- Poruka
- 1.659
interesanto je to da se noge više usmrde bose u obući nego sa čarapamaOvo je bilo uobicajeno kada su se cizme nosile leti. Dakle, ako izuje cizme jezivo Nisam uopste fan smrdljivih nogu, iako sam foot fetishar.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
interesanto je to da se noge više usmrde bose u obući nego sa čarapamaOvo je bilo uobicajeno kada su se cizme nosile leti. Dakle, ako izuje cizme jezivo Nisam uopste fan smrdljivih nogu, iako sam foot fetishar.
kljuc na temu bez obrazlaganjaa zahteva da joj se sisaju prstići a onooo...pomešani 'mirisi' zdenka sira, gorgonzole i gaude na jednom mestu
----------------
1) reći joj da opere noge
2) otići, zapaliti cigaru i gledati nešto kao zainteresovano kroz prozor
3) pristati na sisanje kiselih nožnih prstića
4) izvesti je na neku romantičnu večeru
ili nešto sasvim šesto ?
NAPOMENA :
samo bez vulgarizma, primitivizma i samo verbalno i konstruktivno erotsko mačevanje
Hvala !!
Leti. Znojenje. Ali ako je u najlonkama, pa tako u nekoj zatvorenoj obuci, uh.interesanto je to da se noge više usmrde bose u obući nego sa čarapama
zezaš il' ozbiljno ?kljuc na temu bez obrazlaganja
Ajde japageve, sigurno imas iskustva!jel može neko da napise liriski,romantično o smrdljivim nogama??![]()
![]()
To je tabu tema, postavio sam temu strokav seks i nije bio neki odziv :>Pdobro sad, malo zvuči grubo kad se kaže smrad a odnosi se na žensko spolovilo. tj spol,
ali u narodu je uvreženo mišljenje da ženama ništa ne smrdi
po nekim narodnim verovanjima to su bajke, nego eto pričamo samo iz neke pretpostavke,
šta bi bilo kad bi bilo
'pratite belog zeca'
To je tabu tema, postavio sam temu strokav seks i nije bio neki odziv :>P
Zato ste ti i Maxa vrlo rečiti i razigrani.a dobro, klasika je da žene izbegavaju smrdljive teme
ova tema biće večna jer ima potencijalaZato ste ti i Maxa vrlo rečiti i razigrani.
Neće tema, ova i slične ovoj koje si otvorio, zamreti.
Samo napred!
molim za pažnju, mala digresija teme....samo trenutak !!
ee, imam savršen avatar za jednu forumašicu...pogađajte koja je
NAPOMENA :
samo verbalno i konstruktivno mačevanje bez uvreda i provokacija !!
Hvala !!
da i prdež im miriše na borovu šumua dobro, znam da ženama ne smrde noge, ali kaoo pod nekom pretpostavkom
malo se razgovaramo
da i prdež im miriše na borovu šumu