japageve
Veoma poznat
- Poruka
- 11.458
romantično

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
samo da kazem, dok sam se drogirao od 1994-1998 prvo sam radio u Zavodu za Transfuziju, gde sam radio na aplikaciji za pracenje
i proizvodnju krvi, plus jos program za trudnice i procenu ocinstva, a posle za Narodnu Banku jugoslavije gde sam sam odradio
komplet trezorsko poslovanje. I tu sam batalio drogu jer je otac devojke sa kojom sam bio to trazio, a ljubav bila jaca
od zelje za drogom :>P
ovo je trebalo kapetanu u kafanu
Višđao sam te ja kako šmrčeš po klubovima u sitne sate kad se raziđu domaćice, deca, murija i taksisti.samo da kazem, dok sam se drogirao od 1994-1998 prvo sam radio u Zavodu za Transfuziju, gde sam radio na aplikaciji za pracenje
i proizvodnju krvi, plus jos program za trudnice i procenu ocinstva, a posle za Narodnu Banku jugoslavije gde sam sam odradio
komplet trezorsko poslovanje. I tu sam batalio drogu jer je otac devojke sa kojom sam bio to trazio, a ljubav bila jaca
od zelje za drogom :>P
ovo je trebalo kapetanu u kafanu
има ли и измета??Ja iebem kad ja hocu i kako hocu
да ли је баш све да се ставља у уста???a zahteva da joj se sisaju prstići a onooo...pomešani 'mirisi' zdenka sira, gorgonzole i gaude na jednom mestu
----------------
1) reći joj da opere noge
2) otići, zapaliti cigaru i gledati nešto kao zainteresovano kroz prozor
3) pristati na sisanje kiselih nožnih prstića
4) izvesti je na neku romantičnu večeru
ili nešto sasvim šesto ?
NAPOMENA :
samo bez vulgarizma, primitivizma i samo verbalno i konstruktivno erotsko mačevanje
Hvala !!
a nije, ali ako baš madam zahteva, onda je potrebna neka strategija u vezi togaда ли је баш све да се ставља у уста???
можда не
Cuj, zenska se okupa i sve to, onda izvedes u setnju po suncu, ona u zatvorenoj obuci oznoje se noge i eto :>Pgde vi nalazite takve![]()
ove se kupaju i sređuju ko za derbi
evo mirišu dovde![]()
Drmni 7-8 rakija na eks. Nećeš obraćati pažnju na smrad. Još ćeš joj prljavo pod noktima i gnoj iz uraslih noktiju olako posisati.
poreklo smrada stopala su gljivice![]()
Čekajte ljudi, zar se ovde ne radi o sisanju i mljackanju prstića koji vonjaju na gorgonzolu, Limburger i esrom? Ti sirevi gadno vonjaju, ali imaju super ukus, možda je i sa nožnim prstima isto?
Zna li se šta po tom pitanju?
U tom slucaju stalno smrde, no govorio sam o znojenju nogu na suncu u zatvorenoj obucii..poreklo smrada stopala su gljivice![]()
"leb te **** al' sam tuzan"."Gnev mi boginjo pevaj Ahileju sina..."