iako me je on namerno zeznuo za pitanje,...ne bi li me srusio.
Molim Vas recite mi sta da radim,..kolege sa faxa mi govore da to iskoristim u svoju korist..ali ja to ne mogu jer mi se covek gadi. Nabavio je i moj broj mob. verovatno od studenske sluzbe.Molim Vas recite mi sta da radim i da li da ga prijavim?!
Danijellaa

Prijavi st0ku...

Slažem se!!! Prijavi ga.

Jao... sto me podsecate... na profesora fizike... Mada ova devojka ima veci problem...
Ali stvarno, ovaj moj je pedofil... Ozenjen je, ima dvoje male dece, ima 40 i koju... Znaci na casu NE PROPUSTA priliku da sto vise nas - uglavnom zenskih - izvata, izmasira, miluje po kosi i dahce za vrat... Ne da je ODVRATNO... svima nam smeta, al niko mu nista ne moze... Fuj, fuj, fuj... a tek kad ti sapuce... to izgleda grozno, uvek bar jednoj osobi na casu nadje da nesto kaze i to da drugi ne cuju... u stilu ,,imate lepu bluzu gospodjice'', ,,ispravite se gospodjice'' i jos kojesta... Ne mozete da zamislite koliko je to bolesno, da se nerviras kad idiot prilazi tvom stolu... uf...

mr_NO:
d4ch4:
tamahardi:
Student sam prve godine na fakultetu, imam profesora koji je oko 50-tak godina, razveden i ima cerku malo stariju od mene. Uglavnom desilo se to jednom u novembru kada me je sacekao pre predavanja u jednom kabinetu da bi mi rekao kako se on meni divi i sve to,..dok nije poceo da me ljubi i grli. istrgla sam se i z jegovog zagrljaja i ceo taj dan bila izbezumnjena nisam znala sta da radim, javila sam decku da se nadjemo posle predavanja i rekla sam mu sta se desilo. Zamolila sam decka da nepravi probleme, jer ja ipak uskoro imam ispit kod njega (profesora). I kada je doslo vreme ispita namerno me nije pustio nego mi je rekao da dodjem u Ns i tamo da polazem ispit jer ovo nije dovoljno iako me je on namerno zeznuo za pitanje,...ne bi li me srusio.
Molim Vas recite mi sta da radim,..kolege sa faxa mi govore da to iskoristim u svoju korist..ali ja to ne mogu jer mi se covek gadi. Nabavio je i moj broj mob. verovatno od studenske sluzbe.Molim Vas recite mi sta da radim i da li da ga prijavim?!
Danijellaa

Prijavi st0ku...

Slažem se!!! Prijavi ga.
a gdE?

Danijellaa

Da si pametna, pa da ga iskoristiš i da te progura kroz ostale godina i da ti nađe posao preko veze.

Danijellaa

Pusti decka da ga onesposobi da drzi predavanja ;) Fora je da ga iskilavi tako matorog z:lol:

A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :zaljubljena:

A sto nije odmah pojeo cokoladu?z:)

Ili ti mislis na one mrmote sa reklame, a??z:hm: Samo da znas da je ono sve izmisljeno, svako zna da ne postoji fabrika u kojoj rade mrmoti!!!!!!! jer da postoje, cokolade bi uvek bile pune dlaka opalih sa mrmota, a i ko zna sta bi jos imalo u cokoladi, jer se zna da mrmoti nisu bas najcistiji...mozda oni lesnici u cokoladi sa lesnicima nisu ustvari lesnici iako se cokolada zove "cokolada sa lesnicima"...

A sto nije odmah pojeo cokoladu?z:)

Ili ti mislis na one mrmote sa reklame, a??z:hm: Samo da znas da je ono sve izmisljeno, svako zna da ne postoji fabrika u kojoj rade mrmoti!!!!!!! jer da postoje, cokolade bi uvek bile pune dlaka opalih sa mrmota, a i ko zna sta bi jos imalo u cokoladi, jer se zna da mrmoti nisu bas najcistiji...mozda oni lesnici u cokoladi sa lesnicima nisu ustvari lesnici iako se cokolada zove "cokolada sa lesnicima"...

Ja sam nasla dlaku u cokoladi a nasla sam i nokat/kandzu. Nasla sam i bebu tigra sa glavom majmuna i telom zirafe.

volela sam jednog pedofila, mio covek, al star ko stena, gazi sestu deceniju
i jos uvek seta ribu sinovljevih godina, s kojom je bio jos za moja pohadjanja srednjoj skoli
meni se njih dvoje svidjaju u kombinaciji

a jednog drugog pedofila, nikad prezalila sto nisam nista spetljala, siroma co'ek

Znas,cini mi se da Japanci imaju jednu staru poslovicu,da parafraziram:
Ako krenu da te siluju,ti lezi pa uzivaj.
Proizvodite samo skarta, zajebavate se tu na poslu - niko niš' ne radi. Zasto? Zato sto se nakrkate. Japan - mala zemlja mali ljudi, male masine, a najboji su. Zasto? Zato sto u Japanu jedan covek na dan pojede šaku riže i sit je. A vi: 2 kila mesa s buta, kilo i po kobasica, cvaraka i švargle.... nakrkate se, trpate tu u taj stomak ko u vreću, i ne možete da radite - normalno da ne možete da radite kad ste se nakrkali.
Kad Japanac nesto kaze to je tako ! :ok:
volela sam jednog pedofila, mio covek, al star ko stena, gazi sestu deceniju
i jos uvek seta ribu sinovljevih godina, s kojom je bio jos za moja pohadjanja srednjoj skoli
meni se njih dvoje svidjaju u kombinaciji

a jednog drugog pedofila, nikad prezalila sto nisam nista spetljala, siroma co'ek
Pedofilija bolest najmilija ! :mrgreen:

ah,sto volim ove "skolse teme" otvarane u periodu od 2004-2006...tako su...nzm....misticne....secam se jedne teme izto negde 2004.nekal likusa je pisala kako se njena drugarica muva sa nastavnikom fizickog,pa tu neka nastavnica matematike ljubomorna...druga nastavnica mate mu je zena,nastavnica,ova prva ljubavnicaa...pa njih dve kuju planove protiv one likuse,pa dza,pa bu.pa ta likusa na casovima radi sta hoce ....i....itd...itd....svaki dan je u detalje opisivala...i svaki dan sve zagonetniji i zagonetniji... :D

Poslednja izmena:

Back