G
Goca
Gost
U duzoj vezi sam i od skora, sex je prestao da mi bude zanimljiv. Tesko se napalim,skoro nikada ne svrsim. Odbijaju me svakakvi mirisi, posebno genitalni miris mog partnera. Prosto nije mi do sexa. Racunam da je takav period u zivotu i da ce proci. Ne traje dugo...mozda 2-3 nedelje. Ali mi je partner skoro rekao da njemu to strasno smeta, i da me ne razume, i da ce me cak ostaviti ako se sve to nastavi. Kada sam ga pitala da li zeli da ja to "odradim" iako mi nije do toga, rekao je da zeli pod izgovorom da i on to nekada "odradi" iako mu nije do toga. S`tim sto je on uvek raspolozen za sex i uvek mu je do toga. Pokusala sam da mu objasnim da to nije ok i da imam pravo da nekada ne zelim. I navela mu primere sta ja zelim u vezi a on to nikada ne radi i da se ja mirim sa tim. Medjutim on ostaje pri ovoj ne izricitoj ali svakako uceni.
Mislim da je to potpuno glupo i da mi to svakako nece pomoci da ga pozelim.
Uzgred na moju zelju uticu i druge okolnosti npr. da li je soba u kojoj boravim cista ili extra prljava da li je sve u haosu, problemi ako sam ih imala tog dana. Da li je moj decko cist i miristan ili zapusten...
Kako bi se vi poneli da ste u ovakvoj situaciji, uopste sta vi mislite o ovome.
Uzgred, nisam dete imam 25 godina i u vezi sam pune 3 godine i jos malo.
Mislim da je to potpuno glupo i da mi to svakako nece pomoci da ga pozelim.
Uzgred na moju zelju uticu i druge okolnosti npr. da li je soba u kojoj boravim cista ili extra prljava da li je sve u haosu, problemi ako sam ih imala tog dana. Da li je moj decko cist i miristan ili zapusten...
Kako bi se vi poneli da ste u ovakvoj situaciji, uopste sta vi mislite o ovome.
Uzgred, nisam dete imam 25 godina i u vezi sam pune 3 godine i jos malo.